Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, számotokra miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, számotokra miért zavaró ez a nőben?

Figyelt kérdés
Ha van egy nő, aki tetszik neked, egy nő, aki diplomás, jól keres, művelt, vicces, főz, sportol. Akkor miért zavaró, ha nyíltan rasszista és homofób? Nem ver melegeket, és nem zsidózik folyton, de ha megkérdik a véleményét, ő nem fog álszenteskedni, és őszinte.
2021. júl. 16. 23:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/108 anonim ***** válasza:
Mondjuk akkor inkább a skatulya legyen, mert ha nekem hasmenésem van, neked meg szorulásod, akkor átlagosan jól vagyunk, de valójában mindkettőnknek van valami gondja.
2021. júl. 18. 12:23
 102/108 anonim ***** válasza:
101: Akár ezt is jelenthetné, de van egy olyan érzésem, szándékosan ferdíted a dolgokat. Emberek esetén az "átlag" azt jelenti, hogy kivel találkozhatsz például legnagyobb eséllyel az utcán. Ha egy városban van 50 néger és 1millió fehér ember, akkor ott a fehér lesz az átlagos. Értem én, hogy feketék is vannak, de az átlag nem az lesz. Érted már?
2021. júl. 18. 12:31
 103/108 anonim ***** válasza:
100%

Én értem persze, félig poénnak szántam. A politikusaink szeretik pl a fizetéseket átlagolni, na az ilyen. 😃

Mi meg most pont arról vitáztunk, hogy a kisebbségek is legyenek már figyelembe véve stb. (Másik válaszoló vagyok)

2021. júl. 18. 12:47
 104/108 anonim ***** válasza:
77%

Te jó ég, hová futott ki ez a kérdés!!!

Miközben egy tök egyszerű választ kéne rá írni, mint amilyen most, az enyém lesz.

Engem nem zavarna, férfiben én is ilyen vagyok.

És másokat miért zavar? Mert sok a divatjóember, akik védik a romákat, amíg nem a szomszédjuk. Pártolják a melegeket, amíg nem a fiuk lesz az. Egyenlőnek tekintik a feketét, amíg nem a lányuk pasija.

2021. júl. 18. 13:16
 105/108 anonim ***** válasza:

Értem én hogy mire használják az átlag kifejezést. Az átlag a debil, a ronda, a buta stb, Persze aki átlagol, az stupernek tekinti magát. Nekem csak ez a nevetséges. Én is számára az átlaghoz tartozom, mert hát én egy senki, nulla, bunkó homofób vagyok. Aztán amikor megismered az embereket személyesen, 99.99%-ban megváltozik a vélemény. Sebaj, én nem vitatkozom, aki átlagol, az egy szuperman, a többiek felett álló indivídum.

A kérdésre válaszolva, engem nem zavarna.

2021. júl. 18. 23:25
 106/108 anonim ***** válasza:
100%

érdekes , hogy a bzik hogy védik magukat amiért nem tetszik az embereknek ha két féri nyalja egymást az utcán...

még az indiánok sem jöttek ide nyafogni a rasszizmus miatt, de a melegek.. azókat csak önmaguk érdeklik. pfujj

2021. júl. 19. 00:48
 107/108 anonim ***** válasza:
50%
#106 én pl vedtem itt kommentben őket pedig nem vagyok meleg. Na erre varjal gombot. Csak nem vagyok ok nélkül gyűlölködő frusztrált kis görcs. :D
2021. júl. 19. 06:26
 108/108 anonim ***** válasza:
62%
Akinek az embereket megismerve megváltozik a véleménye, annyit is ér :D
2021. júl. 20. 06:01
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!