Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró egy 40-45 éves férfinak, ha a nő arcbőre mitesszeres, pattanásos és nagyon rágja a körmét?
Figyelt kérdés
Mindent próbáltam, nem sikerült változtatni. 36N2020. dec. 21. 14:04
1/25 anonim válasza:
Körömrágásra van patikai keserű lakk. Pattanásra meg kozmetika, és más kaja szokás.
Mellesleg engem nem zavar, ha rágja és pattanásos, ha a lány 12-14 közti kis cukiság.
2/25 A kérdező kommentje:
36 éves nő vagyok. A patikai lakk sem segített. Kozmetikushoz természetesen járok (ill. a covid előtt), írtam is, hogy mindent megpróbáltam.
2020. dec. 21. 14:14
3/25 anonim válasza:
Nekem a miteszer/pattanás témával sosem volt gondom.
A körömrágás viszont vér gáz, és ráadásul ez csak rajta múlik, ez nem genetika.
4/25 anonim válasza:
Engem a körömrágásról a műköröm szoktatott le. Nem boszorkánykarmokra kell gondolni. Aztán két év múlva leszedettem és már csak magamnak gél lakkozom otthon, azóta egyáltalán nem rágom.
5/25 anonim válasza:
Nézz már rájuk, hogy néznek ki. És még te akarsz a vén csúfságnak megfelelni.
6/25 anonim válasza:
Vén a jóságos nagyikád térde kalácsa. Középkorú emberekről van szó, nem 60+-os bácsikról.
7/25 anonim válasza:
Egy 40-45 éves apóka már ne válogasson,örüljön hogy kell még valakinek.
8/25 A kérdező kommentje:
A kiszemeltem 42 éves, nem néz ki papókának, sőt :D First class pasi.
2020. dec. 21. 15:25
9/25 anonim válasza:
Nyugi krdező, aki itt elmúlt 30 éves az vagy anyóka, vagy apóka a többség szemében. De az idő borzasztóan siet, gyorsan megy, aki ma 20 éves, az hamarosan 30 és majd akkor ő kapja a savazást, hogy néni vagy bácsi.
10/25 anonim válasza:
Én 38 éves vagyok de én se járnék pattanásos nővel aki rágja a körmét.. akkor inkább keresek egy 18 évest. Bár az a baj, h már 18 évesen is ciki...
Nemtom, mi az hogy mindent kipróbáltál? Bőrgyógyász pl mit mondott? Vagy lehet h a kozmetikusod nem elég profi?
A körömrágás meg, már ne haragudj, de annyira gyerekes, ha egy 36 éves nőnek nincs ennyi önuralma se, az szomorú. Ha meg lelki oka van, menj el pszichológusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!