Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Köztetek van, vagy ismertek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köztetek van, vagy ismertek olyan embert, aki egyedülállóként tervezi leélni az életét? Aki feladta a párkeresés lehetőségeit?

Figyelt kérdés
Ha esetleg igen, miért? Mik az eddigi tapasztalatok?

2021. jún. 28. 21:54
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elméletben tetszene, hogy van párom, de a gyakorlatban zavarna, hogy valaki folyton itt van.
2021. jún. 28. 22:18
 12/61 anonim ***** válasza:
86%
Igen, én is egyedül tervezem. Xarok a nőkre és a hátam közepére sem kívánok semmilyen kapcsolatot. :) Ebben a világban az ember csak magában bízhat és csak magára számíthat. 43F
2021. jún. 28. 22:21
 13/61 anonim ***** válasza:
100%

2

Valoszinuleg te is

2021. jún. 28. 22:26
 14/61 A kérdező kommentje:

Sajnálom kedves 8as. :( Férfiként mondom ezt, ahogy látom, rengeteg férfi írja, milyen elvárásai vannak a nőknek. Erre tessék, ugyanazt csinálják más módszerrel. Melóhelyen mennyi ilyet lehet látni, van már családja, kapcsolata és fütyülgetnek a fiatal lányoknak, utánuk rohannak meg telefonszámot kéregetnek. Szerintem undorító, a hányinger kerülget engem. És az a durva, hogy érvényesülnek is ezek.

Én azt mondom persze, van mind a 2 nemből azért kivétel, vannak normálisak fiúkból is, lányokból is, nem mindenki az érdekkapcsolatot keresi, de sajnos nagyon sok a hülye, akikben kár megbízni és ezt elsőre nehéz kiszűrni.

2021. jún. 28. 22:27
 15/61 A kérdező kommentje:
Igen ez valahol ismerős 11es, nekem is kb tizenéve nincs kapcsolatom, nem tudom, mennyi idő kellene, hogy megszokjak valakit, egyáltalán meg lehet-e szokni ennyi idő után együttélési tapasztalat nélkül...
2021. jún. 28. 22:32
 16/61 anonim ***** válasza:
82%

Nem szeretném egyedülállóként leélni az életem, de nem is keresek senkit. Ha szerencsém van, akkor megismerek valakit, akivel tényleg egy hullámhosszon vagyunk. Nagyon sokan akkor is együtt vannak valakivel, amikor össze sem illenek, csak azért mert nem akarnak egyedül lenni. Szerintem sokkal jobb egyedül lenni, mint egy olyan valakivel, akivel nem passzolunk, és azok akik nem állnak le akárkivel, általában sokáig egyedül vannak, vagy örökké. Igaz, nekem volt már egy több éves kapcsolatom, de annak is vége lett, azóta sincs párom, mivel senkivel nem éreztem azt, amit kellene. Pl. a barátaim a jelenlegi kapcsolatukba úgy kezdtek bele, hogy nem is éreztek különösebben semmit a párjuk iránt, időközben pedig megszokták egymást és ezt hívják szerelemnek. Szerintem mindenki szeretne egy társat, de ha nincs erre megfelelő ember, akkor inkább maradnak egyedül.

Eléggé magányos vagyok igazából, de emiatt nem leszek együtt csak azért is valakivel, szeretnék gyereket is, de társ nélkül ez nem megy. Emellett minél idősebb az ember, annál jobban megvan a saját maga kis élete, és nehezen is tud ilyen szinten beengedni valakit az életébe, feladni dolgokat, most pl. ha nekem van egy kutyám, aki velem alszik az ágyba, de a párom nem akarja, akkor nem aludhat velem a kutyám, ezáltal már alkalmazkodok valaki máshoz. Ha pedig nem alkalmazkodsz, akkor nem lesz tartós kapcsolatod.

Nekem például a szüleim elváltak, így anyukám hozzám költözött, sokan nem akarnak anyóssal/apóssal lakni és ez érthető is, egy teljesen külön életet szeretnének, nálam például ez is egy ok.

2021. jún. 28. 22:32
 17/61 anonim ***** válasza:
91%

Jelen!!! És bár sokan azt gondolják hogy nem én elég boldog vagyok. Gyerekek hiányoznak az életemből de rokonságban annyi van,hogy mindegyik egy hajszálnyit az enyém is.

Az öreg kortól tartok egy kicsit,se feleség se gyerekek,ki fog rámnézni...

2021. jún. 28. 22:34
 18/61 anonim ***** válasza:
93%

Nem tervezem, de kisebbfajta csoda kéne, hogy összejöjjön egy párkapcsolat, mivel még barátaim sincsenek. Szökőévben egyszer tetszik meg annyira egy férfi, hogy szexuális vonzalmat is érezzek iránta, nem csak puszta szimpátiát. A férfiak többsége szerintem furcsának tart amúgy is, nem nagyon próbálkoznak.

31N

2021. jún. 28. 22:43
 19/61 A kérdező kommentje:

17es, a szívemből szóltál! Hazudnék, ha azt mondanám, sose hiányzik, de a körülményekhez képest jól elvagyok és ez annak is betudható, hogy meló után szabad vagyok, független, ami egy másfajta, de nagy ajándék a mai világban. Igazából azt csinálhatok meló után, amit csak szeretnék.

Viszont nekem is ez a legnagyobb félelmem ezzel kapcsolatban: az idősebb kor. Ha az ember lebetegszik, legyengül, nincsenek már tervek és nincs mellette senki, nehéz azzal szembesülni, megemészteni, hogy így kell leélni még az életet. Habár akkora félelem még sincs bennem az egyedülálló élet iránt, de azért ez a gondolat sokszor eszembe jut nekem is.

2021. jún. 28. 22:50
 20/61 anonim ***** válasza:
100%

Akaratomon kívül alakul így, de jelenleg rosszul áll nagyon a helyzet, hogy lesz-e valaha valakim.

Az exeim nagy sebeket ejtettek és észrevettem magamon, hogy kötelékfóbiás lettem.

2021. jún. 28. 23:06
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!