Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha most a csajok holnaptól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most a csajok holnaptól hirtelen férfiként ébrednének, hogy viselnék el azokat a dolgokat, amiken a férfiaknak keresztül kell menniük?

Figyelt kérdés
Szerintem csődöt mondanának, elismernék hogy mennyivel könnyebb nekik az élet. Nem lenne több ingyenprogram (kaja, pia, belépők), kőkeményen meg kéne dolgozniuk mindenért, nem bókolna nekik a fél város, és szex se lenne csettintésre. Sőt, ha átlagos vagy ronda férfi testébe kerülnének, lehet hogy inkább a halált választanák. Meg tudnák mi az a küzdelem, szenvedés, kemény élet.

2021. aug. 14. 15:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/103 anonim ***** válasza:
93%

Elég, ha csak a szülést nézzük: konkrétan az életünket kockáztatjuk.

40/N

2021. aug. 14. 16:17
 12/103 anonim ***** válasza:
91%

#7 kamu vagy :D Ezt a történetet én is ismerem, de pont fordítva volt. A transzi nővé operáltatta magát, és rájött, hogy mekkora szívás nőként létezni a társadalomban.

Keress rá gugliban.

2021. aug. 14. 16:18
 13/103 anonim ***** válasza:
94%
az biztos, hogy nem rinyálnának annyit amennyit te.
2021. aug. 14. 16:23
 14/103 anonim ***** válasza:
19%
7 Az a transz sem a neme miatt lett depressziós. Alapból azzal a tudatállapottal jár a depresszió,aminek hatására nemet akar változtatni. Erről valóban vannak tanulmányok,hogy nem változik az alapvető mentális problémájuk attól,hogy átoperáltatják magukat,az esetek többségében rosszabb lesz. Ennek viszont semmi köze ahhoz,hogy milyen nemű lett.
2021. aug. 14. 16:24
 15/103 anonim ***** válasza:
88%
Kiválóan,szerintem. Alapból nem járok sehova,ahol nőknek ingyen lehetne bemenni. Bókolgatni sem szoktak nekem random emberek,csak gusztustalanul bámulnak. Szexelni csak monogám,tartós kapcsolatban szoktam. Rendezett,józan életet vezetek. Sőt,igazából úgy gondolom,hogy a sok selejtes férfi közt még ki is tűnnék azzal,amilyen most vagyok.
2021. aug. 14. 16:28
 16/103 anonim ***** válasza:
33%
Szexi pasi lennék. Felöltöznék rendesen, jó a szövegem, el tudom adni magam, egy rakás nőt megfektetnék, élvezném, ahogy végigmérnek, majd választanék valakit, akit kedvelek és jöhet a kapcsolat. Csak 30 vagyok, a célcsoport 25 körül lenne, ők még sok pénzt sem várnak el:)
2021. aug. 14. 16:34
 17/103 anonim ***** válasza:
77%

Ha csúnya férfi vagy és dolgozol magadon, meg sikereket érsz el az életben, és itt nem nagy dolgokról van szó.

Elég ha lefogysz normál súlyura és van egy rendes autód meg egy olyan munkád amiben nem éhbérért dolgozol.

Akkor lessz csajod.

Ha csúnya lánynak születtél akkor tényleg a lőtéri kutyának se fogsz kelleni.

Főleg hogy a korral a nők esélyei romlanak a férfiaké meg nőnek.

Ha meg válás van akkor még a gyerekeket is egyedül kell nevelniük.

2021. aug. 14. 16:37
 18/103 anonim ***** válasza:
88%

Megkonyebbulnek

Ezerszer konyebb lenne az eletem mint nokent.

😁

2021. aug. 14. 16:42
 19/103 anonim ***** válasza:
66%

#14 nem lett depressziós, te miről beszélsz?

Csak megállapította, hogy a társadalom másként kezelte őt, miután nő lett, és ezáltal sokkal nehezebb lett az élete, mint mikor még férfiként élt.

2021. aug. 14. 16:49
 20/103 anonim ***** válasza:
0%

Off topic de

Egy nővé operáltatott könnyebben talál olyat akivel együtt lehet, mint egy férfivé operáltatott transznemű ember?

2021. aug. 14. 16:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!