Szülők! Ebben az esetben eltekintenétek a számotokra zavaró tényezőktől és örülnétek a lányotok boldogságának, vagy kiakadnátok, mérgesek lennétek?
A lányom 21 éves, 5 hónapja van együtt a férfivel. Pénteken hívta el hozzánk a párját 'bemutatkozós vacsorára'. A férfi nagyon intelligens, 'jó vágású', nagyon jó egzisztenciája van (építészmérnök). Ebből az egy, pár órás találkozóból úgy vettem észre, hogy hatalmas a szerelem, mind a ketten ki vannak virulva. Úgy láttam, jól bánik a lányommal, a tenyerén hordozza, de egy alkalomból, valamint az elmodottakból nem akarok elhamarkodott dötést hozni. Viszont nem kicsit kiverte a biztosítékot nálam, valamint a férjemnél, amikor megláttuk a lányom közelében. Korábban a lányom mondta, hogy összejött egy férfivel (a kezdetek óta nagyon boldog vele), közös képeket is mutatott (amin szinttén kiakadtam, de próbálom a mai napig leplezni). Nagy a korkülönbség köztük. A szám inkább a 30-hoz közelít, mint a 20-hoz, akár az apja is lehetne. A férfi 1 évvel idősebb a férjemnél.
A vacsora után elvitte a lányomat magához, nála töltik a hétvégét és csak hétfő reggel jön haza. Az is furcsa volt a számomra, hogy a férfi halálos nyugalommal megkérte a lányomat, hogy ő vezeessen hozzájuk a vacsora után. Rá mert bízni a lányomra egy nagy értékű BMW-t, mire a lányom legyintett és mondta, hogy nem egyszer adta már oda neki az autót.
Nagyon zavar a korkülönbség, volt már nem egy vitám a lányommal. Az apja neheztel rá, valamint a férfire is. Ti mit tennétek?
Én megértem a felháborodásodat. Lehet lepontozni, és jönni azzal, hogy nagy a szerelem, meg már felnőttek, stb; szerintem ez akkor sem normális.
Fiatal lány.
- szexuálisan tényleg vonzódik egy olyan férfi iránt, aki az apja lehetne?
- motivált lesz egy pénzes öreg fószer melett, hogy tanuljon, elérjen valamit az éltben önerőből?
Az "INTELLIGENS" férfi oldaláról is meg lehetne vizsgálni a kérdést.
Ha már ennyire vitte az életben, okos, szorgalmas, tehetős, figyelmes, tenyéren hordozós, akkor hogyhogy nem talált egy hozzá hasonló szuper nőt fiatalabb korában? Volt egyáltalán már nős, milyen kapcsolatai voltak, van-e szétszórvan egy-két gyereke a nagyvilágban, milyen kapcsolatra számít ezzel a leányzóval? (nem ítélkezni, rágalmazni akarok, de ezekről sztem apuka leülhetne beszélgetni a pasival, mint férfi a férfival)
és még egy kis csúnya igazság:
Lehet egy nő 21 évesen okos, kimagaslóan értelmes, de akkor is csak max egy kései huszonéves érettségi szintjén mozog. Kérdem én, hát hol van egy húszonévesnek annyi élettapasztalata, hogy méltó EGYENLŐ FÉL párja legyen egy 45 éves hapinak? Vagy a lány nem is akar egyenlő fél lenni...? Lehet innen fúj a szél.
Nincs ennek az "INTELLIGENS" pasinak olyan igénye, hogy egyenlő félként tekintsen a párjára? Vagy elég neki, ha a másik szexi, fiatal, csinos, okos akit még tud szédíteni?
Szerintem a ravasz rókák vagy vén kecskék legjobb dumája az, hogy "Te annyira értelmes vagy...", ezt pedig szeretik elhinni az ennyire értelmes cicababák.
-- Olyan aranyos vagy, hogy nem érdekel a pénzem meg a vagyonom, és úgy szeretsz, hogy az életed végéig ki akarsz tartani mellettem -- rebegte a korosodó de gazdag vőlegény az oltárnál. Mire a csitri menyasszony kikerekedett szemekkel:
- Hogy érted, hogy az ÉN életem végéig???
:D :D :D :D :D
;)
11-es, abban nem értek egyet, hogy egy 50-es pasihoz miért ne lehetne szexuálisan vonzódni. Párom is majdnem annyi, igaz én is elmúltam 40. De fiatalos, tele élettel, energiával, szex terén túltesz bármelyik 20 évesen, ez nem korfüggő.
Kérdező, amint írod, boldogok együtt, szeretik egymást. Hagyd rájuk, majd kiderül mi lesz, nem biztos hogy egy 20-on évessel jobban járna. Minden nem tökéletes az életben, ha így boldog, akkor legyen így.
Már az elején tisztázni kell, hogy a férfi hajlandó házasodni és gyereket vállalni. Ha nem akkor azt javasolnám a lányomnak, hogy hagyja ott és keresse az igazit.Nehogy úgy járjon, hogy pár évig használják és utána még fiatalabbra cserélik.
Necces ügy, de még mindig jobb mintha egy senkiházi korabeli fiúja lenne.
Várnék. Ismertem ilyen párt, néhány éven belül a lány dobta ki a pasit. Mivel ahogy a randizós időszak lecsengett, szépen előtűntek a korkülönbségből és az egzisztencia különbségéből adódó problémák. A lány ment volna be a városba, színházba, szórakozni, a vőlegény otthon ült inkább, és a lány persze ne menjen sehova nélküle, mert csak tán nem a szeretőjével akar találkozni?
Szerintem a kérdésben szereplő kapcsolat se fog sokáig tartani, úgyhogy szívesen látnám a férfit, érezzék jól magukat, amíg mindkettejüknek jó. Aztán ha bármelyikük megunja, a lányom kisírhatja magát a vállamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!