Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha most a csajok holnaptól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most a csajok holnaptól hirtelen férfiként ébrednének, hogy viselnék el azokat a dolgokat, amiken a férfiaknak keresztül kell menniük?

Figyelt kérdés
Szerintem csődöt mondanának, elismernék hogy mennyivel könnyebb nekik az élet. Nem lenne több ingyenprogram (kaja, pia, belépők), kőkeményen meg kéne dolgozniuk mindenért, nem bókolna nekik a fél város, és szex se lenne csettintésre. Sőt, ha átlagos vagy ronda férfi testébe kerülnének, lehet hogy inkább a halált választanák. Meg tudnák mi az a küzdelem, szenvedés, kemény élet.

2021. aug. 14. 15:54
 51/103 A kérdező kommentje:
Engem eleve minden nő gyülöl mert nem vagyok gazdag.
2021. aug. 14. 19:03
 52/103 anonim ***** válasza:
81%

Teljesen őszinte leszek:

Ha egy reggel férfi testben ébrednék, levennék némi kp-t a számlámról, és elmennék ku.rvázni. És rohadtul élvezném, hogy olyan nőt választok, amilyet akarok. Keresnék valami szilikonos műlibát, és minden lyukba beledugnám a farkam. Állati kíváncsi vagyok, hogy férfiként milyen lehet a szex. Milyen lehet, mikor minden aktus alatt van orgazmusod. Hogy kicsit se kell tartani attól, hogy fájni fog, vagy terhes leszel. Hozzájutni meg végtelenül egyszerű, egy kis pénz meg egy telefonhívás. Még csak azon se kell izgulni, mi van, ha túl kicsi, vagy nem áll fel, egy nőn mindig ott van az összes luk.

Maximum az a veszély fenyegetne, hogy túlságosan megtetszik, és minden pénzem elszórom.

Nem lenne többé fájdalmas menstruáció, mellfeszülés. Már a klimaxot alig várom...

Nincs több stressz, ha késik. Nincs elcseszett nyaralás, ha előbb jön.

Nyugodtan lehet akár a munkahelyen is emelt hangon háborogni, senki se ráz le azzal, hogy megjött vagy dugatlan vagy.

Ha veszek bármit, mondjuk egy autót, nem jön senki azzal, hogy biztos apucié vagy a szeretődtől van.

De talán az lehet a legjobb, hogy ha valamiben sikeres vagy, azt elismerik. Nem az az első, hogy biztos csak leszoptál valakit. Férfiként egy előléptetés után senki se fog azon élcelődni, hogy kivel kellett érte szexelni.

Az is tök jó lehet, hogy ha valaki meghív egy sörre vagy kávéra, akkor az egy kávét vagy sört jelent, és nem azt, hogy ha ő fizeti, te utána minimum leszopod.

Az is jó lenne, hogy mindegy, hogy helyes vagy csúnya egy férfi, senki se tesz különbséget, nem fog azért semmibe nézni a fél világ, és egy értéktelen xarként kezelni, mert nem áll jól a bikini.

Gyereked meg lehet bármennyi, nem a te tested változik meg. Ha megunod, akkor meg egyszerűen lelépsz, havonta egy kis lóvét odadobsz, és még téged ajnároz mindenki. Jössz, mész, semmi életre szóló felelősség.

2021. aug. 14. 19:03
 53/103 anonim ***** válasza:
24%

"Az is jó lenne, hogy mindegy, hogy helyes vagy csúnya egy férfi, senki se tesz különbséget, nem fog azért semmibe nézni a fél világ, és egy értéktelen xarként kezelni"

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tévképzeteid felsorolása közül ez volt a legnevetségesebb.

2021. aug. 14. 19:06
 54/103 anonim ***** válasza:
77%
54. Nemtom feltűnt e hogy a legtöbb pasi ronda mégis van barátnője.
2021. aug. 14. 19:09
 55/103 anonim ***** válasza:
84%
Én szívesen cserélnék a kérdezővel életet. Inkább lennék incel, mint megerőszakolt és molesztált nő.
2021. aug. 14. 19:10
 56/103 anonim ***** válasza:
84%

Én inkább vagyok férfi.

Mindegy hányszor utasítanak vissza odamehetek a következő nőhöz is.

