Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fontosabb lányok: hogy a pasi diplomás legyen, vagy hogy átlag felett (nettó 300ezer +) keressen?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 3. 11:30
A kérdező szavazást indított:
Diploma
Pénz
Mindkettő kell, mert megérdemlem
Egyik se fontos, lényeg a személyiség és a külső
58 szavazat
1/96 anonim válasza:
Az a fontos, hogy ne gyakoriról akarja megtudni, hogy mi kell a npnek.
3/96 anonim válasza:
Egyik sem fontos, az anyagiakat megteremtem magamnak, a diploma önmagában nem garancia semmire.
Egy diplomás, 300+ felett kereső nő
4/96 anonim válasza:
A diploma nem fontis (de nem baj ha van), és fobtos hogy ne legyen munka kerülő, mert fontos hogy jó körülmények között tudjunk élni, ne mekem kelljen eltartanim
5/96 anonim válasza:
Mindkettő, rám is igaz mindegyik.
6/96 anonim válasza:
Diploma fontos, mert nekem is van és nem akarom 0-24 a diplomások szidását hallgatni. A 300 nettó nem elvárás, én sem érem el.
7/96 anonim válasza:
Természetesen mindkettő, de ezek is csak akkor érnek valamit, ha jóképű, magas alfáról van szó 😜
8/96 anonim válasza:
6-os, diplomával nem éred el a 300 ezer nettót? Akkor az ilyen büfé szak lehet, tehát nem is fontos. Egy darab papír kemény fedélben, sokat kűzdöttél is érte, de a kereseted nem valami fényes, a műveltség pedig nem a diploma meglétén vagy annak hiányán múlik, tehát az ilyen diplomák feleslegesek.
10/96 anonim válasza:
8 jól megmutattad, miért nem állok szóba nem diplomásokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!