Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan a kezem, mint egy férfinak. Ez zavaró?
:)
De vicces. Én is azt hiszem, hogy olyan a kezem, mint egy férfinak. Göcsörtös vékony ujjaim vannak, széles körömágyam és csontos, sovány, széles tenyerem.
A körülöttem lévő nők kezei husisak, vékony körmökkel, rövid, tömzsi husis ujjakkal, a kezük valahogy puha, zsíros, nem az énfajta csontos kezem.
Biztos csak rosszul reszeled a körmöd, azért hiszed ezt, de szerintem pont a te kezed nőies.
Nekem meg a lábaim férfiasak.(Neeeem-nem azért mert szőrös :D ) A legtöbb pasasnak vékonyabb a bokája, mint nekem.
Ezt dobta a gép. :( Nem tudsz mit kezdeni te sem vele. Legyen ápolt, az azért fontos.
Fogadd el. Lattad mar Ordog Nora kezet? Mindenki a nore fokuszal, nem a kezere.
Nekem egyszer mondta meg tinikent egy osztalytarsam hogy milyen gusztustalan eres a kezfejem (es valoban eres es inas), soha utana senki. Nem volt szempont, pedig szebb nem lett. Akinek tetszettem, az osszkepet szerettr meg vagy a szemelyisegemet, senki sem tokeletes. Plusz minden gyerek utan nott fel szamot a labfejem, most 42.5, ez van, ez legyen az eletben a legnagyobb gondunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!