2021. aug. 14. 19:18
 57/103 anonim ***** válasza:
18%

53: Persze, megkockáztatnál egy STD-t. Jó tudom, bárkitől el lehet kapni, de egy prostival akin napi 20-szor átmennek jelentősen megnő az esélye. Nem is kívánna téged, nem lenne előjáték, érzelmek, szex utáni beszélgetés, semmi, csak egy darab hús amit dugsz, ennyi erővel vághatsz egy lyukat a szalonnába a hűtőből és ugyanott vagy. Ezt te sem gondolhattad komolyan amikor leírtad.

Ja meg persze, férfiaknak nem kell tartaniuk a teherbe eséstől. Végül is csak élete végéig fizetheti a gyerektartást egy olyan gyerekért, akit nem is akart, a nő jól csapdába ejti ezzel.

"Az is jó lenne, hogy mindegy, hogy helyes vagy csúnya egy férfi, senki se tesz különbséget, nem fog azért semmibe nézni a fél világ, és egy értéktelen xarként kezelni"

Ja, végül is csak egy egész életnyi megaláztatás vár rád. A nők megvetnek, a többi férfi meg szétszed, bullyingol iskolában, elver, stb, csak azért, mert esetleg vékonyabb vagy kövérebb vagy az átlagnál. Milyen jó is ez!

"Az is tök jó lehet, hogy ha valaki meghív egy sörre vagy kávéra"

Ja, végül is csak soha nem hív meg senki senkire. És ha te hívsz meg egy nőt le se ejt, vagy bekamuzza, hogy ott lesz, aztán sehol senki, felültet. Mennyivel jobb így! :)

"De talán az lehet a legjobb, hogy ha valamiben sikeres vagy, azt elismerik."

Na ja, el. Egyből mindenki meg akar fúrni, mert az alap emberi természet az, hogy tapossunk lefelé, aki fentebb kerül azt meg rángassuk le.

Te melyik pizsamádban álmodtad ezeket, te nő?

2021. aug. 14. 19:19
 58/103 anonim ***** válasza:
13%
Mindenki a maga szintjén nyomorog.
2021. aug. 14. 19:23
 59/103 anonim ***** válasza:
82%

#58:

Jajj menny már! Pont, hogy kisebb eséllyel kapsz el betegséget egy prostitól, mint egy random ribitől valami fesztiválon. Azt meg jó ha tudod, hogy ugyanezeket nem csak elkapják a nők is, de sok esetben a pasiknál tünetmentes, vígan fertőz, nőként meg évekig kínlódhatsz, mire kikezelnek.

Attól meg végképp nem tartanék, hogy valami prosti majd tőlem akar gyerektartást kizsigerelni. Vicces is lenne.

Életen át fizetni? Mit?? A gyerektartást? A legtöbb esetben 25-30 ezer, millió módon el lehet kerülni, és maximum 18 évig fizeted. De ha mondjuk 12 éves a gyerek, mikor lepattan apuka, akkor 6 évig. Ennyi egy jobb hűtőszekrény áruhitelre. Elég, ha havonta rendszeresen utalsz, párszor ránézel a gyerekre évente, karácsonyra veszel valami akciós vackot, és mindenki elájul, micsoda mintaapa vagy.

De biztos tudsz kontrázni arra is, hogy felnőtt életünk negyedében vérzünk, és görcseink vannak. Te is menstruálsz?

Az iskolai megverés meg nem maradt ki, ne aggódj. Volt, hogy azért vertek véresre a fiúk, mert duci kislányként megtetszett egy fiú. Addig zaklattak, hogy iskolát váltottam. Nyáron lefogytem. Utána a szinte felnőtt testalkatú, 15 éves bukott fiú osztálytársam azért törte el az ujjam, mert nem engedtem magam megfogdosni. Addig erőltette, hogy elhúzza a kezem, amíg reccsent egyet és eltört. Én akkor olyan 40-42 kiló voltam, ő olyan magas, mint apám, és minimum 90 kiló. Utána apja megígérte, hogy megöl és megerőszakol, ha feljelentjük. Ezt is irigyeld. Ez volt az első "szexuális" tapasztalatom.

2021. aug. 14. 19:39
 60/103 anonim ***** válasza:
79%

60. Most jön az hogy, téged legalább meg akarnak fogdoni őket meg nem.

Szánalmas ez a vergődés amit itt lenyomtok incelkék.

2021. aug. 14. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!