Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha most a csajok holnaptól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most a csajok holnaptól hirtelen férfiként ébrednének, hogy viselnék el azokat a dolgokat, amiken a férfiaknak keresztül kell menniük?

Figyelt kérdés
Szerintem csődöt mondanának, elismernék hogy mennyivel könnyebb nekik az élet. Nem lenne több ingyenprogram (kaja, pia, belépők), kőkeményen meg kéne dolgozniuk mindenért, nem bókolna nekik a fél város, és szex se lenne csettintésre. Sőt, ha átlagos vagy ronda férfi testébe kerülnének, lehet hogy inkább a halált választanák. Meg tudnák mi az a küzdelem, szenvedés, kemény élet.

2021. aug. 14. 15:54
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/103 anonim ***** válasza:
24%
Onlyfans-en még a legrondább kövér akármilyen nő is vígan megél, szóval nem kell ahhoz szépnek lenni, hogy a testéből jól éljen valaki.
2021. aug. 22. 21:17
 92/103 anonim ***** válasza:
81%
#91 Hogyne. Ismerek fb csoportból egy tök normálisan kinéző csajt, akinek nagyon nem jött be, pedig szerette volna csinálni.
2021. aug. 22. 21:22
 93/103 anonim ***** válasza:
91%
91. Pont azt linkeltem be hogy onlyfansen kb 10% keres rendesen a 90 es hozzászolásban.
2021. aug. 22. 21:27
 94/103 anonim ***** válasza:
27%
93: Relatív kinek mi a rendes. Azért egy havi 100ezer kiegészítésnek bárkinek beesik. Nyilván ha milliókat akar akkor ki kell nézni valahogy. Ne beszélj hülyeséget. Van aki fingós videókkal szénné keresi magát és sehogy sem néz ki, pl itt: [link]
2021. aug. 22. 21:36
 95/103 A kérdező kommentje:

Na ez az, nekik még a fingjuk is be van árazva, egy férfinek meg 100 ezer forintért is keményen meg kell dolgoznia.

2021. aug. 22. 21:45
 96/103 anonim ***** válasza:
21%
#95: Na ja. De nehéz a nőknek, bruhuhuh. Majd ha lesz időm megsajnálom őket.
2021. aug. 22. 21:46
 97/103 anonim ***** válasza:
78%

Incelkém, te azokról a nőkről beszélsz, akik a ti kategóriátok szerint a felső 10%. Bocs, de ti vagytok azok, akik észre se veszitek az átlagosabb nőket.

Én szürke veréb voltam huszonévesen, amikor egyedül maradtam a családi házunkban, mert meghalt mindenkim, apám meg elköltözött az aktuális nőjéhez és eltartatta magát. Nekem kellett fenntartani egyedül a házat és gondoskodni a kutyáimról. Hogy ez sikerüljön, nem élhettem egyedül, összejöttem valakivel, akit nem tudtam szeretni. Mivel csak ilyen szürke kisegér vagyok, ezért nem válogathattam, éltem azzal akinek kellettem. Csóró volt ő is, a szextől kirázott a hideg, de legalább ki volt fizetve a rezsi. Bírtam egy pár évig, de amikor hozta a családi örökségét, amit otthon tanult, hogy az asszony verve jó, éltem inkább egyedül. Csak épp fűteni nem mertem azon a télen a 16 fokos lakásban a kutyáimhoz bújva melegedtem, annyira fáztam a csodakönnyű életemben. Kénytelen voltam visszafogadni a pasit, akitől rettegtem, hogy ne fagyjanak el a csövek a házamban és lehetőleg én se fagyjak meg. Utána ő úgy gondolta, hogy én fogom eltartani, amikor megunta a munkahelyét, akkor szakítottam vele végleg, de azért még fél évig nálam lakott, mire szegényke anyagilag összeszedte magát. Jó, akkor már tényleg volt pasim, akit szerettem. Ő se volt gazdag, de azért nem ez a mélyszegénység szint. Én se lettem volna feltétlenül ilyen szar helyzetben, ha nem hal ki váratlanul a fél családom. Belekezdtem munka mellett egy főiskolába. Az is micsoda kényelem volt, minden pénteken és szombaton 6 órákat utazni 3 éven át, mellette dolgozni, háztartást vezetni, tanulni. Mindemellett minden létező plusz munkát elvállaltam a főállásom mellett, hogy megőrizzem a házat a leendő gyerekemnek és megőrizzem az otthonomat azoknak az állatoknak, akikről én gondoskodtam 15-20 éven át.

Persze számodra láthatatlan lennék, mert számodra csak az a nő, akiket utálsz, mert szóba sem állnak veled, akiknek legnagyobb gondja, hogy milyen színűre lakkozzák a körmüket. Aláírom, te is láthatatlan lennél nekem, mert a jó pasikat szeretem.

2021. aug. 22. 21:48
 98/103 anonim ***** válasza:
18%
97: Jobban jártál volna, he te is a fingodat adod el.
2021. aug. 22. 21:52
 99/103 anonim ***** válasza:
2021. aug. 22. 22:00
 100/103 A kérdező kommentje:

Először is, nem a felső 10 százalékról beszélek. Százszor leírtam már hogy átlagos nőknek, akiknek még így is (hogy csak átlagosak) jóval könnyebb az élet, mint egy férfinek. Ez pedig tény, hiába próbálod tagadni. Jó persze vannak olyanok mint te, akik hiába nők, nem tudnak élni vele és könnyen kihasználhatók, manipulálhatók. Nem azt mondom hogy prostinak kellett volna állnod, de az akkori csóró, bántalmazó párod helyett játszi könnyedséggel lehettél volna együtt valami normális, anyagilag rendezett férfival.

Még csak játszmáznod vagy színlelned se kellett volna különösebben, biztos akkor is akadt volna normális jelentkező, ha magadat adod

2021. aug. 23. 00:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!