Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fontosabb lányok: hogy a pasi diplomás legyen, vagy hogy átlag felett (nettó 300ezer +) keressen?
Ezt képzelik magukról, bármit mondanak. Továbbá a kommented jól mutatja, hogy nálad senki sem pézéhesebb.
Na már most a kapcsolatban semmi szükségem sem lehúzó kisfiúkra, sem a hülyediplomásokbezzegavillanyszerelők résznél beragadt lemezjátszókra.
Nem a műveltség miatt. Nézd meg, le merészeltem írni, hogy diplomás társat keresek és egyből nekemjöttél lekezelő stílusban. Komolyan érdekelne, milyen racionális érv van amellett, hogy ilyen emberrel kössem össze az életemet.
Nekem nincs bajom a nem diplomásokkal, de ez legtöbbször nem kölcsönös. Hadd ne kelljen már tűrnöm, hogy így beszéljen velem, aki nem is tud rólam semmit, csak egy papír alapján ítél meg rossznak.
Én nettó 320-at keresek, tehát a pasinál nekem a nettó 450 a minimum. Valamiből majd el kell tudni tartani rendesen a családot, ha lesz gyerek, nem? A hónapról hónapra élés nem az én stílusom.
A diploma előny, de nem elvárás nálam, ha anélkül is tisztességes munkával keresi meg a pénzt és amennyiben értelmes is.
24N
Maximalisan egyetertek.
Nem feltétlen. Ahol dolgozom, ott minden vezető férfi. Én csop.vez helyettes vagyok, es nem véletlen, hogy nem lettem vezető. Burkoltan meg is mondták.
(Nem is akarok az lenni, imádok családanya lenni, de egy vezető pozit nem tudnék tisztességesen elvinni úgy, hogy közben a családot is tisztessegesen managelem.)
Egy bizonyos szint felett, igenis tobbet keres egy ferfi, mint egy Nő, ugyanazzal a véghettséggel. Termeszetesen ez teljesen erthető a cég részéről is. Csak ne mondjuk már azt, hogy ugyanazzal a diplomával ugyanaz a kereset. A férfinek lehet úgy gyereke, hogy nem kell lemondania a karrierről, egy Nő viszont kénytelen választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!