Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, számotokra miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, számotokra miért zavaró ez a nőben?

Figyelt kérdés
Ha van egy nő, aki tetszik neked, egy nő, aki diplomás, jól keres, művelt, vicces, főz, sportol. Akkor miért zavaró, ha nyíltan rasszista és homofób? Nem ver melegeket, és nem zsidózik folyton, de ha megkérdik a véleményét, ő nem fog álszenteskedni, és őszinte.
2021. júl. 16. 23:40
 61/108 anonim ***** válasza:
0%

Úgy látom, kevés értelmes ember válaszol itt, aki nem látja a különbséget, aközött, hogy egy meleg pár úgy él mint egy hetero pár és aközött, hogy bárkire bármit ráerőltetnének. Mi a különbség aközött, hogy Gézával vagy Gizivel posztolom ki a facebookra, hogy "szerelmemmel nyaralunk"? Miért van az, hogy az egyik normális, a másik beteg? Mi a különbség aközött, hogy Géza vagy Gizi kezét fogva megyek az utcán? Az egyik normális, a másik a "tolom a pofádba, hogy más vagyok"?

Mi a különbség, egy Harry Potteres, egy Che Guevara vagy egy szivárványos táska között? Mindegyikkel valamilyen preferenciámat, meggyőződésemet fejezem ki. Emlékszel a Coca Cola reklámra? Ha egy nő és egy férfi iszogat colát az rendben van, de két férfi vagy két nő ne tegye? Semmi szexuális nem volt azokban a reklámokban, én láttam őket anno amíg kint voltak egy rövid ideig de fel sem tűnt amíg balhé nem lett belőle. Persze csak Magyarországon, hol máshol?

Azt kéne tudomásul venni, hogy nem reklám, meg pofádba tolás az, ha két ember nem árt senkinek, boldogok együtt és szeretnének úgy élni, mint te vagy más. Annyi szabadságot és jogot akarnak ők is, amennyi neked jár. De nincs. A hozzátok hasonlók miatt, akik még mindig a pedofíliával mossátok egybe a dolgot. A gyilkos, a pedofil másnak árt. Hova ragozzam még hogy megértsétek?

2021. júl. 17. 12:17
 62/108 anonim ***** válasza:
0%

#57. Ezt mondom én is basszus. Annyi kiegészítéssel, hogy ne kenjük már el semmit a mássággal, mert eleve a vizsgálódóhoz képest más vagy azonos valami. Nem más, hanem pedofil, homár, transz meg a franc tudja még mik vannak.

A nem gond-gond-ra meg csak annyit, hogy nekem nem gond, hogy te a faxt vagy a p#nát szereted, szeressed. Az a gond, hogy kiállsz és tolod mindenkinek az arcába, hogy ezt vagy azt szereted. Ezek maradjanak már mindenki gatyájában, hálószobájában, oda tartoznak. Ez kb olyan, mint amikor a vegánok térítenek, meg magyarázzák, hogy ők mit esznek, az miért jó, amit te eszel netán miért szar. Nekem ezzel van bajom. Ez nekem irreleváns információ, bombáznak vele és zavar.

Képzeld el milyen lehet az, hogy beülsz egy étterembe, eszel, közbe meg a pincér odamegy hozzád fél percenként és random dolgokat közöl veled. Vérmérséklettől függően egy pontnál biztosan mondanád, hogy oké, szuper, de hagyjon már nyugton enni. És semmi bajod a pincérekkel, a dolgokkal sem amit közöl veled, csak hagyjon békén, mert semmilyen nexus nincs köztetek + ennél.

2021. júl. 17. 12:25
 63/108 anonim ***** válasza:
Na mindegy, tök nem ez a kérdés lényege amiről itt már szó van. A miért zavaró kérdésre mert nem áll jól/nem nőies válaszom tartom, a többi meg tök lényegtelen.
2021. júl. 17. 12:31
 64/108 anonim ***** válasza:

Ez szerintem így kamu.

A nők nem szokták felvállalni a véleményüket, általában kerülik a nyílt konfliktusokat, hátulról támadnak.

A tökéletes nő ilyen lenne, de nincs ilyen.

2021. júl. 17. 12:33
 65/108 anonim ***** válasza:
34%

"Ezekkel a szivárványos emberkékkel csak az a bajom, hogy nincs egy nap ami eltelne úgy, hogy nem borítják valahol a pofámba, hogy xy büszke arra, hogy a faxt vagy a 3.14-át szereti. Engem nem érdekel. Szeresse. Én is szeretek valamit. De nem öntöm másokra, mert ez az én magánéletem, senkinek semmi köze hozzá."

