Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha most a csajok holnaptól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most a csajok holnaptól hirtelen férfiként ébrednének, hogy viselnék el azokat a dolgokat, amiken a férfiaknak keresztül kell menniük?

Figyelt kérdés
Szerintem csődöt mondanának, elismernék hogy mennyivel könnyebb nekik az élet. Nem lenne több ingyenprogram (kaja, pia, belépők), kőkeményen meg kéne dolgozniuk mindenért, nem bókolna nekik a fél város, és szex se lenne csettintésre. Sőt, ha átlagos vagy ronda férfi testébe kerülnének, lehet hogy inkább a halált választanák. Meg tudnák mi az a küzdelem, szenvedés, kemény élet.

2021. aug. 14. 15:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/103 anonim ***** válasza:
87%

Hagyjuk már a napi rinyát…

Nemcsak dugásból meg bókokból áll az élet.

A nők ezerszer erősebbek, ezerszer több mindent kell kibírniuk, több helyen kell teljesíteniük, több az elvárás feléjük, és nagyobb a felelőssèg.

Ezt csak azok találják ki, akiknek az a legnagyobb bajuk, hogy nincs kibe üríteni a szerencsétlen kis farkukat.

2021. aug. 14. 16:00
 2/103 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nőnek nehezebb lenni. Hosszú hajat ápolni, folyton szörteleníteni mindenhol, sminkelni, nagassarkúban kibírni stb

19f

2021. aug. 14. 16:00
 3/103 anonim ***** válasza:
91%
Nincs jobban visszataszító egy nő szàmàra, az önsajnàltató, besavanyodott, passziv-agressziv , konteós.
2021. aug. 14. 16:01
 4/103 anonim ***** válasza:
97%

Hahaha...

Azért azt csak te hiszed hogy ez ilyen.

Normális ember tesz valamit magáért az életéért,a céljaiért , másokért,nem csak elszenvedi meg ajándékba kapja a dolgokat

Hidd el,hogy az átlag nő és férfi terhei között nincs nagy különbség.

Rengeteg ember küzd meg problémákkal, nehézségekkel, független attól milyen nemű.

Te csak ócska kifogásokat gyártasz,hogy miért ne kelljen odaállni a dolgokhoz,amikre nem vagy képes. És azt hiszed,hogy egy nő meg még annyira se lenne az.

Bújj ki a kis szobádból,aztán nézz szét a világban,hogy igazi embereket is láss!

2021. aug. 14. 16:02
 5/103 anonim ***** válasza:
97%

"Nem lenne több ingyenprogram (kaja, pia, belépők), kőkeményen meg kéne dolgozniuk mindenért, nem bókolna nekik a fél város, és szex se lenne csettintésre."

Ezek szerint én pasi vagyok

22N

2021. aug. 14. 16:04
 6/103 anonim ***** válasza:
95%

#5 csatlakozom. Úgy néz ki, én is pasi vagyok.

Kérdező, tedd össze a két kezed és adj hálát mindennap azért, hogy nem két X kromoszómával születtél...

2021. aug. 14. 16:07
 7/103 anonim ***** válasza:
16%
Olvastam egyszer egy transziról, aki előbb nőként élt, majd átoperáltatta magát férfivá és jól sikerült a műtét. Mikor még nő volt nőnek nézett ki, amikor férfi akkor már férfinak. Na ő mondta, hogy depressziós lett teljesen, miután férfivá operáltatta magát, mert mennyivel nehezebb volt szerinte az élet férfiként, mint nőként.
2021. aug. 14. 16:10
 8/103 anonim ***** válasza:
8%
Mind ongyilkos lenne
2021. aug. 14. 16:15
 9/103 anonim ***** válasza:
83%

Ronda nőként boldog lennék, ha ronda férfi testébe születnék. Szex így sincsen, ingyen belépőről, piáról, bókokról meg hasonlókról nem is beszélve. Van helyette menstruáció, szőrtelenítés, izzasztó edzések, kozmetikusnál töltött felesleges órák, macerás és időigényes bőr-és hajápolás, kényelmetlen hason alvás, hogy ne ráncolódjon a bőr és ne hulljon ki a műszempilla, dermal fillerekre és plasztikai műtétekre való spórolás tartalmas programok helyett. Kívánok neked hasonlókat :D

(Ráadásul a felsoroltak többségét egy átlag nőnek is meg kell tenni/el kell viselni, és nem tudom, mennyire kompenzálja őket pár bók és italmeghívás.)

2021. aug. 14. 16:16
 10/103 anonim ***** válasza:
13%
Azta rohadt ennyi cringe es bluepilled valaszt
2021. aug. 14. 16:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!