Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire zavaró egy 40-45...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavaró egy 40-45 éves férfinak, ha a nő arcbőre mitesszeres, pattanásos és nagyon rágja a körmét?

Figyelt kérdés
Mindent próbáltam, nem sikerült változtatni. 36N

2020. dec. 21. 14:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nem vagyok tökéletes. De tudod kétféle hibája van az embernek. Az egyik, amin nem tud változtatni, a másik ami csak elhatározás kérdése.

Bocs, de én nem kezdenék olyan nővel, aki ennyi idősen egy mezei "fennmaradt rossz szokás"-t nem tud lerakni. Majd minden másra is azt mondod a kapcsolatban, hogy meg kell szokni mert ez neked egy régi beidegződés?

Köszi, ilyennel maximum a helyi GYKs 30+ szűzfiúk szemében vagy jó nő, egy normális férfinek ez elég ahhoz, hogy túl sokat ne akarjon tőled.

2020. dec. 21. 21:27
 22/25 A kérdező kommentje:
Figyelje, eleve gyenge a körmöm, százszor megpróbáltam leállni. Nyugi... Nem kell mellre szívni. A nyugalmon is lehet változtatni, próbáld meg :D Én elfogadtam magam egy rágott körmű, nem a legszebb bőrű, kissé túlsúlyos DE vidám, harsány, belevaló nőstényördögnek :D És a legfontosabb: az önelfogadás.
2020. dec. 21. 21:36
 23/25 anonim ***** válasza:
Most direkt baszogat, de hidd el, leszarják, hogy rágod a körmöd.
2020. dec. 22. 11:28
 24/25 anonim ***** válasza:

22: szóval kövér vagy, rágod a körmöd, ronda a bőröd... Igen, isteni nőstényördög vagy, szerencsés lesz a férfi, hogy őt választod :)

Persze

2020. dec. 22. 13:03
 25/25 anonim ***** válasza:

Egyébként ha elfogadod magad, akkor minek a kérdés?

A legfontosabb a kisugárzás... igen, lehet egy pattanásos lerágott körmű nő is szexi, ha 100%-osan magabiztos, sőt, adott esetben szexibb mint egy tökéletes bőrű ámde önbizalomhiányos nő aki két mondatot se mer kinyögni.

Egyébként szerencsére, a problémáidra mind van megoldás, sminkelhetsz, csináltathatsz műkörmöt (csak kibírod h ezúttal ne rágd le), és ha túlsúlyos vagy, elmehetsz mozogni vagy elkezdhetsz egészésgesebben étkezni.

Persze ha ezekre mind csak kifogásod van... akkor igazából nem vagy se belevaló, se vidám, csak tesze-tosza, önsajnáltató nő... Aki nem írogatna ide ha 100%-osan elfogadná magát.. akkor nem lenne kérdés h tetszel-e annak a férfinak.

2020. dec. 28. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!