Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Köztetek van, vagy ismertek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köztetek van, vagy ismertek olyan embert, aki egyedülállóként tervezi leélni az életét? Aki feladta a párkeresés lehetőségeit?

Figyelt kérdés
Ha esetleg igen, miért? Mik az eddigi tapasztalatok?

2021. jún. 28. 21:54
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
33%

40-es, akkor mondj már nekem olyan életutakat, amelyek ugyanúgy boldogságot jelentenek, mint a hagyományos párkapcsolati út és a családmodell.

Nem kell sokat, csak hármat!

Azt nagyon tudják ezen az oldalon hangoztatni, hogy "jajj miért olyan fontos ez" és blablalblablalblablabla, bullshit hegyeket olvashatunk. De akkor szeretnék KONKRÉTAN példákat látni, hogy MI LEGYEN HELYETTE?!

2021. jún. 29. 14:24
 42/61 anonim ***** válasza:
67%

41!

Idióta dolgot kérsz. Neked a család jelenti a boldogságot, így nem tudsz megelégedni kevesebbel. Ez olyan, mintha utálnád az ananászos pizzát és azt kéred valakitől hogy mondja el hogy miért kéne szeretned.

Nekem például nincs párom, sem gyerekem. Sokáig éltem párkapcsolatban, de már 20 éve egyedül vagyok és igazából jól érzem magam. Sok barátom van, a munkámat is szeretem, van kutyám, tehát nem vagyok magányos. Gyereket semmiképp nem akarok.

2021. jún. 29. 14:27
 43/61 anonim ***** válasza:
24%

41: hiába akarod magyarázni a 40/42-esnek, hogy mi hiányzik neked. Azt ő nem fogja érteni. Akinek már volt része jó párkapcsolatban, viszonzott szerelemben, csodás szexben, az tudja, hogy nem lehet barátokkal, kutyával stb pótolni az előbb említett dolgokat.

Akinek meg csak rossz párja volt, annak nem fog hiányozni, mert az hiszi, minden kapcsolat hulladék. Pár csalódás után levonja ezt a konzekvenciát.

2021. jún. 29. 14:43
 44/61 anonim ***** válasza:
67%

43!

Volt pár jó kapcsolatom, de egyszerűen rájöttem hogy nem nekem való a társas lét.

2021. jún. 29. 15:04
 45/61 A kérdező kommentje:
Én azt mondom, igaza van a 41-esnek. Mindenki boldogabb lenne, ha mindenki megtalálná a hozzá megfelelő, ideális párt, akivel megvan a lelki egyensúly, a bizalom, a vonzalom, a testi kontaktus, az érdeklődés és az élmények és úgy szeretik egymást, amilyenek, aki nem csak a társad, hanem a legjobb barátod is egyben. De sajnos a rossz élmények, tapasztalatok, nehezen kihevert csalódások és a következményeik miatt, valamint annak a tudatában, hogy milyen feltételek és elvárások vannak a mai emberek fejében és a hiányosságaid miatt, amiken nem tudsz változtatni, rendkívül nehéz így megtalálni azt az egy embert, hogy minden klappoljon köztetek, és én úgy vagyok vele, nagyon sokat léptem e felé, sose sikerült, voltak következményei, amiken nem szeretnék újra végigmenni, tanultam is belőlük, de megváltoztatott, én feladtam, nem azért, mert "jajj, miért olyan fontos ez", hanem mert fontos, hogyan élem le a napjaimat, milyen gondolatokkal, milyen fajta szabadsággal. Én boldogabbnak és felszabadultabbnak érzem magam, amióta feladtam, nem keresem és elfogadtam. Helyettesíteni ezt nem lehet, egy ideális családmodell valószínűleg minden normális lelkületű ember álma. Az enyém is ez volt. De a kommentekből olvashatod, nem jó szántunkból tervezi így az életét az ember. Rengeteg csalódás, keserűség, álmatlan éjszakák, nehéz időszakok és évek vezetik ide el az embert. És igen, a családmodell a legideálisabb életforma. De hitem szerint egyedül is lehet az embernek teljes élete, ami persze nem egyenlő a magánnyal.
2021. jún. 29. 15:10
 46/61 anonim ***** válasza:
47%

Hát én ha csak magamnak élnék,akkor nemigazán tudnék működni.Ha nincs kiért,vagy valakikért dolgoznom,tennem(és persze most lehetne mondani,hogy de a szülőkért vagy a kutyámért stb,de az mégsem ugyanaz) és terveznem,akkor valszinű hogy belexarnék mindenbe.Pont mert nem érzem magam elég egoistának,hogy magamat állítsam mindennek a középpontjába.Kell hogy rajtam kivül legyenek olyan személyek,akik velem egy csónakba eveznek.

Persze ez csak egy feltevés részemről,mert ugyan nem görcsösen kapaszkodtam életem során valakibe,de mindig úgy hozta a sors,hogy nem sokat voltam egyedülálló.Max 4,5 hónap szünetek ha voltak.

F

2021. jún. 29. 15:16
 47/61 A kérdező kommentje:
Kedves 46-os: Szerintem ha valaki egyedülállóként él és ezt így is tervezi a jövőben, az nem azt jelenti, hogy egoista lenne és önző módon él. Aláírom, sokkal több idő jut így magamra, mint egy kapcsolatban, ez biztos. De pl sok évvel ezelőtt (bőven a vírus előtt) jártam önkénteskedni évekig. A mai napig vannak emberek, akikre tudom hogy számíthatok és ők is számíthatnak rám. Egyet tudok azzal érteni, hogy nem ugyanaz a párkapcsolat, mint egy szülő, vagy egy kutya iránt érzett szeretet és törődés... egy család kialakítása és egy gyermek felnevelése szerintem semmihez sem fogható és az ember legnagyobb felelőssége is egyben. De mivel sokáig nem voltál egyedülálló, gondolom nem mentél végig olyasfajta kudarcokon, amiken itt mások igen, valószínűleg a helyedben én is így látnám ezzel kapcsolatban a helyzetet. Viszont köszönöm az értelmes választ!
2021. jún. 29. 15:28
 48/61 anonim ***** válasza:
96%
Imádom ezt, aki egyedül van, az önző. MINDENKI önző. Aki párt akar, meg gyerekeket, meg nagy családot, az is.
2021. jún. 29. 15:33
 49/61 anonim ***** válasza:
100%
19es! Statisztikailag az egyedűlállók kevésbé élnek sokáig,de persze vannak kivételek. Ugyanis az a legrosszabb se párod,se gyerekeid és a haverok temetése a társas program
2021. jún. 29. 15:34
 50/61 A kérdező kommentje:
Igen kedves 49-es, egy cikkben hasonlót olvastam én is. Bár én azt mondom, nem ez a legrosszabb, hanem ha egy olyan kapcsolatban vagy benne, amiben boldogtalan vagy. Még rosszabb, ha esetleg gyerek, vagy bármi más tényező miatt nem tudsz, vagy félsz kilépni belőle. Nekem ez lenne a legrosszabb, ez 100%.
2021. jún. 29. 15:39
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!