Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köztetek van, vagy ismertek olyan embert, aki egyedülállóként tervezi leélni az életét? Aki feladta a párkeresés lehetőségeit?
A 2-es pontosan leírta azt, ami az én véleményem is lenne. Annyi különbséggel, hogy neki összejönnek egyéjszakások, nekem nagyon ritkán, félévente maximum.
Egyébként minél inkább haladok előre az önismeretben, annál erősebben érzem azt, hogy a legboldogabb akkor lennék, ha lenne egy tartós szexpartnerem vagy legalábbis a szexuális része az életemnek stabilan ki lenne elégítve, ezen kívül imádok egyedül élni és független lenni és tapasztalni, hogy átlagos fizetésből is lehetséges gyarapodni, ha az ember nem szórja a pénzt egy nő miatt, nem feltétlenül a nőre, hanem a nő szemében vonzó életstílusra.
16: "ha nekem van egy kutyám, aki velem alszik az ágyba, de a párom nem akarja, akkor nem aludhat velem a kutyám"
Elég szomorú, ha valaki kutyával kompenzálja, hogy nincs párja.
Nem így tervez(t)em, de ezt dobta a gép. Nagyon nem vagyok vonzó nő, sem külsőmet, sem személyiségemet tekintve. Emiatt csak olyanokat szedhetnék össze nagy nehezen, sok teperés árán, akiket inkább nem is minősítek... Bár igazából nem is hiányzik a párkapcsolat velejáróinak többsége, csak a szex, az nagyon. Itthonülősként a közös programok számomra utálatos kényszerek, barátok, ismerősök, család, rokonság stb. előtt "vizsgázni", velük jópofizni, nekik is megfelelni képtelen lennék, az együttélés túl sok lenne, megfulladnék tőle, főzni és úgy en bloc házicselédkedni végképp eszemben sincs.
(30/N)
Nem vagyok aszexuális, de egyre jobban úgy érzem, nekem aszex férfi kéne. Engem pont a szex része zavar a kapcsolatnak, legalább is a legnagyobb mértékben. Életem végéig ellennék langyos misszionárius szexszel, kifejezetten imádom, de ez egy férfinak nem elég, biztos félrejárna, vagy dobna fél év után.
Kicsit rossz, mert érzem, hogy rengeteg szeretet van bennem, ami nem tud hova menni.
Én valószínűleg egyedül élem le az életem. Mármint nem barátok nélkül, hanem pár nélkül.
Abban a szomorú helyzetben vagyok, hogy testileg vonzódom a férfiakhoz (valamennyire) de nem kedvelem őket. Lehet hogy csak rossz személyekkel találkoztam eddig, de valahogy eddigi életemben egy pasit se tudtam kedvelni emberileg. Volt párom kb egy évig, de őt is csak elviselni tudtam.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!