Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, számotokra miért zavaró ez a nőben?
Figyelt kérdés
Ha van egy nő, aki tetszik neked, egy nő, aki diplomás, jól keres, művelt, vicces, főz, sportol. Akkor miért zavaró, ha nyíltan rasszista és homofób? Nem ver melegeket, és nem zsidózik folyton, de ha megkérdik a véleményét, ő nem fog álszenteskedni, és őszinte.
Én kifejezetten örülnék neki ha olyan barátnőm lenne aki nem megy az éppen aktuális mainstream felé, hanem van saját véleménye. Félreértés ne essék az is vélemény ha ő szívvel lélekkel támogatja a tökömtudjamilyen mozgalmat, amég meg tudja magyarázni hogy neki miért jó az. Nem fogom az alapján megítélni az embert hogy ő homofób vagy nem. (Azt itt csendben hozzáteszem hogy a legtöbb ilyen homofóbozó szabadságharcos pont a másik véleményt nyomja el, szóval semmivel sem jobb tőle)
2021. júl. 17. 01:16
12/108 anonim válasza:
Ja, szóval manapság "mainstream" dolog kirekesztőnek és gyűlölködőnek lenni. Ezt nem tudtam, bocs...
2021. júl. 17. 02:03
13/108 anonim válasza:
Nekem nem volt semmi bajom a melegekkel eddig. De mióta a csapból is ez folyik, hogy körbe kell rajongani őket, mrt ők valami természet feletti lények, azóta én is megutáltam őket. Még az is rátett egy hatalmas lapáttal, hogy ismerősöm fia is meleg és lenéz mindenkit, a saját apjával úgy beszél, mint egy kutyával.
2021. júl. 17. 02:29
14/108 anonim válasza:
Sok más tini is úgy beszél a szüleivel, mintha a seggéből húzta volna ki őket, úgyhogy nem ebbőlnkéne kiindulni, mert ennek semmi köze a nemi irányultsághoz. Ez simán a szülők inkompetenciája.
2021. júl. 17. 03:00
15/108 anonim válasza:
melEgEk és nőK=rósz
FéRfiaK=🤤
Kb gyikos szokásos felfogás itt.
2021. júl. 17. 03:04
16/108 anonim válasza:
#11 az odáig oké hogy nem megy az olyan trendek után hogy mondjuk nem hord bokazoknit mert neki a térd zokni tetszik. Ez valóban arra utal hogy van saját személyisége. (egy apró bugyuta példa hogy értsd mire gondolok).
De az hogy olyan embereket utál akik az ég világon semmit nem artottak neki mint a melegek. Az nonszensz. Csak azért mert ő gusztustalanak tartja a szexuális iranyultsagukat. Én meg gusztustalanak tartom a láb fetist akkor utaljak minden ilyen embert? Miért? Nem ártanak nekünk azzal amit a hálószobában csinálnak.
És én úgy gondolom ha valaki tele van ennyi indokolatlan gyűlölettel az nem menő mert neki van egyénisége hanem ostobaság és agresszio. Ilyen emberrel én barátságot se akarnék nem hogy kapcsolatot. Aztán majd egyszer kitalalja hogy engem is utal valamiért és elvagja a torkom.
2021. júl. 17. 06:01
17/108 anonim válasza:
Mert primitív, agymosott, emberi hulladék???
Mi másért?
2021. júl. 17. 06:14
18/108 anonim válasza:
1. Az emberek 90%-a nem tudja mi a rasszizmus
2. Az emberek 90%-a nem tudja mi a homofóbia
3. Ha ilyen barátnőm lenne egyáltalán nem zavarna, ugyanis a mindenkit kötelező elfogadni "elv" egy baromság.
2021. júl. 17. 06:17
19/108 anonim válasza:
mert az IQ EQ nélkül szart sem ér. Azért.
2021. júl. 17. 06:30
20/108 anonim válasza:
Mondjuk nem szeretnék együtt lenni valakivel, aki csak úgy, gyűlől csoportokat, mert lelkileg defektes szerintem. Nem ártottak neked, van egy elképzelésed róluk, denigazán nincs okod utálni őket. Benned van valami frusztráció, amiből viszont én nem kérnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!