Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online ismerkedésnél mennyire zavaró ha randi után fenn van az oldalon a nő?
A normális srácok rossz néven vehetik, hogy máris keresel tovább, hátha akad jobb. És mindenkinél akad jobb.
Amelyik csak dugni akar, azt nem érdekli, hiszen ő szintén keres mást is és több vasat tart a tűzben.
Az ilyeneknek kéne egymásra találniuk.
Nem társkeresőztem még, de engem az ismerkedés elején nem zavarna, ha a nő sem problémázna rajta, hogy én is fent maradtam. (Bár, ha engem egy ember jobban érdekel, utána nincs igényem mással való ismerkedésre.)
Ha viszont már volt csók, akkor felhoznám témaként és letisztáznám, hogyan tovább. Ha akarunk valamit, akkor törlés. Ha nem, akkor meg én sem állok komolyan a dolgokhoz.
Tapintatlanságot közvetít.
Elég tuskónak kell lenni ahhoz,hogy randizgass valakivel,aki a szamár,közben meg azért még reménykedsz a lóban.
8# nak igaza van.
7#
Vagyok.
Lexarom amúgy,de mi a f.sz nem tetszik a válaszban?
Nektek jól esne baz+??
Elmegyek randizgatok veled,közben meg ott vagyok fent.
Jó lenne?
Vagy már ennyit is nehéz megtenni valakivel szemben ,akivel találkozol,hogy leszedd magad,inaktív legyél,vagy a képeidet addig töröld?
7 vagyok
ezen az oldalon mindenki megsértődik és úgy pontoz. SZ@rd le.
Ahogy írta, ha alakul, akkor bunkóság. Jól írtad, ilyenkor férfi/nő még reménykedik a "jobban" De tökéletes sosincs, ezt felejtik el online. Ott mindig lesz jobb, de az nem biztos, hogy a legjobb választás-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!