Szülők! Ebben az esetben eltekintenétek a számotokra zavaró tényezőktől és örülnétek a lányotok boldogságának, vagy kiakadnátok, mérgesek lennétek?
A lányom 21 éves, 5 hónapja van együtt a férfivel. Pénteken hívta el hozzánk a párját 'bemutatkozós vacsorára'. A férfi nagyon intelligens, 'jó vágású', nagyon jó egzisztenciája van (építészmérnök). Ebből az egy, pár órás találkozóból úgy vettem észre, hogy hatalmas a szerelem, mind a ketten ki vannak virulva. Úgy láttam, jól bánik a lányommal, a tenyerén hordozza, de egy alkalomból, valamint az elmodottakból nem akarok elhamarkodott dötést hozni. Viszont nem kicsit kiverte a biztosítékot nálam, valamint a férjemnél, amikor megláttuk a lányom közelében. Korábban a lányom mondta, hogy összejött egy férfivel (a kezdetek óta nagyon boldog vele), közös képeket is mutatott (amin szinttén kiakadtam, de próbálom a mai napig leplezni). Nagy a korkülönbség köztük. A szám inkább a 30-hoz közelít, mint a 20-hoz, akár az apja is lehetne. A férfi 1 évvel idősebb a férjemnél.
A vacsora után elvitte a lányomat magához, nála töltik a hétvégét és csak hétfő reggel jön haza. Az is furcsa volt a számomra, hogy a férfi halálos nyugalommal megkérte a lányomat, hogy ő vezeessen hozzájuk a vacsora után. Rá mert bízni a lányomra egy nagy értékű BMW-t, mire a lányom legyintett és mondta, hogy nem egyszer adta már oda neki az autót.
Nagyon zavar a korkülönbség, volt már nem egy vitám a lányommal. Az apja neheztel rá, valamint a férfire is. Ti mit tennétek?
Szóval a 21 éves lányod egy kb 47-48 éves pasival van együtt?
Háát, nem tudom az én szüleim mit szólnának...
Szerintem az lenne a legjobb ha ebbe nem szólnál bele, a lányod döntse el hogy mit akar a férfitől vagy mit nem. :)
Igazán nem értem a problémádat. Ök ketten szeretik egymást, a férfi is megbízik a lányodban meg a vezetési tudásában.
Ha nekik megfelel, akkor te(ti) mit akartok kezdeni? Ha idövel nem jönnek ki egymással, akkor szétmennek - de ez ugyanúgy megtörténhet akkor is, ha a lányod párja vele közel egyidös.
Van több olyan házasság az ismeretségi közömben, ahol nagy korkulünbséggel együttélnek már több mint 10 éve, de sokkal több, ahol majdnem egyidösen 2-3 év alatt elkopik a kapcsolat.
Ne szóljatok bele, fogadjátok el öket és ennyi.
Nem ertelek.
Az tetszik, hogy a ferfi intelligens, epiteszmernok, jo vagasu, van mit apritani a tejbe, lanyodat imadja, tenyeren hordja, sot, meg a kocsijat is megengedi vezetni. Ja, BMW, bocsi. Lanyod 21. Azert megis, honnan gondolod, hogy a kislanyod le tudna akasztani egy okorabeli ferfit/fiut, aki mindezzel mar onerobol rendelkezik. Azert erdekes, hogy a csalad nem beszelt meg a nagy korkulonbsegrol, elvegre lattad mar a kepet, ot honapja egyutt vannak. Le kell ulni a lanyoddal, megkerdezni, megis mi tetszik neki a ferfibe. Penze? Mi lesz 20 ev mulva esetleg. Azon, hogy kedves apuka orjong, nem csodalkozom. Azert erdekes, mint idosebbek ferfiak, sokan vagynak kislanyokra, csak nehogy az o lanyat is behalozza egy idos pali.
Elmondanám neki, hogy vannak fiatalabb gazdak pasik is, nem muszáj az 50-esek közt nézelődni, vagy ő már egyből az örökségre hajt?
Na de komolyra fordítva, ez nagyon nem egészséges és normális, általában akik ilyen korkülönbséggel találnak párt (ha nem a pénz motiválja)azoknak valózínű valami pszichés gondjuk van, épp ezért sokat beszélgetnék a lányommal, hátha átgondolja ezt a dolgot... Örülni nem tudnék egy ilyen kapcsolatnak, de nyilván elfogadnám, adott esetben más választás nem nagyon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!