Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köztetek van, vagy ismertek olyan embert, aki egyedülállóként tervezi leélni az életét? Aki feladta a párkeresés lehetőségeit?
Én például orvos vagyok, nem igazán fér bele az életembe a párkapcsolat. Elfogadtam a helyzetet, már lassan 15 éve élek egyedül. A törődést meg tudom adni a betegeimnek, családomnak és visszafelé is megkapom.
Nem hiányzik egy pasi az életembe, aki folyton hisztizik hogy mikor leszek már otthon, minek ügyelek annyit stb.
Nem én választottam ,így alakult
2 hosszú párkapcsolat 8 és 4 év
A 4 évesbol született egy kislányom
Szerettem volna normális családként élni nem sikerült
Úgy érzem nem fogok párt találni,igaz nem is keresek.
Amiért bánt h nincs párom,mert nekem szükségem van arra h valakinek szüksége legyen rám. Szeretek gondoskodni a páromról,ez nem egyenlő azzal h házi cseléd lettem volna,hanem hogy a kedvenc ételét főzni,kedvében járni apróságokkal.
Itt a kislányom nekem ő a legfontosabb,de mikor este lefekszem jól esne valakivel beszélgetni együtt filmezni stb..
56, ne haragudj, de azért nincs azonos szinten a te helyzeted az itteni férfiakéval. Neked voltak kapcsolataid, megtapasztaltad a szerelmet, volt részed kellő mennyiségű és minőségű erotikában, és naponta érezheted, hogy van értéked szexuális lényként. Továbbá van már gyermeked, gondolom lakásod is. Ezek azért olyan dolgok, amikért érdemes hálásnak lenni.
Most gondold el, hogy itt sokaknak az a bajuk, hogy SEMMILYÜK sincs. Se múltjuk, se jövőjük. Alig, vagy egyáltalán nem volt nőjük, tele vannak szorongással, depresszióval, frusztrációval. Egész életükben azt érezték, hogy az értékük férfiként a nulla felé hajlik. Továbbá sokaknak pénzük sincs, lakásra reményük sincs, szülőségről meg nem is álmodozhatnak.
Ne sértődj meg, de a te helyzeted közel sem olyan rossz, mint ahogy az írásképesből sugárzik.
Arról abszolút nem én tehetek ha valakinek pl nincs lakása
Többen írtak hogy volt kapcsolatuk,csalódtak
,nem gondoltam hogy gond ha én is leírom saját tapasztalatom
Igen hálás vagyok a kislányomért
De attól egy társ hiányzik
Utolsó mondatot fogalmazd meg újra…és meglátjuk kinek milyen az írás készsége…
Van igazság, amit említett az 57-es, de a kérdésre értelmes, helyes választ adott az 56-os is, amiért hálás vagyok. Elég, hogy legyenek az emberben csalódások és az idő múltával a lehetőségek is kevesebbek, amikért így érezheti az ember, hogy nem sikerül megtalálni az embernek a társát, persze ettől függetlenül alakulhat másképp az életben.
Én örömmel olvastam az 51-es hozzászólást is, akinek a múltja habár sokszor a nők és a külsőségek körül forogtak, de pont ez volt az, ami miatt nem tudott normális párkapcsolatot kialakítani senkivel sokáig és ezért nem tudta elképzelni, neki lesz-e valaha valakije. Egy új életet kezdett, egy teljesen más helyen, mondhatni más élettel és megváltoztak a dolgok. Ez is egy érdekes megközelítés, talán van az a pont az embernél, amikor úgy érezzük, hogy most feladtuk a körülmények, vagy a belső vívódásaink miatt, de emiatt valami olyasmire leszünk képesek talán holnap, ami ma még eszünkbe sem jut (pl egy másik városban egy új élet kezdete). Engem ez a történet is elgondolkodtatott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!