Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, akik nem kaptok...

Lányok, akik nem kaptok zsebpénzt, szeretnétek sok mindent venni, de nincs miböl, ez nagyon zavaró?

Figyelt kérdés
Kort irjatok
2016. febr. 2. 20:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Engem nagyon zavar,hogy nem tudok megvenni magamnak szinte semmit,dolgozok,ha hívnak árut feltölteni
2016. febr. 2. 20:52
 2/12 anonim válasza:
26%
Hm,engem rohadtul zavar,én már azon gondolkodtam valahol keresek egy támogatót!(19L)
2016. febr. 2. 20:54
 3/12 anonim ***** válasza:
1-es vagyok- 21l
2016. febr. 2. 20:54
 4/12 anonim ***** válasza:

én nem kapok zsebpénzt, sosem kaptam, most dolgozom, de így sem tudok magamnak kb semmit megvenni.

úgyhogy igen, eléggé zavaró főleg így, mogy munkával sem telik rá.

2016. febr. 2. 20:59
 5/12 anonim ***** válasza:
23L.
2016. febr. 2. 20:59
 6/12 anonim válasza:
Mivel tudom, hogy azért nem kapok zsebpénzt,mert nem engedhetjük meg magunknak, ezért nem is vagyok telhetetlen! Szülinapra-névnapra (egyéb ünnepre) kapott pénzekből szoktam gazdálkodni és ez mindig is így volt! Valamint nyáron besegítek egy ismerősnek és így szerzek pénzt a nyaralásra, strandokra! :) 17/l
2016. febr. 2. 21:10
 7/12 anonim ***** válasza:

Még bérletért is úgy kellett kiimádkozni havonta a pénzt a szüleimből, holott nem élünk rosszul (sőt...)

Egyetemre járok, nyíltan vallják, hogy a diákmunka marhaság, csak idiótává teszik az embert, nem dolgozhatok, mert kivágnak, mint macskát ...

Eredmény: titokban dolgozok iskolaidőben irodai munkát heti 2-3 napot (adatrögzítés, postázás, szkennelés stb). Majd 1 éve nem kaptam "zsebpénzt", mert nem vagyok hajlandó megalázkodni érte. A fizetésem javát elviszi a suli, a sport és az étel, a maradékot félrerakom.

Zavarónak zavaró :D Nem is az, hogy sok mindent szeretnék venni, hanem pl. mappákat a jegyzeteimnek, irattartót stb. De leállítom magam azzal, hogy nem létszükséglet, de szánalmasnak érzem magam, hogy ennyire se futja.

2016. febr. 2. 21:19
 8/12 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, 21/L
2016. febr. 2. 21:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Megjött a cukros bácsi?
2016. febr. 2. 21:50
 10/12 anonim ***** válasza:
ja... egyből rámírt hogy akkor miért nem vállalok hostesskedést:DD szánalom
2016. febr. 2. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!