Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy még soha nem volt diplomás pasim?
Figyelt kérdés
Tudom nem a diplomán múlik,de nagyon elgondolkodtam most ezen mi lehet az oka vagy a háttere ennek, hogy így alakult.
Nekem érettségim és szakmám van.
31N
31N
2021. jan. 30. 09:49
31/35 anonim válasza:
24: Te sem olvastad el értőn, amire sikerült reagálnod. Benne volt, hogy a magánéletben is van, aki olyan. (ismerősi körömben is van, onnan tudom)
32/35 anonim válasza:
#30: Én racionális típus vagyok, szeretem tudni, hogy valaki miért nem akar velem többé beszélni (nem mellesleg a kritikák alapján esetleg fejleszteni is tudnám magam). Plusz ha valaki megmondja, hogy nem, akkor legalább nem várom a válaszát, mint egy hülye. Én úgy tartom tisztességesnek, hogy méltó módon, a másik embert is megtisztelve záródjon le a dolog. Nyilván bántó úgy is, de legalább gerinces megoldás.
33/35 anonim válasza:
2 mondat ismerkedés után felesleges magyarázatot várni. Ha kapcsolatról lenne szó akkor megérteném a felháborodásod. Netes dolgok amúgy sem komolyak addig amíg nem találkoztak.
34/35 anonim válasza:
Nem felháborodás. Plusz nem is minden esetben két mondatról van szó. Van, amikor hosszabb időn át megy a dolog, esetleg még el is hitetik veled, hogy lehet valami, aztán meg lelépnek. És a netes ismerkedés sem mentesít senkit a tisztességes hozzáállás alól. Ezen az alapon akkor én is nyithatnék úgy, hogy "ez a nő is ugyanolyan hazug qrva lesz, mint az összes többi".
35/35 anonim válasza:
34 pedig ez ilyen. Szo nelkuli ghosting. A gusztustalan az, amikor mar beszeltek es szo nelkul lelep, soha tobbet nem latod.
Tudod mit mondanak erre a nok? Hogy o elfoglalt, nem koteles mindenkivel beszelni, vagy lett mas pasi csak nem szolt.
Nem veletlen, hogy tarskereson tobbnyire milyen emberek lyukadnak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!