Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire zavaró az, ha egy fiú túlzottan ragaszkodó? Aki szeretetre és törődésre vágyik, az gáz?
Eléggé végletes az az eset, amit az exeddel átéltél, a túlzott ragaszkodás nem az, amit vele kapcsolatban tapasztaltál. Ő egyszerűen csak nem szeretett téged annyira, hogy veled akarjon lógni, de ezt nem merte bevallani. Jó voltál neki néha, amikor épp kedve volt a társaságodra, de nem volt beléd szerelmes.
Ha pedig valaki túlzottan ragaszkodó, az igenis megfojtja a másik felet és baromira zavaró tud lenni. (A ragaszkodás nem egyenlő azzal, hogy valaki szeretetre és törődésre vágyik.) Ha naponta ezerszer írsz a párodnak, hogy mit csinál, hogy van, és ha nem válaszol neked 10-20 percen belül, te már írod a következő üzenetet vagy felhívod, az túlzott ragaszkodás. Meg az is, ha állandóan féltékeny vagy és már a kapcsolat elején és később is heti minden szabad pillanatot vele akarsz tölteni, ezzel pedig nem hagysz neki énidőt, nem hagyod, hogy mondjuk a barátaival, családjával legyen, az is túlzott ragaszkodás. Lehetne sorolni, de ennyiből szerintem már te is érted, mire gondolok.
Túlzottan
Itt a baj
Egy szintig rendbe van de ne legyen pióca
2-es vagyok
Igy amit le írtál nem sok
Ha tényleg csak ennyiben merül ki a "túlzott" ragaszkodásod szerintem a nők java hasonló partnerre vágyik. Én is szeretem a magánszférám, boldogulok önállóan, egy macska sincs olyan önfejű mint én, de imádom ha a kapcsolatban a másik érdeklődő és keresi a társaságom.
Hagyni kell teret a másik félnek, de a leírtakkal nincs semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!