Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, számotokra miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, számotokra miért zavaró ez a nőben?

Figyelt kérdés
Ha van egy nő, aki tetszik neked, egy nő, aki diplomás, jól keres, művelt, vicces, főz, sportol. Akkor miért zavaró, ha nyíltan rasszista és homofób? Nem ver melegeket, és nem zsidózik folyton, de ha megkérdik a véleményét, ő nem fog álszenteskedni, és őszinte.
2021. júl. 16. 23:40
 71/108 anonim ***** válasza:
39%

#68. De csinálják. Éljenek ahogy nekik jól esik. Engem nem érdekel. Csak annyit kérek, hogy ne dörgöljék az orrom alá se a szexuális beállítottságukat, se a nemi életüket, mert engem nem érdekel és én sem traktálom őket az enyémmel, meg amúgy senki mást.

Ha meg jogi sérelem éri őket, akkor forduljanak az igazságszolgáltatás megfelelő szervéhez. Ha elmarasztalják valami erre nincsen joggyakorlat rizsával, akkor addig menjen vagy egyedül vagy perközösségben, míg nem lesz rá joggyakkrlat, mert lesz. Mivel a háttér megvan. Ha meg nem ér ennyi erőfeszítést neki, akkor szokja a légkört míg valamelyik kollégájának fog és akkor már végigmehet egy kitaposott úton. Ennek nem az a módja, hogy a közmédiába beborítják, mert azon túl, hogy semmi nem lesz belőle az acsarkodáson kívül, csak fegyver lesz belőle a mesterségesen generált társadalmi osztályharcból hasznot húzók kezében. Nekem is utána kell mennem bármilyen ügyemnek, amiben azt akarom, hogy el legyen intézve, egyformák az esélyeink. Ha nem ezt csinálják, akkor csak ugyan az a feszkózás van, mint a #metoo-val. Az sem a társadalom dolga, hanem a bíróságoké, jogé, hivatalos szerveké. A társadalom tagjainak nincs lehetőségük igazságot szolgáltatni sem önmaguknak, sem senki másnak, mert azt a törvény bünteti, önbíráskodás címszóval. Szóval, ha valami nem tetszik, akkor jogi úton próbálkozzanak. A tanárral amit csináltak, azt a munka törvénykönyve szerint tuti nem lehetne, szóval munkaügyi bíróság, a lányok meg látlelet, feljelentés, vigyenek szemtanút stb. Én nem vertem meg senkit, meg nem rúgtam ki senkit.

2021. júl. 17. 16:05
 72/108 anonim ***** válasza:

A gondolkodást kéne megváltoztatni, és ezt a közmédia útján lehet, de erre a jelen helyzeten nem sok esély van. Ha te egy homoszexuálist ért jogtalanságról olvasol a facebookon, úgy érzed, hogy az arcodba nyomják? Jó hír: nem kell elolvasni. Másfelől az is beszédes, hogy miért háborít fel téged az, akivel igazságtalanság történik. Miért nem az őket zaklató, összeverő focidrukker vagy skinhead vagy tököm tudja kicsoda háborít fel, miért az áldozat vagy a cikk? Ezen gondolkodtál már?

Továbbá át kéne gondolni azt is, mit jelent a "ne nyomják az arcomba"? Ha egy (amúgy hetero) lányt össze verhet egy nemzethy férfi azért mert szivárványos táskája volt, akkor nagy bajban vagyunk. Még inkább mert senki nem segített neki a tömegben.

Miért lenne provokáció, meg orrod alá tolás egy szivárványos táska, egy csók, egy fotó egy boldog párról a facebookon? Azért kell erről beszélni, hogy mindez ne történjen meg annyiszor. Hogy az emberek tudjanak róla. És a normális érzelműek tegyenek ellene. Ha nem tudsz róla, nem olvasol róla, akkor nem kell szembesülnöd a beteg magyar néplélekkel. Pedig ott van minden kommentben, nemcsak a melegeknél, hanem sokszor a nőket ért erőszakról szóló cikk alatt is. Milyen ruhát viselt, minek ment oda, mit provokálta stb. Hányinger. Ezt a gondolkodást kéne megváltoztatni. És ezt titkolózással nem lehet. Te is csak a szégyent akarod elnyomni vele.

