Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy még soha nem volt diplomás pasim?
Tudom nem a diplomán múlik,de nagyon elgondolkodtam most ezen mi lehet az oka vagy a háttere ennek, hogy így alakult.
Nekem érettségim és szakmám van.
31N
31N
Érdeklődési és ismerettségi körötök különbözik. Amúgy miért szeretnél diplomás pasit?
Vagy ez is csak incelkérdés, miszerint a gonosz nők csak a diplomásokra hajtanak?
Nem állnak veled szóba, mert olyan vagy, mint öreganyám tévéje. (Nagyképernyős és homályos)
Viccet félretéve...szűrd rá őket, aztán olyan lesz.
Kozmetikus vagyok, így munkahelyen nem igazán tudok ismerkedni.
Volt akit egy barátnőm pasija által ismertem meg, volt akit tàrskeresőn és volt akit korábbról ismertem meg egy településen laktunk korábban.
Köszi a privátot, nem ez alapján keresek csak elgondolkodtatott mi lehet bennem a hiba ?vagy ha nem is konkrét hiba csak miért nem vonzom őket ?
Nem őket nem vonzod, hanem te nem vonzódsz hozzájuk.
Egyébként olyan sok pasid volt, hogy ez az egy szempont ennyire feltűnt? Mert nem mindegy, hogy 3-ból vagy 30-ból nem volt egy diplomás sem. Meg az alkalmikról se biztos, hogy tudod, hogy volt-e diplomája, de néha még a keresztnevét sem.
6 Leírtam az imént, hogy nem ez alapján keresek szimplán csak elgondolkodtatott a dolog.
7 Nem alkalmizok így ilyen nem volt.
Igazából tényleg ez tűnt fel valamiért ez a szempont ... én sem értem.
Igazad van! Ne add le a mércét! Diploma nélkül csak életképtelen , buta lúzer pasasok vannak!
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!