Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nők ez is zavaró?
Tehát az lenne a kérdés a nők felé, hogy sok először a pasi ruháját nézi meg. Ha koszos az ugye taszító, de pl ha olyan munkát végez ami kosszal jár és nem vesz napi szinten tisztát és abban megy reggel melóba meg abban jön haza akkor az lehet kivétel!?
Vagy ez a tiszta ruha arra értendő hogy mikor munkán kívül milyen ruhában van?
Ez sajnos függ attól is hogy milyen a pasi aki a ruhában van. Ha magas, jó testű, akkor a festékes overáll vagy a koszos melósruha egyáltalán nem zavaró. Ha viszont lóg rajta, látszik, hogy nem csak "nem tiszta" de elhanyagolt, igénytelen is, akkor az taszító.
Gondold meg fordított helyzetben. Ha egy csajon olyan ruhát látsz amiben pl. takarított és folytatná, akkor zavar ha nem tiszta? Vagy az számít, hogy milyen a csaj akin rajta van?
Első válaszoló
Igazad van zavarna persze.
Én a munkámból kifolyólag a ruhám olajos és ugye abban megyek dolgozni bringával. Végéig a városon de ha nem dolgozom akkor egyértelmű hogy tiszta ruhában vagyok.
Voltak ebből adódóan már kellemes meglepetések mások számára.
Mondták hogy ezzel a koszos csöves sráccal beszélgetsz utána nem sokkal taliztam azzal a csajjal egy étteremben ahol Ő volt a felszolgáló és nagyon frusztrált lett és szégyellte magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!