2021. júl. 17. 16:20
 73/108 anonim ***** válasza:
72%

72: Lehet persze extrém kiragadott példákat találni "sérelmekre", de szerintem továbbra is igaz 2 tény:

1. Nem kell feltűnősködni. Attól, mert én a fókazsíros kenyeret szeretem reggelire, nem kell kötelezően minden filmbe fókazsíros kenyér, és nem kell fókazsír pride felvonulás sem (amit az állatvédők és fókavadászat ellenesek érthetően amúgy ellenezni is fognak)

2. A kisebbségnek kell a többséghez alkalmazkodnia, és nem fordítva. Ha egy törzsben tabu kókuszdiót enni, én pedig ennek a törzsnek a szigetén 2 pofára tömöm a kókuszdiót, ne háborogjak, ha megköveznek érte! Persze extrém példa, de neked kell a világhoz alkalmazkodni, nem elvárni, hogy a világ fog hozzád!

2021. júl. 17. 16:30
 74/108 anonim ***** válasza:
40%
Ez nem csak a férfiaknak zavaró, hanem minden normális embernek. Lehet felőlem húsz diplomád, lehetsz mesterszakács, kívülről fújhatod Nietzsche összes művét, akkor is egy végtelenül ostoba lény lennél a szememben.
2021. júl. 17. 16:45
 75/108 anonim ***** válasza:
40%
Mondjuk ha kérdező pont egy cigány férfinak tetszenél aki hasonlóan tanult mint te ,akkor elbeszélgethetnél vele ezekről, de ne az a tipik fekete cigány legyen..sőt legyen fehér szőke hajú aki a metál zenéért rajong, az apja meg egy fekete cigány ember.. Az élet sosem fekete vagy fehér.
2021. júl. 17. 17:34
 76/108 anonim ***** válasza:
30%
#72. Oké, akkor mesélj nekem, mit értessz pontosan az alatt, hogy a "normális érzelműek tegyenek ellene" (én az vagyok egyébként). Mit tegyek ellene? Vonuljak? Kereplőzzek? Szivárványozzam a profilomat, vitatkozzak róla egy sort, aztán dőljek hátra, mint sokan mások? Ezt kellene vagy mit kellene szerinted?
2021. júl. 17. 17:47
 77/108 anonim ***** válasza:
74%

#71 ideális társadalomban nem utólag büntizünk hanem megprobaljuk megelozni az ilyen eseteket. Pl ha mától mindenki úgy nevelne a gyereket hogy figyelj lányom vannak melegek, mások mint mi de attól még nem rosszabbak, ugyanolyan ember mint te, akkor talán annak a szerencsétlennek aki megfogja az utcán a párja kezét nem kellene bíróságra jarkalnia mert elverték.

Prevenció. Érted?

Nagyon könnyű ezt mondani hogy "ne told más arcába", mert neked normális életed van. De képzeld el hogy nem foghatod meg az utcán a párod kezét, nem tehetsz ki egy közös képet a családról mert az már mások arcába tolas és ezért a sárga földig alaznak téged. Netán munkát kell valtanod mert a kollégák buz*znak stb.

2021. júl. 17. 18:18
 78/108 anonim ***** válasza:
34%
76 Azt teszed ellene, hogy beszélsz róla. Beszélgetsz. A családoddal, a gyerekeiddel és horrible dictu: nagyobb diákokkal is. Hogy megértsék, hogy a másság nem bűn, amit büntetni kell. Hogy egy meleg pár boldog fotója nem "képedbe tolás" hanem ugyanaz, ami egy heteronak is jár. Soha nem szivárványoztam a profilképemet, nem jártam pride-ra, de mindig megtaláltam a módját, hogy az elfogadást és a toleranciát kommunikáljam az emberek felé. Te például azt is tehetnéd, hogy ha egy haverod nyomja a homofób dumát, leállítod és megkérdezed, hogy egész pontosan mi a baja. És hogy miért jó gyűlölködni. Ha tisztel téged és a véleményedet, talán elgondolkodik rajta. Persze, nem fog másnap szivárványos pólót húzni, de ha kevesebb gyűlölködő beszéd hangzik el a társadalomban, kevesebb lesz az ilyen méltatlan eset.
2021. júl. 17. 18:31
 79/108 anonim ***** válasza:
47%

