Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sokat beszél, felborul az egyensúly, mit tegyek?
Sziasztok !
Lehet kicsit furcsa a kérdésem, arra lennék kíváncsi, hogy tudnám diszkréten, nem erőszakosan elérni azt, hogy a barátnőm, ha otthon találkozunk, ne meséljen annyit a napjáról ? Az a gondom, hogy nem tudom kizárni, szóval ha nekem mesél, akkor teljesen odafigyelek rá, pedig annyira nem tudok kapcsolódni ahhoz amit mesél, sokszor azt se tudom kikről beszél, a helyszínt stb. , beszél beszél beszél, én figyelek. Próbáltam azt is már, hogy közben mondjuk leülök a laptophoz és gépelni kezdek, vagy netezek, rendezem a mappákat (lol :D... ).
De mintha nem is zavarná, hogy nem figyelek rá, akkor is magyaráz, és beszél.
ÁM , amikor ezt elmondtam neki, hogy mi a gondom, azt mondta ő ilyen, és nem mondta, de láttam, hogy vérig sértődőt. Egy hétig elég fagyos volt a hangulat, bár csönd volt és én nekem is volt egy kis terem beszélni, ezt is megfigyeltem, eddig fel se tűnt, hogy én mennyit vagyok csendben. Aztán én is , ő is haza ment családhoz,és ahogy újra találkoztunk, kezdődött megint az egész előröl . Mindennap a napját elmeséli vagy másfél órán keresztül . Én már arra szoktam rá, hogy ilyenkor kezdek el pakolni, rendezkedni , kaját csinálni vagy bármit, amit lehet reflexből csinálni. Egyenlőre nincs jobb megoldásom .
Ti ? Tapasztalat ? Túlélési taktika :D ? Bármi ....
27F 25N
1.:bármit megadnék egy olyan nőért aki helyettem is beszél
2.: Próbáltad már azt hogy te mesélsz neki?
3.: ne figyelj oda ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!