Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Köztetek van, vagy ismertek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köztetek van, vagy ismertek olyan embert, aki egyedülállóként tervezi leélni az életét? Aki feladta a párkeresés lehetőségeit?

Figyelt kérdés
Ha esetleg igen, miért? Mik az eddigi tapasztalatok?

2021. jún. 28. 21:54
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
100%
Igen, több ilyen ismerősöm is van. Van, akinek fiatalon elhunyt a szerelme és azóta senki mással nem akar kapcsolatot létesíteni. Van, aki szimplán csak jobban érzi magát egyedül. Egyébként szerintem ő egy kifejezetten motiváló személy számomra. Nekem van férjem, gyerekeim, összességében rövid ideig voltam szingli, mindig találtam magamhoz valakit. Viszont ez az ismerősöm egyedül is remekül elvan, éli a társasági életét, jár szórakozni, étterembe, sok barátja van így sosem unatkozik. Van egy kutyusa is, egy kis lakása, és valahogy sugárzik belőle a boldogság. Láttam, hogy mikor kezdetben egyedül volt akkor nagyon magányos volt, pszichológushoz is járt, és szerintem most már megtalálta a neki való életet. Lehet így is ;)
2021. jún. 28. 23:24
 22/61 anonim ***** válasza:
88%

A 2-es pontosan leírta azt, ami az én véleményem is lenne. Annyi különbséggel, hogy neki összejönnek egyéjszakások, nekem nagyon ritkán, félévente maximum.

Egyébként minél inkább haladok előre az önismeretben, annál erősebben érzem azt, hogy a legboldogabb akkor lennék, ha lenne egy tartós szexpartnerem vagy legalábbis a szexuális része az életemnek stabilan ki lenne elégítve, ezen kívül imádok egyedül élni és független lenni és tapasztalni, hogy átlagos fizetésből is lehetséges gyarapodni, ha az ember nem szórja a pénzt egy nő miatt, nem feltétlenül a nőre, hanem a nő szemében vonzó életstílusra.

2021. jún. 29. 00:18
 23/61 anonim ***** válasza:
93%
Most még elvagyok de ha öreg leszek dolgozni sem fogok, tuti bedilizek, aztán egy nap valamelyik szomszéd biztos megtalálja a hullámat.
2021. jún. 29. 07:30
 24/61 anonim ***** válasza:
80%
Én sokáig így terveztem, olyan 25 éves koromig. De aztán rájöttem, hogyha még tovább kell élnem magányosan, egyedül, a szülői házban, akkor valószínűleg 30 éves koromra felkötöm magam. Így inkább erőt vettem magamon, kompromisszumokat kötöttem és a párkapcsolatot választottam. Azóta már nem bánom, ha úgy alszok el, hogy reggel fel is ébredek.
2021. jún. 29. 07:33
 25/61 anonim ***** válasza:
86%
Az a szornyu, mikor megtalalod az igazit, de kulso korulmenyek miatt eltavolodik, de te massal el se tudnad kepzelni az eleted..illetve ha meg van akivel minden tokwletes, hogy erd be mar kevesebbel...illetve ha vmi ilyen jo, s most azt se tudod mi van, akkor mit er ujra probalkozni massal. Es a szivem hasad meg, mikor vidam ember vagy, teli szeretettel, szerelemmel, csaladra vagysz es a 4 fal kozott kell szomorkodj, mikozben ugy vagynal hozza bujni a masikhoz. 32 n
2021. jún. 29. 08:36
 26/61 anonim ***** válasza:
100%
Jelen. Szintén egyedül fogom leélni az életem. Az oka, hogy számomra a szerelem negatív töltetű. Mindig egyoldalúan voltam szerelmes, soha senki sem viszonozta. A barátzóna volt a maximum, ameddig jutottam. Úgyhogy minden kimaradt a tinédzser koromból (az első randi, az első csók, stb. stb...), cserébe csendben szenvedhettem. Végül elfogadtam, hogy egyetlen nő sem képes vonzódni hozzám és feladtam az egész párkeresősdit. A nőkre is jórészt semlegesen tekintek már, ezzel pedig gyakorlatilag megszünt minden párkapcsolati motivációm.
2021. jún. 29. 09:12
 27/61 anonim ***** válasza:
46%

16: "ha nekem van egy kutyám, aki velem alszik az ágyba, de a párom nem akarja, akkor nem aludhat velem a kutyám"

Elég szomorú, ha valaki kutyával kompenzálja, hogy nincs párja.

2021. jún. 29. 09:25
 28/61 anonim ***** válasza:
85%

Nem így tervez(t)em, de ezt dobta a gép. Nagyon nem vagyok vonzó nő, sem külsőmet, sem személyiségemet tekintve. Emiatt csak olyanokat szedhetnék össze nagy nehezen, sok teperés árán, akiket inkább nem is minősítek... Bár igazából nem is hiányzik a párkapcsolat velejáróinak többsége, csak a szex, az nagyon. Itthonülősként a közös programok számomra utálatos kényszerek, barátok, ismerősök, család, rokonság stb. előtt "vizsgázni", velük jópofizni, nekik is megfelelni képtelen lennék, az együttélés túl sok lenne, megfulladnék tőle, főzni és úgy en bloc házicselédkedni végképp eszemben sincs.

(30/N)

2021. jún. 29. 10:24
 29/61 anonim ***** válasza:
79%

Nem vagyok aszexuális, de egyre jobban úgy érzem, nekem aszex férfi kéne. Engem pont a szex része zavar a kapcsolatnak, legalább is a legnagyobb mértékben. Életem végéig ellennék langyos misszionárius szexszel, kifejezetten imádom, de ez egy férfinak nem elég, biztos félrejárna, vagy dobna fél év után.

Kicsit rossz, mert érzem, hogy rengeteg szeretet van bennem, ami nem tud hova menni.

2021. jún. 29. 11:04
 30/61 anonim ***** válasza:
48%

Én valószínűleg egyedül élem le az életem. Mármint nem barátok nélkül, hanem pár nélkül.

Abban a szomorú helyzetben vagyok, hogy testileg vonzódom a férfiakhoz (valamennyire) de nem kedvelem őket. Lehet hogy csak rossz személyekkel találkoztam eddig, de valahogy eddigi életemben egy pasit se tudtam kedvelni emberileg. Volt párom kb egy évig, de őt is csak elviselni tudtam.

N

2021. jún. 29. 11:09
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!