Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fontosabb lányok: hogy a pasi diplomás legyen, vagy hogy átlag felett (nettó 300ezer +) keressen?
Hát a nettó 300 az manapság azért elég sovány, szóval első hogy annyi azért legalább meglegyen.
Azokat nem értem, akik szerint a diploma csak egy darab papír, ha ez így van, akkor az illetőnek, aki ezt állítja, miért nincs?
Nekem nem kitétel a diploma, de ritkaságszámba megy azért hogy egy nem diplomás valaki megüssön egy bizonyos értelmi színvonalat, ami nálam elvárás. Ostobaságokról, realitykről, sorozatokról nem szeretnék és nem is tudok beszélgetni.
ok. Szólj, hogy vegyenek fel a versenyszférába, éppen csak átmentem a nyelvvizsgán 4-edszerre közép angolon (nem fog menni magasabb szinten, köszi), matekból és gazdaságis dolgokból gyenge vagyok. Biosz, kémia jöhet. Nem annyira könnyű az, keveseket vesznek fel a versenyszférába.
,,csak erre nem lehet egy család életét alapozni.,,- ott a nő, keressen ő többet, engem nem zavar, sőt örülnék neki. És nem, nem okozna bennem frusztrációt 1%-ban sem, ha többet kap pl 150 nettóval. És nem, nem kellene egy ft sem az ő pénzéból. Szálljon be mindenbe fele-fele arányban, a maradékból amit félretest, ami ugye az ő pénze lenne zömmel, abból elmehetnénk nyaralni.
A kifogás sajnos az reflexből jön, és ezt persze megértem, mert emberi dolog. Biológusként a mai világban azért nem könnyű elveszett embernek lenni.
Így is lehet boldogan élni csak bizonyos szempontból nehezebb, pl. a gyerek sokba kerül, meg a saját ingatlan is. Meg ugye utazni is csak a nejed pénzén tudsz.
Nincs diplomám, havi másfél milliót keresek tisztán, és tizenöt embernek adok megélhetést és munkát.
38F
Meg ugye utazni is csak a nejed pénzén tudsz.
Ha fizetem a kis lakásom hitelét (nem ő), szerintem nem gáz, ha pl ő ott él velem, és az ő pénzén megyünk nyaralni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!