Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köztetek van, vagy ismertek olyan embert, aki egyedülállóként tervezi leélni az életét? Aki feladta a párkeresés lehetőségeit?
40-es, akkor mondj már nekem olyan életutakat, amelyek ugyanúgy boldogságot jelentenek, mint a hagyományos párkapcsolati út és a családmodell.
Nem kell sokat, csak hármat!
Azt nagyon tudják ezen az oldalon hangoztatni, hogy "jajj miért olyan fontos ez" és blablalblablalblablabla, bullshit hegyeket olvashatunk. De akkor szeretnék KONKRÉTAN példákat látni, hogy MI LEGYEN HELYETTE?!
41!
Idióta dolgot kérsz. Neked a család jelenti a boldogságot, így nem tudsz megelégedni kevesebbel. Ez olyan, mintha utálnád az ananászos pizzát és azt kéred valakitől hogy mondja el hogy miért kéne szeretned.
Nekem például nincs párom, sem gyerekem. Sokáig éltem párkapcsolatban, de már 20 éve egyedül vagyok és igazából jól érzem magam. Sok barátom van, a munkámat is szeretem, van kutyám, tehát nem vagyok magányos. Gyereket semmiképp nem akarok.
41: hiába akarod magyarázni a 40/42-esnek, hogy mi hiányzik neked. Azt ő nem fogja érteni. Akinek már volt része jó párkapcsolatban, viszonzott szerelemben, csodás szexben, az tudja, hogy nem lehet barátokkal, kutyával stb pótolni az előbb említett dolgokat.
Akinek meg csak rossz párja volt, annak nem fog hiányozni, mert az hiszi, minden kapcsolat hulladék. Pár csalódás után levonja ezt a konzekvenciát.
43!
Volt pár jó kapcsolatom, de egyszerűen rájöttem hogy nem nekem való a társas lét.
Hát én ha csak magamnak élnék,akkor nemigazán tudnék működni.Ha nincs kiért,vagy valakikért dolgoznom,tennem(és persze most lehetne mondani,hogy de a szülőkért vagy a kutyámért stb,de az mégsem ugyanaz) és terveznem,akkor valszinű hogy belexarnék mindenbe.Pont mert nem érzem magam elég egoistának,hogy magamat állítsam mindennek a középpontjába.Kell hogy rajtam kivül legyenek olyan személyek,akik velem egy csónakba eveznek.
Persze ez csak egy feltevés részemről,mert ugyan nem görcsösen kapaszkodtam életem során valakibe,de mindig úgy hozta a sors,hogy nem sokat voltam egyedülálló.Max 4,5 hónap szünetek ha voltak.
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!