Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha most a csajok holnaptól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most a csajok holnaptól hirtelen férfiként ébrednének, hogy viselnék el azokat a dolgokat, amiken a férfiaknak keresztül kell menniük?

Figyelt kérdés
Szerintem csődöt mondanának, elismernék hogy mennyivel könnyebb nekik az élet. Nem lenne több ingyenprogram (kaja, pia, belépők), kőkeményen meg kéne dolgozniuk mindenért, nem bókolna nekik a fél város, és szex se lenne csettintésre. Sőt, ha átlagos vagy ronda férfi testébe kerülnének, lehet hogy inkább a halált választanák. Meg tudnák mi az a küzdelem, szenvedés, kemény élet.

2021. aug. 14. 15:54
 61/103 anonim ***** válasza:
89%

Figyelj, kérdező, teljesen egyetértek veled.

Ha olyan "férfiként" ébrednénk egyszercsak, amilyen te vagy... hátt... mit mondjak, nehéz lehet neked hatvan IQ-val boldogulni... Tényleg nagyon sajnállak, tudom, milyen rettenetesen nehéz neked... A kangörcs majdnem annyira fáj, mint gyereket szülni... Hülyének és balf*sznak lenni szintén fájdalmas, kb elképzelem, hogy minden nap a tubus végéből próbálod kinyomni a fogkrémet, annyira szerencsétlen vagy...

2021. aug. 14. 20:26
 62/103 anonim ***** válasza:
91%
Nő vagyok.Külföldön élek párkapcsolatban.Mindketten korán reggel kelünk és estig dolgozunk.Vasárnap filmeket nézünk vagy megiszunk pár sört.Ha holnap férfiként ébrednék fel,ugyanúgy korán kelnék és estig dolgoznék,vasárnap filmeznék és meginnék pár sört.
2021. aug. 14. 21:09
 63/103 anonim ***** válasza:
28%

61: Dehogy hiányzik a molesztálás, engem is fogdosott már nő úgy, hogy nem akartam, és elhiheted nem volt kellemes élmény. Ez csak ilyen femcel felfogás, hogy "jajj a férfiak biztos még élveznék is, ha fogdosnák őket!". Nem.

Én nem irigylek semmit 60-as válaszolótól, egyértelműen nagyon kemény sorsa volt, de azért azt hinni, hogy férfiként mennyivel jobb, mint amit ő előadott felsorolás formájában, az nagyon téves.

2021. aug. 14. 21:14
 64/103 anonim ***** válasza:
0%
Mi az a femcel?
2021. aug. 14. 21:17
 65/103 anonim ***** válasza:
100%
A femcel nem az, akire a kérdező valószínűleg gondol, hanem pl. én; ronda, nulla szexuális vonzerejű, nem kelendő, emiatt frusztrált nő.
2021. aug. 14. 21:20
 66/103 A kérdező kommentje:

Látom nagyon betaláltam, hogy itt személyeskedsz. Valószínüleg az a kisebbség vagy akikről írtam. Ronda, vagy olyan buta, szerencsétlen balfasz, hogy nőként úgy él mint egy férfi. Az ilyenek testébe én se ébrednék ne aggódj.

2021. aug. 15. 04:46
 67/103 anonim ***** válasza:
83%

Imádnám, ha holnap férfiként ébrednék! Végre elég lenne napi egyszeri tusolás és máris ápoltnak számítanék a társadalom szemében, nem kéne se szőrteleníteni, se bőrgyógyászhoz járni, se sminkelni, se hajat, körmöt festeni! Végre felvehetnék rövidnadrágot a munkahelyemre nyáron, és nem szólna be a főnök, hogy "öltözzek fel jobban, mert a férfi munkatársak nem tudnak tőlem dolgozni". Ezt csak a női munkatársak kapják meg érdekes módon, a férfiak abban járnak, amiben akarnak! Végre megszabadulnék a kínzó fájdalomtól, ami minden hónapban ér a menstruáció idején! Végre nem szólnának közbe a munkahelyemen, amikor elmondom a véleményem, hanem meghallgatnának és ténylegesen fontolóra vennék az elmondottakat!

Ó, egy álom lenne az életem férfiként! Bárcsak...

2021. aug. 15. 08:47
 68/103 anonim ***** válasza:
81%

#67 azért nem semmi, hogy kiírsz valami sértő hülyeséget, és ha kapsz rá valami ütősebb hangnemű választ, így besértődsz :D Mint egy kis óvodás. Drágám, ha megbántasz valakit, készülj fel a pofonra. Senkitől nem fogsz dicséretet kapni, ha hibázol.

Azért arra kíváncsi lennék, ha TE egyik nap férfiként ébrednél (tudod, FÉRFIKÉNT, nem rinyálós kisfiúként), akkor hogy boldogulnál. Ilyesmikre gondolok, hogy:

-felelősséget vállalsz a tetteidért

-van önbecsülésed és tisztelsz másokat

-próbálsz minden nap jobb ember lenni, építed önmagad (mentálisan is)

-abbahagyod az anonim trollkodást és valami hasznos tevékenységbe kezdesz

-segítesz másokon, ha szükségük van rá

-megtanulod egyedül mosni a gatyáidat és összedobni legalább egy rántottát, hogy ne anyukádnak kelljen

Kb ez a FÉRFI szint, lehet kezdeni a gyakorlást. Szerintem ezt még valahogy kibírnád, arról ne is beszéljünk, hogy nőként mennyire tudnál helytállni...

2021. aug. 15. 09:20
 69/103 anonim ***** válasza:
75%

Ferfikent

Nem menstualnek

Nem szulnek

Nem kellene feltetlen gyerekkel a nyakamon elnem ha a kapcsolatnak vege

Tobb lenne a fizum

Elismernenek a munkahelyemen mint mernok

Lazan vehetek draga autot muszaki cikket nyaralast mert nem suaognanak hatul h biztos apu vagy a gazdag pasim fizeti

Nem abizalnanak ha szorakozni megyek

Nem akarna minden pasi csak dugni velem

Akkor es oda mehetek amikor csak akarok

Nem kellene felnem este h a sotet helyen megeroszakolnak

Nem erne szexualis zaklatas a munkahelyemen

Nem kellene fodrasz kozmetikus mukormos havonta, eleg lenne 3havonta egy igazitas

Nem kellene vagyonokat koltenem kozmetikumra kezelesekre

Minden szexnel van orgazmus

Persze nonek lenni nem rossz de a fentebb felsorolt dolgok miatt azert ha ferfiva valtoznak akkor nem bannam ha igy maradhatnek

2021. aug. 15. 12:56
 70/103 anonim ***** válasza:
88%

"Az a gond az itt író nőkkel is, hogy csak azoknak a férfiaknak az életét látják, akikkel lefeküdnek és nekik többnyire valóban jobb dolguk van a nőknél, így az ő életük alapján vonnak le hibás következtetéseket."

Ti meg az Instagramos, gazdag férfiak által kitartott műlibák látszatéletét veszitek alapul, miközben a magyar nők többsége nem azért dolgozik havi 150-300 ezer Ft-ért, mert épp nincs kedve gazdag "Chadet" fogni magának.

2021. aug. 15. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!