Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Titeketek zavar, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Titeketek zavar, ha egy nektek szimpatikus, átlagot kereső (250 k) 30-as férfi diplomás férfi, miként nincs elég pénze, így a kis másfél szobás lakásában mindent maga rak fel (pl csempék, parketták) és emiatt csili-csálé, hézagos, szabálytalan?

Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 11:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%

Ha maga rakja fel/le nem. Ha igénytelen munkát végez és egy cseppet sem zavarja, úgy hagyja, akkor igen. Kis odafigyeléssel, igényességgel és utána olvasással, nagyon szépen is meg lehet csinálni. Nem egy ismerősöm csinálta meg magának a csempézést, parkettázást. Többek között a párom is maga parkettázott le és meg nem mondanád, hogy nem szakember rakta le.

De az igénytelenség zavaró, sőt kizáró tényező. Ha valaki a saját munkájára és környezetére nem igényes, akkor mire az?

2021. máj. 16. 11:59
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem a világból ki lehet vele kergetni, ha valami ilyen igénytelenül van megcsinálva. Inkább megcsinálom én. Lehet, hogy tovább tart, de ne fájjon már minden nap ránézni. (A konyhát is én csempéztem, szóval nem kell hozzá kuki, hogy meg tudd csinálni.)

Az igénytelenül gányolt laminált padló helyett meg tegyél le inkább fa mintás linóleumot. Csak egy tipp.

2021. máj. 16. 12:01
 3/17 anonim ***** válasza:
23%

(A 250 K eléggé átlag alatti szerintem)

A kerdesre felelve, az inkabb elony, ha egy ferfi nem esik ketsegbe ha egy szerszamot meg kell fognia. Ellenben, ha pl a csempezest igenytelenul csinalja meg, az mar gáz.

2021. máj. 16. 12:04
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
3: Bruttóban igen, de szerintem nettóra gondolt. Ami a ksh szerint is kb átlag, pedig ott lódítanak.
2021. máj. 16. 12:14
 5/17 anonim ***** válasza:
74%

Köszönjük 1-gyes, ms igényes XD

250 az tök átlag. Az IT húzza fel az ilyen kimutatások számát.

2021. máj. 16. 12:23
 6/17 A kérdező kommentje:
nettóban annyit mondtam, főleg h én nem pesti vagyok, keleten élek. Itt nagyon kevesen keresnek jól sajnos.
2021. máj. 16. 12:31
 7/17 anonim ***** válasza:
72%
5, igen igényes vagyok a környezetemre és a munkámra. Nem tudnék olyan helyen élni, ahol egy merő lustaságból össze van gányolva minden. És olyan emberrel se, akinek ez így teljesen megfelel.
2021. máj. 16. 12:33
 8/17 anonim ***** válasza:
80%

Keleten 250 nettó azért nem rossz.

jólvan 7-es értettük

2021. máj. 16. 12:37
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

egyetertek az 1-essel.

ha maganak csinalja meg, az abszolut nem gond, sot igazabol jo is, ha talpraesett es ert ilyesmihez. DE ha ocsmany es igenytelen a vegeredmeny, az gaz. ha meg tudod csinalni, csinald. ha nem, bizd szakemberre es sporold ossze az arat.

2021. máj. 16. 12:47
 10/17 anonim ***** válasza:
65%

Tudom, nem ez volt a kérdés, de az ilyen csempézés, járólapozás, ami el lett rontva, erősen csökkenti az ingatlan értékét. Ez akkor is gáz, ha egyelőre nem akarja eladni. Másrészt nem is lesz időtálló. Sokkal olcsóbb egyszer szakszerűen megcsinálni, és 10-20 évig nincs vele gond, mint 3 évente, mert megreped vagy lepotyog.

Nem kell mindenkinek mindenhez érteni. De akkor ne is álljon hozzá! Mondjuk ha egy szobát nem tud kifesteni, vagy egy polcot felrakni, az már gáz.

2021. máj. 16. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!