Mit gondolsz miért van ez? Amikor a nők harcoltak az egyenjogúságukért akkor is lehetett volna ezt mondani hogy" milyen bosszantó hogy mindenhol az ember arcába nyomjak"? Egy elnyomott kisebbség persze hogy kampányol ha meg van kulonboztetve.

De ha mindenki elfogadna őket, nem lenne ez a "büszkeség". Ezt hogy valaki büszke arra hogy meleg nem szó szerint kell érteni. Nem érzik ezért kulonbnek magukat csak szimplán nem azt érzik amit mások szerint erezniuk kellene hogy szegyeljek és utaljak magukat.

Hanem elfogadja magát és nem gondolja hogy ő ettől kevesebb vagy rosszabb ember.

Hihetetlen hogy ezt magyarázni kell.

2021. júl. 17. 13:54
 66/108 anonim ***** válasza:
57%

61: Mi a különbség? Kb. az, hogy ha heteroként az utcán lóbálom a farkam, az közszeméremsértés. Ha ugyanezt melegként teszem, 1000 másik emberrel felvonulva, az "pride".

A házlátogatós példa még mindig megáll: Ha otthon sz_ros csizmával mész be a szobába, te dolgod. Ha facere posztolod, az is a te dolgod. De ha nálunk jössz sz_ros csizmával a szobába, akkor a ház népe ki fog akadni, itt ez nem szokás. Ha facere posztolod, akkor még az ismerősök is. Ennyi.

2021. júl. 17. 15:19
 67/108 anonim ***** válasza:
74%

Csak elérkeztünk az egyenjogúsághoz. Be van betonozva a törvénybe, hogy azok? Be. Akkor kell emancipálódni tovább?...akkor ezen a téren miért megy tovább a propaganda?

A homoszexualitást a törvény bünteti? Ki van írva bárhová, hogy heteros only? Szavazhatnak? Akkor? Csinálják, oszt' jó napot, mit kell még vergődni is hozzá?

Mi is tudunk utcán közlekedni a párommal anélkül, hogy azt óbégatjuk, hogy én a plusszosom az ő minuszosába...el is rángatnának minket a yardra garázdaság miatt. Tudod, hogy másokban ez riadalmat vagy megbotránkozást kelt. De csak minket ám. 😃

2021. júl. 17. 15:19
 68/108 anonim ***** válasza:

Bámulatos, hogy magukat heteronak valló homofóbok másról sem tudnak írni oldalakon keresztül, csak hogy ki hova teszi be, ömlik belőletek a mocsok és vagy szándékosan vagytok buták vagy valóban, ugyanis az észérvekre nem tudtok válaszolni. Nevezetesen: egy homoszexuális pár miért nem élhet úgy,mint egy hetero pár. Ennyi a lényeg, itt van az egyenlő jogok hiánya. Nem törvényi jog, hanem emberi jog.

Egy olyan orszában, ahol összevernek egy diáklányt a szivárványos táskája miatt, vagy egy focidurkker apuka a fiával együtt megver két leszbikus lányt, szerintem van értelme jogokat követelni. Sajnos, a homofóbok és a rasszisták dörgölik az orrunk alá úton útfélen a saját beteg nézeteiket.

Annak pedig, aki szerint egy tanár ne legyen meleg: tehát nem a tudása számít, nem az, hogy a gyerekek bírják és hány diákot juttatott el sikeresen a felvételire, nyelvvizsgára, hanem hogy otthon kivel kefél.

Vicces amúgy, hogy csak a melegsége miatt rögtön párhuzamot vontok azokkal az (amúgy hetero!) tanárokkal akik a diákjaikkal kavarnak. Én pedig arról beszéltem hogy egy meleg meg sem említheti a kollégái előtt, hogy a párjának mi a keresztneve, mert azonnal a képükbe tolja a melegségét, és emiatt előbb utóbb kirúgják.

Ha nem látjátok, hol itt a baj, akkor menthetetlenek vagytok.

2021. júl. 17. 15:42
 69/108 anonim ***** válasza:

#68 ki kérem magamnak, rasszista vagyok csak, nem homofób

azért mindennek van határa

2021. júl. 17. 15:44
 70/108 anonim ***** válasza:
82%
69 És ki a fene beszélt rólad? LOL
2021. júl. 17. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!