Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, számotokra miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, számotokra miért zavaró ez a nőben?

Figyelt kérdés
Ha van egy nő, aki tetszik neked, egy nő, aki diplomás, jól keres, művelt, vicces, főz, sportol. Akkor miért zavaró, ha nyíltan rasszista és homofób? Nem ver melegeket, és nem zsidózik folyton, de ha megkérdik a véleményét, ő nem fog álszenteskedni, és őszinte.
2021. júl. 16. 23:40
 81/108 anonim ***** válasza:

"szerintem én említettem a magyar néplélek bájos homofóbiáját/rasszizmusát."

Igen, ilyesmikre gondoltam, ezek kerülnek bele a tartalmakba.

"Nézd el nekem, több évet éltem kint nyugaton, és három másik országgal összehasonlítva azt látom, hogy nálunk a gyűlölet kóros méreteket ölt. "

Ahogy a magyarfikázás is sajnos, ezt is menetrend szerűen hallani olyan külföldiektől, akit kényük-kedvük szerint képernyőre citálnak vagy külföldet megjáró magyaroktól. Ha a másságot tisztelni kell, akkor mesélem, mi is csak mások vagyunk. Ez pedig ugyan az az alap, amin a mi tiszteletünk is el van várva.

2021. júl. 17. 19:39
 82/108 anonim ***** válasza:
Sem a gyűlölködést, sem a mocskolódást nem tudom tisztelni. Nézd el nekem. A magyar néplélek majd akkor tisztul meg, ha kevesebb lesz az áldozathibáztatás vagy a kárörvendés BÁRMELY ügy kapcsán. Ez ugyanis egy betegség tünete. Egy romlottság. Valamennyi oké, hogy jelen van minden társadalomban, de egy szint fölött káros. Aki szereti igazán a nemzetét, azt ez zavarja és szóvá teszi, mert ezen dolgozni kéne. Nem azzal szereted a nemzetet hogy nem fogalmazod meg, mi a baj vele és nem próbálsz segíteni rajta.
2021. júl. 17. 20:21
 83/108 anonim ***** válasza:

#82 meg nem egymásra kell mutogatni hogy de a másik ezt meg azt csinálja, ilyen meg olyan.

Arra kell törekedni hogy te minél jobb ember legyél.

2021. júl. 17. 20:38
 84/108 anonim ***** válasza:

Mint a volt főnöknőm. Egy valóban modell külsejű csodanő. beszélt vagy 3 nyelven, és volt 2 diplomája. A cégnek talicskaszám tolta be a pénzt, csak nem lehetett konferenciára, vagy külső tárgyalásra engedni, mert mindig volt a tarsolyában egy epés zsidó vicc, vagy valami a fekákról, zsidókról, vagy hasonlókról.

És minden férfi megőrült érte.

2021. júl. 17. 20:49
 85/108 anonim ***** válasza:
46%
a sok selejt tombol és kikér :D
2021. júl. 17. 21:44
 86/108 anonim ***** válasza:

57

"55 Nincsen híg fos, csak a te fejedben. Az, hogy két felnőtt ember azonos nemű és egymásra gerjed, nem gond. Ha egy felnőtt ember egy értelen gyerekre gerjed: gond. Ezt gyermekkorban szexuális molesztáláson átesett nőként mondom neked. Nagyon más a kettő."

Ezt magyaráztam. A pedofil sem tehet a beteg vágyairól. Roppantul sajnálom, hogy molesztálás áldozata lettél, de én ún. "normális" pedofilokról beszéltem, akiknek eszük ágában sincs SEMMIT tenni, hogy a vágyaikat kiéljék.

Nemrég nyitottam itt egy topikot, arról írtam, hogy hogyan lett pszichózisom, elképzelhetetlenül borzasztó reakciókat kaptam, pedig hát lássuk be, nem tehettem róla.

Azért hoztam fel a pedofilokat és pszichiátriai betegeket, mert velü(n)k kapcsolatban még annyi könyörület sincs, mint a melegek vagy a cigányok iránt.

Megy itt a nagy szövegelés a toleranciáról, de nagyon kevesen mondanak igazat, ez a baj.

49 és 51 voltam

2021. júl. 17. 22:22
 87/108 anonim ***** válasza:
100%
#86 a "tünetmentes" pedofil és elmebeteg potenciálisan veszélyes. Lehet hogy most épp nem de bármikor elveszitheti a kontroljat maga felett. Ellenben egy meleg nem veszélyesebb egy átlag heteronal.
2021. júl. 17. 22:43
 88/108 anonim ***** válasza:
46%

87.-nek.

és ha mondjuk én nem vagyok pedo, mert tényleg nem, de úgy érzem transznő vagyok. Ekkor a sok elfogadó, jóemberkedő, LMBTQI felszopkodó, vajon nem verné ki a balhét, ha együtt öltöznék és zuhanyoznék a 11 éves lányaikkal a női öltözőben?

Hiszen nem vagyok pedo, és nem vagyok férfi, mert nőnek vallom magamat, férfi testbe zárva. És az ott lent nem pénisz, hanem egy 19 centis csikló.

2021. júl. 17. 22:48
 89/108 anonim ***** válasza:
Na aludtam rá egyet. "Sem a gyűlölködést, sem a mocskolódást nem tudom tisztelni." Ha nem tiszteled, akkor ne csináld. "A magyar" néplélekről írsz meg sajnos sokan mások és azt hiszed píszí vagy, pedig ezzel az összes magyarra utalsz (egyébként magadra is). Ha "egyes magyar"-okat fikáznál, még azt mondanám igazad/igazatok is van, meg amúgy mindenhol csak egyes emberekkel van baj. Mindenki érti, hogy (remélhetőleg) ilyenkor nem az összes magyarra gondolsz és veszel egy kalap alá mindenkit, de ha már hozzuk és elvárjuk azt a fene nagy politikai korrektséget, ennek kerülése a minimum lenne. Vagy te is alakítsd a kis agyadban automatikusan píszívé a másik mondandóját és ne akadj fent rajta vagy beszélj te is úgy, ahogy elvárod, hogy beszéljenek veled.
2021. júl. 18. 04:53
 90/108 anonim ***** válasza:
84%
#88 11 éves kislányok között egy felnőtt nőnek sincs helye szerintem mikor öltöznek.
2021. júl. 18. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!