Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy még soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy még soha nem volt diplomás pasim?

Figyelt kérdés

Tudom nem a diplomán múlik,de nagyon elgondolkodtam most ezen mi lehet az oka vagy a háttere ennek, hogy így alakult.

Nekem érettségim és szakmám van.

31N

31N

2021. jan. 30. 09:49
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
93%
Pont ezt magyarazom. A diploma nem add EQ-t, erkolcsot,nem leszel jobb ember. Max ad egy szakmat.
2021. jan. 30. 16:31
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez mennyire jó :DDD

“Kozmetikusként diplomás férfit? Hol él ez? Vénlányként már nem nagyon ugrálhatsz. Örülhetsz ha a saját szintedről rádnéz egy korodbeli. Egy másik betanított munkás talán.”

Most elképzeltem, ahogy egy 50-es, kivénhedt, ráncos, cigis könyvelő nő végre interneten keresztül kiélheti magát, mert élőben csak kussolhat mikor az 50-es könyvelő férfi kollégáinak látványosan csorog a nyála a pincér lánykák popsijára a céges ebédeknél. :DDD

2021. jan. 30. 19:19
 23/35 anonim ***** válasza:
93%
22: És még csak nem is a popsijuk a legvonzóbb dolog a pincérnőkben. Hanem a közvetlenségük, mosolygós fecsegős természetük. Ez valamilyen szinten szakmai ártalom, mert a munkájukhoz kedvesnek és kommunikatívnak kell lenni. De van, akinek ez átszövi a magánéletét is, férfiként ez nagyon vonzó tud lenni. Mérnök vagyok, tehát diplomás. Bármikor tudna egy pincérlány vonzani, nem a végzettség számít.
2021. jan. 30. 21:33
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Mert az a dolga, hogy mosolyogjon, meg csacsogjon?... Attol meg nem lesz olyan a termeszete
2021. jan. 31. 08:42
 25/35 anonim ***** válasza:
Kitalálom: debreceni vagy, aki ugyanúgy eltűnik, mint az összes többi nő ezen az oldalon.
2021. jan. 31. 09:29
 26/35 A kérdező kommentje:
Nem Debrecenben lakom. Igazából ezen az oldalon nem is szívesen ismerkedem, csak szimpla kérdést tettem fel.
2021. jan. 31. 09:59
 27/35 anonim ***** válasza:
#26: Akkor bocs. Csak éppen a minap beszéltem egy szintén 31 éves szintén kozmetikus hölggyel, aki szó nélkül lelépett.
2021. jan. 31. 10:42
 28/35 A kérdező kommentje:

27 Ha nincs válasz, az is egyfajta válasz. Gondolom nem akar ismerkedni.

Tudod erre a kérdésre hány privátot kaptam ? Pedig nem ismerkedési céllal írtam ki...

2021. jan. 31. 10:55
 29/35 anonim ***** válasza:
#28: Nem tudom, ő mondta, hogy meséljem el, hogyan nézek ki. Egyébként nyilván a hallgatás is válasz, csak gerinctelen és sunyi. Ezek után a nők se csodálkozzanak, ha a férfiak is így viselkednek velük, mert őszintén bevallom, még én sem sok olyan nővel beszéltem, aki tisztességesen vállalta volna a mondókáját.
2021. jan. 31. 11:00
 30/35 anonim ***** válasza:
Utolsó szerintem mindkét nemnek joga van nem vissza írni. Sosem akadtam fent olyanon, ha valaki nem válaszolt, nem jössz be neki és kész. Lépj túl rajta.
2021. jan. 31. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!