Hölgyek! Tényleg annyira zavaró és vágyölő, ha a férfi poénból megkérdezi a párját, hogy szeretsz?
Néha megkérdezem a páromat,van hogy csak poénból,mert tudom,hogy szeret,van amikor csak úgy pl reggel amikor készülődünk.Hogy ugye szeretsz?
Azt mondja elég idegesítő tud néha lenni,és hogy olvasta valahol,hogy megmérgezheti a kapcsolatot,hogyha az egyik soakt kérdezgeti.Én nem kérdezem sokszor,de néha megkérdezem,tudom hogy szeret,de néha nekem is jólesik hallani.Miért zavarja ez ennyire?Nem naponta kérdezem meg,néha rámjön.Miért baj ez?
ma 08:57
Poént értsd úgy,hogy tudjuk mint ketten,hogy szeretjük egymást,néha ő is szokott idegesíteni hülyrségekkel.De néha tényleg teljesen komolyan kérdem meg tőle,hogy ugys szeretsz?Akkor mindig azt mondja,ilyet a nők szoktak kérdezni nem pasik.Miért baj ez ha néha megkérdezem?
ma 09:01
Ezt mondtam neki én is,ha nem mondod,akkor még jó,hogy megkérdezem tőled.Régebben mondta,de ebben az utóbbi pár hónapban nem igazán mondta.
Nekem nem lenne vágyölő :D ekkora baromságot :D Mi tényleg szoktunk ezzel poénkodni :) -> szeretlek. - Én is megszoktalak már! :) Vagy: Szeretsz? MIre ő vagy én: egyszer mondtam, ha változik, szólok....
Aztán röhögünk. Tudjuk, hogy szeretjük a másikat, szerintem gáz, hogy ezzel nem lehet egy kicsit viccelődni. A feleségednek nem sok humorérzéke lehet :(
A székelynek panaszkodik a felesége, hogy sose mondja, hogy szereti. Erre a székely: egyszer már mondtam, ha változás lesz szólok.
Kb 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!