Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyivel könnyebb a nőknek manapság?
Mindenhonnan azt hallani és itt is gyakran olvasni, hogy a férfiaknak borzalmasan nehéz a társkeresés manapság. Kis túlzással még egy csúnya nőknek is minden ujjára 10 pasi jut, akik közül válogathat, egy átlagos pasinak viszont szinte alig van esélye, hogy akár szexhez, akár barátnőhöz jusson. Tényleg ennyire kapósak a nők, a férfiaknak pedig ennyire nehéz ismerkedni?
Való igaz, hogy a női válaszolók nagy többségénél saját bevallása szerint rengetegen próbálkoznak, a férfiak pedig itt is inkább panaszkodni szoktak.
Ha tényleg így van, akkor mi az oka?
"akár a nők szabadságának korlátozásával "
Inkább tőletek kéne elvenni az interneten.
Megszólalt egy amúgy "rendes, jó fiú".
62: A férfiak viszont azok miatt az okok miatt lettek ilyenek, amiket az elején leírtam. Ha rendbetennénk a párkapcsolati piacot valahogy, a férfiak rendesebbek lennének, ami neked is lehet jó lenne.
Bár igazából azért van egyre több leszbikus nő, mert a nők bárkit megkapnak bármire a férfiak közül. Nőt viszont sokkal nehezebb szerezni, van benne kihívás, így ha a nőnek van affinitása rá, izgalmasabb a kapcsolat.
Sok Tinder teszt alapján nagyjából ilyen a piac ma:
Nő keres férfit/Chadet: sandbox mode
Kövér nő keres férfit: sandbox mode
Kövér nő keres Chadet: hard mode
Chad keres férfit: easy mode
Chad keres Chadet: normal mode
Chad keres nőt: normal mode
Nő keres nőt: hard mode
férfi keres nőt: hell on earth
Rosszul írtam:
Férfi keres férfit: easy mode
Férfi keres Chadet: normal mode
Ezeket a következtetéseket a Tinder matchek száma és a rámíró emnerek alapján vontam le. A tesztekben férfi én voltam, a Chad Fabio Teles modell. Lehetséges, hogy leszbikus nőként meg több visszaírásból lesz valami, tehát nem biztos, hogy nehéz.
A lényeg, hogy férfiként nőt keresni exponenciálisan nehezebb a többinél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!