Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag felett kereső nők, mekkora jövedelemkülönbséget tartanátok elfogadhatónak, ha a férfi keres kevesebbet?
Akár összegben, akár a jövedelmetek százalékában kifejezve érdekelne a számotokra vállalható különbség. És még inkább az, hogy milyen körülmények között tartanátok ezt vállalhatónak? Alulfizetett, de nagyobb tiszteletet érdemlő hivatások esetén? Fiatalon, mikor még előttetek az élet és együtt felépíthettek egy életet? Vagy egyedülálló szülőként, félve a magánytól?
Ha éltetek ilyen kapcsolatban, mit tapasztaltatok? Egyenrangú felek tudtatok lenni, vagy a partneretek rosszul viselte? Esetleg megpróbált kihasználni? Sokan gondolták, hogy a pénzetekért van veletek? Esetleg ti magatok is néha? Az esetleges negatív tapasztalatok megváltoztatták a hozzáállásotokat?
Nem jönnék össze kevesebbet kereső férfival. Szàmomra nem férfias, és valószínűleg az én mércémmel tekintve nem is elég ambíciózus, ami szintén kizáró ok.
És ha én megdolgoztam érte, hogy annyit keressek, amennyit, ne kelljen már folyton azt szem előtt tartanom, hogy az ő pénztárcája mit enged. Az pedig plàne kizárt, hogy helyette fizetek, vagy nagyobb hányadot, mint ő.
Nem a kisfiam, így hát szeretnék rá felnézni, és ebbe nálam beletartozik a pénz is.
csak szeretnék családot és nem élnénk valami jól, ha ő is keveset keresne, így kihasználom az adottságaimat.
Csak mi lesz 30 felett ha durván megöregszel? Erre gondoltál már?
Pedig tele a világ ilyen "aljas" nőkkel és még hangoztatják is, sőt bejönnek a terveik és eltartjak őket.
Exem is ilyen volt, amikor frissen végzett az egyetemen akkor még jó voltam neki, mert nem keresett sokat, én meg alapból nem, mert diplomával az államnak dolgozok. De 1 év után ahogy gyakornokból avanzsált feljebb, megemelkedett a bére és már nem voltam jó neki. Kereste a gazdag, helyes pasik társaságát huszonévesen. Rá is akaszkodott egy multimilliomos pasira 24 évesen, el sem engedte azóta sem (már éve). Egy nőnek bőven elég az is ha nem csúnya, és tud számolni 2 ig, akkor úgyis lesz tehetős pasi, aki felkarolja. Csak olyan 35 felett a kinézet drasztikusan megváltozik a nőknél is (35 vagyok, és a velem egyidős nők 85%-a borzalmas lett az egyetemi önmagukhoz képest) és majd elhagyják őket.
Kedves utolsó oldali válaszolók többsége, visszatérhetnénk az eredeti kérdésre? Jól kereső nőként mekkora jövedelemkülönbséget tartanátok elfogadhatónak, ha a férfi keres kevesebbet?
Akár összegben, akár a jövedelmetek százalékában kifejezve érdekelne a számotokra vállalható különbség. És még inkább az, hogy milyen körülmények között tartanátok ezt vállalhatónak? Alulfizetett, de nagyobb tiszteletet érdemlő hivatások esetén? Fiatalon, mikor még előttetek az élet és együtt felépíthettek egy életet? Vagy egyedülálló szülőként, félve a magánytól?
Ha éltetek ilyen kapcsolatban, mit tapasztaltatok? Egyenrangú felek tudtatok lenni, vagy a partneretek rosszul viselte? Esetleg megpróbált kihasználni? Sokan gondolták, hogy a pénzetekért van veletek? Esetleg ti magatok is néha? Az esetleges negatív tapasztalatok megváltoztatták a hozzáállásotokat?
Alulfizetett, de nagyobb tiszteletet érdemlő hivatások esetén
Ez a szlogen a gyk ribizligizijeit nem hatja meg, láthattad h ha ő 160 at keres, akkor is 400 ezres pasi kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!