Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köztetek van, vagy ismertek olyan embert, aki egyedülállóként tervezi leélni az életét? Aki feladta a párkeresés lehetőségeit?
Jelen, 28F
Egyéjszakások simán osszejonnek, de többet nem akarok senkitől.
Ez az egész kapcsolatos az ál bizalommal egy vicc.
Mindenki annyira egoista, hogy nem a másikat szereti, csak a másikon keresztül saját magát.
Aki érti az érti.
Ezért. :)
Nem tervezem, de valószínű ez jut osztályrészemül. :(
37/N
Magamban vívodok néha ilyeneken. A helyzet az, hogy nem találok olyan nőt, akivel gondolkodásmódomat tekintve összeillenék, és szerelmesek is lennénk egymásba.
Akivel jól el tudtam beszélgetni sokáig, csak barátságot akart a későbbiekre nézve, én ezt tiszteletben tartottam.
Nekem azért nem kell kapcsolat, hogy legyen mit "felmutatni", mert ezt úgyse érdemes erőltetni. Nyilván örülnék neki, ha valakivel működne a dolog, de manapság azért nehéz olyat találni, akivel az ember biztosan élete végéig együtt akarna maradni (alkalmi kalandok, átmeneti megoldások engem nem érdekelnek).
A baráti körömben is többen küzdenek hasonló problémákkal (és egyébként sok a válás is, ami ismét csak intő jel, hogy nem kell egyből beleugrani minden kapcsolatba).
Megmondom őszintén, örülök, hogy ennyien írtatok, mindenkinek ment/megy a zöld pacsi a részemről!
Sajnos igen 5ös, a szerelmet megtalálni... nem is tudom, létezik-e, azt én valami tök elérhetetlen véletlenszerű szerencsének értem, ha valakinek összejött már és nem plátói... a mai világban az elvárások, és a másikhoz való alkalmazkodás mind a 2 félről elég problémás sok esetben. Valamint az önbizalom-hiány és a rossz tapasztalatok tömkelege meghozza azt a döntést, hogy köszönöm, ebből inkább nem kérek, magam boldogulok. Szerintem nincs kivétel ez alól, sok férfinál is és sok nőnél is ez a helyzet. Én ezt legalábbis így érzem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!