Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy még soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy még soha nem volt diplomás pasim?

Figyelt kérdés

Tudom nem a diplomán múlik,de nagyon elgondolkodtam most ezen mi lehet az oka vagy a háttere ennek, hogy így alakult.

Nekem érettségim és szakmám van.

31N

31N

2021. jan. 30. 09:49
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
51%
Mert beérted tanulatlannal is.
2021. jan. 30. 11:50
 12/35 anonim ***** válasza:
14%
Kozmetikusként diplomás férfit? Hol él ez? Vénlányként már nem nagyon ugrálhatsz. Örülhetsz ha a saját szintedről rádnéz egy korodbeli. Egy másik betanított munkás talán.
2021. jan. 30. 12:01
 13/35 A kérdező kommentje:

11 Így alakult valahogy...

12 Nem betanított munkás vagyok, az nem ezt jelenti.

Nem azért kérdeztem meg mert most ez alapján keresek, szimplán csak érdekelt.

2021. jan. 30. 12:06
 14/35 anonim ***** válasza:
65%

Nekemsem volt diplomás pasim soha 🤣

Nem is hiányzik 🤦‍♀️

Nekem 3 szakmám van, nincs diplomám...

Férjem jólnamő vállalkozó, 1 érettségivel és egy okj-s szakmával...

És?

28L

2021. jan. 30. 13:09
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem volt még szupermodell nőm?:O
2021. jan. 30. 13:12
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Olyan körökben mozogsz. Aki mérnökök között dolgozik annak teljesen "átlagos" dolog, hogy mindenki diplomás a munkában körülötte. És a munkája miatt ilyen ismerősi köre lesz. Te másféle embereket ismersz, gondolom párt is azokból választassz, akit ismersz.
2021. jan. 30. 14:21
 17/35 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem is csak szakmáim vannak. Párom diplomás, egyéni vállalkozó. Ha nem lenne diplomája se érdekelne, mert szeretem. Én úgy ismertem meg 15 éve, hogy unokatesóm akkori pasija szeretett volna kedveskedni a szingli haverjainak szingli jó csajokkal. Rendezett egy bográcsozós bulit az erdőben, meghívott engem a barátnőimmel. 20 éves voltam és nagyon szép, szóval egyből kiszemelt a párom.🤭
2021. jan. 30. 14:47
 18/35 anonim ***** válasza:
94%
1 diplomas pasim volt, zéró EQ-val, soha többet. Az a tapasztalatom, hogy egyszerüen nincs semmi érzelmi intelligenciájuk.
2021. jan. 30. 16:18
 19/35 anonim ***** válasza:
#18: Akkor ugye a nők sem fognak megsértődni, ha a férfiak egyetlen rossz tapasztalat után azt mondják, hogy minden nő qrva?
2021. jan. 30. 16:25
 20/35 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem 18-nak savanyú a szőlő. Mondom ezt nőként.
2021. jan. 30. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!