Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, számotokra miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, számotokra miért zavaró ez a nőben?

Figyelt kérdés
Ha van egy nő, aki tetszik neked, egy nő, aki diplomás, jól keres, művelt, vicces, főz, sportol. Akkor miért zavaró, ha nyíltan rasszista és homofób? Nem ver melegeket, és nem zsidózik folyton, de ha megkérdik a véleményét, ő nem fog álszenteskedni, és őszinte.
2021. júl. 16. 23:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/108 anonim ***** válasza:
92%

Toleransnak lenni egy dolog. Az még nem jelenti azt hogy mindent el kell turnod és fogadnod.

Ha tegyük fel te azt az elvet vallod hogy megveted az erőszakot és nem akarod alkalmazni akkor ha valaki meg akar ölni nem vedekezel?

Ugye, ugye kivételek mindig vannak.

Ezért van az hogy az ember elfogadja a meleget is és a konzervativat is. De azt nem lehet tolerálni ha az egyik gyulolkodik a másik irányába.

A gyűlölet minden formája megvetendo és elitelendo. Kivéve ha jó okod van rá. De azt még egy homofob embertől se hallottam.

Nem értem mi olyan nehéz ebben hogy nem tudjátok értelmezni.

2021. júl. 17. 08:42
 32/108 anonim ***** válasza:
100%
30-as, azért mert valaki nő, akkor nem lehet néha részeg, vagy nem nyilváníthat negatív véleményt? Hol élsz te, a középkorban? A nő csak egy bábu és az elvárások szerint éljen?
2021. júl. 17. 08:53
 33/108 A kérdező kommentje:

Értem, és köszönöm a válaszokat.

Tehát jobb a kétszínűség, mint amikor sokan védik a cigányokat, és verik a mellüket nyilvánosan a hátrányos megkülönböztetés ellen, miközben nem Borsodban, hanem Budán élnek, olyan helyen buliznak ahol van face controll, a tömegközlekedésen ráfognak a táskára, amikor felszáll egy cigány, és a munkahelyen is egyből darálják le a cigány jelentkezők CV-it, valamint sosem adnák ki a lakásukat nekik.

2021. júl. 17. 08:54
 34/108 anonim ***** válasza:
Így van, a cigányság kérdésében is sok az álszent, képmutató ember. Az ilyeneket elküldeném a tőlünk nem messze lévő 1600 fős, csak cigányok által lakott faluba és beköltöztetném őket oda egy hónapra úgy, hogy ne bírják elhagyni a falut. Ellenben vannak köztük tök normálisak is,csak nagyon elenyésző a számuk.
2021. júl. 17. 09:03
 35/108 anonim ***** válasza:
92%

Nem kérdező, nem jobb a képmutatás. A legjobb az ha nem gyűlölködsz zsigerből.

Nem kell bemutatni a ciganysagot, én sem vagyok képmutató, tudom hogy vannak problémák.

Ahogyan a melegek örökbefogadasat sem támogatom.

De attól még ha felvennenek mondjuk hozzánk egy cigányt vagy egy meleget nem próbálnám kiutalni hanem segitenek neki betanulni, beilleszkedni.

Mondjuk hozzateszem nem egy gyarrol van szó szóval aki hozzánk bekerul az már eleve letett valamit az asztalra.

A baj ott van mikor mondjuk egy diplomás jó munkaerot vagy nem is kell hogy diplomás legyen, csak egy dolgos ügyes ember munkahelyi konfliktusok sora éri mert mondjuk cigány vagy meleg. Vagy eleve el sem jut addig hogy felvegyek.

Én úgy gondolom az egyént kell nézni, az ő személyiségét nem a szexuális életét vagy a szarmazasat. Felőlem aztán kukutyinbol is jöhet, és elvezheti azt is ha szex közben szarral kenegetik. Attól ha még nem árt senkinek nekem sincs okom rá hogy bántsam, utaljam.

2021. júl. 17. 09:12
 36/108 anonim ***** válasza:
0%
#32. A nem áll jól neki és a tilos az hol rokonértelmű te szerencsecsomag!?
2021. júl. 17. 09:39
 37/108 anonim ***** válasza:
94%

33, A kettő nem ugyanaz. Tudom, hogy ennek a megértéséhez te túl művelt vagy, de van különbség aközött hogyha látok egy csapat hangoskodó cigányt akkor átmegyek az út túloldalára, és aközött hogy kapásból megvetek minden cigányt.

Az egyik egy önvédelmi ösztön, a másik pedig egy szemlélet mód.

Azért megvetendő számomra, aki komplett csoportokat néz le, mert valójában nem csak a cigányokat és a b.zikat utálja, hanem ezzel egyidejűleg a felsőbbrendűség érzését keresi. 🙂 Ő különbnek akarja magát érezni csak azért, mert valaminek született amiben valójában semmilyen érdeme nincs.

Ez a különbség köztünk. Lehet, hogy nekem is vannak fenntartásaim, de nem akarom magam különbnek érezni kizárólag azért mert fehér a bőröm és a lányokat szeretem.

A kérdés hogy aki ilyen mint ti, az miért ebben keresi a saját értékét? Csak nem azért mert más dolgokban nem tud felmutatni sokat?

Olyan ez mint amikor egy idős azt mondja, hogy tiszteljem a koráét. Mi közé a tiszteletnek a korhoz? Tiszteljem azért, mert sikerült életben maradnia? Titeket tiszteljelek azért mert sikerült fehérnek és heteronak születnetek? Milyen érdemetek van nektek ebben?

2021. júl. 17. 09:41
 38/108 A kérdező kommentje:

"Titeket tiszteljelek azért mert sikerült fehérnek és heteronak születnetek?"

Igen, lásd afrikai országok.

"Olyan ez mint amikor egy idős azt mondja, hogy tiszteljem a koráét. Mi közé a tiszteletnek a korhoz? Tiszteljem azért, mert sikerült életben maradnia?"

Igen. De ehhez neveltetés, műveltség, és empátia kell. Vagy...nekem sem kell tisztelnem a szüleidet, ha találkoznék velük, mert ők is csak két vén senki?

2021. júl. 17. 09:49
 39/108 anonim ***** válasza:
56%
38, A felsőbbrendűség érzésre nem válaszoltál, tehát azt elismerted igaznak? 🙂
2021. júl. 17. 09:57
 40/108 anonim ***** válasza:
26%
Én bírnék egy ilyen nőt, mert hasonló a véleményünk, hogy szépen fogalmazzak, bár a nyíltság szubjektív. Remélem nem az utcán kiabálja ki ha rájön az 5 perc.
2021. júl. 17. 10:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!