Lányok, akik nem kaptok zsebpénzt, szeretnétek sok mindent venni, de nincs miböl, ez nagyon zavaró?
én nem kapok zsebpénzt, sosem kaptam, most dolgozom, de így sem tudok magamnak kb semmit megvenni.
úgyhogy igen, eléggé zavaró főleg így, mogy munkával sem telik rá.
Még bérletért is úgy kellett kiimádkozni havonta a pénzt a szüleimből, holott nem élünk rosszul (sőt...)
Egyetemre járok, nyíltan vallják, hogy a diákmunka marhaság, csak idiótává teszik az embert, nem dolgozhatok, mert kivágnak, mint macskát ...
Eredmény: titokban dolgozok iskolaidőben irodai munkát heti 2-3 napot (adatrögzítés, postázás, szkennelés stb). Majd 1 éve nem kaptam "zsebpénzt", mert nem vagyok hajlandó megalázkodni érte. A fizetésem javát elviszi a suli, a sport és az étel, a maradékot félrerakom.
Zavarónak zavaró :D Nem is az, hogy sok mindent szeretnék venni, hanem pl. mappákat a jegyzeteimnek, irattartót stb. De leállítom magam azzal, hogy nem létszükséglet, de szánalmasnak érzem magam, hogy ennyire se futja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!