Mert ha nem b*zi, akkor mi? Meleg? Ha nem meleg, akkor? Homár? Ha az nem, akkor búza? Ha az nem, akkor...és mi lesz, ha körbeértünk? Nem rendelhet már melegételt, homárt esetleg egy búzasört az ember 10 év múlva anélkül, hogy a lelki szemei előtt az pereg le, hogy férfiak miként cumizzák egymást? 100 év múlva meg már az lesz nevetség tárgy, hogy József Attila nagy költő létére végig "szóismétel", mert minden szavunk másodlagos jelentése a b*zi.

Nem az ellen kell kampányolni, hogy ki bántott kit, hanem ha már prevenció, akkor amellett, hogy senki ne bántson senkit. Az erőszaknak nincs neme, színe stb. Addig amíg meg nem jön el ez az ideális világ, addig meg meg kell próbálni törvénytisztelő polgárokat nevelni, betartani és betartatni a törvényeket, egyénileg élni a törvények adta jogainkkal és teljesíteni a kötelezettségeinket. A nácizásra, szarmagyarozásra, járványkezelésre, kivándorlásra, a vidék elnéptelenedésre miért nem érzékenyítünk? A vicc az egészben, hogy szarországoznak, birkamagyaroznak, homofóboznak, aztán várják ugyan ezektől az emberektől, hogy álljon már melléjük, legyen már empátia bennük stb. Amúgy lehet nem jött ez így le, de ezekkel a melegekkel szemben vannak fenntartások nem azokkal szemben, akik uram bocsá' megfogják egymás kezét az utcán. Értve van, hogy a prideozók egy szélsőség, az is legyen értve, hogy aki egy szivárványos táskáért elgyepál egy random embert, az is egy szélsőség. Ahogy a melegek elvárják, hogy ne a hivalkodó, nagyhangú, provokáló, véresszájú kisebbségükkel azonosítsuk mindőjüket, ez talán ugyan úgy visszafelé is elvárható. Amíg meg ez nincs meg, addig nincs miről beszélni és nem kell meglepődni, hogy az emberek kisebb része kifejezetten utálja őket, a nagyobb rész meg azt szeretné, hogy hagyják már őt lógva mások szokásaival, mert szó szerint mindenhol ez jön szembe, nap nem telik el enélkül. Nem, nem a párok az utcán, az, hogy a magyarok tulajdonképpen köcsögök (én is), mert a melegeket így meg úgy, pedig a többség egy szalmaszálat nem tett nekik keresztbe.

De akkor mit is csináljunk azzal az emberrel? Olaszliszkázzuk meg jó igényesen aki a táskás lányt megverte? Címe/személyleírása?

2021. júl. 17. 18:54
 80/108 anonim ***** válasza:
47%
79 Ott csúszik az érvelésed, hogy nem az embereket szóltuk meg kollektívan, hanem a homofóbokat (vagy akár a rasszistákat). Ők se érzékenykedjenek, mert azok. És ontják a mérget a társadalomra. Ha te nem vagy ilyen, miért sértődsz meg? Én nem vagyok meleg, lehet rám haragudtál meg, szerintem én említettem a magyar néplélek bájos homofóbiáját/rasszizmusát. Nézd el nekem, több évet éltem kint nyugaton, és három másik országgal összehasonlítva azt látom, hogy nálunk a gyűlölet kóros méreteket ölt. Ha te is ilyen vagy, akkor vedd magadra, ha nem, akkor meg tegyél ellene.
2021. júl. 17. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!