Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha diplomás vagyok érdemes diplomás barátnőt keresnem inkább mint alacsonyabb társadalmi osztalybelit?
"alacsonyabb társadalmi osztalybelit"
Azt hiszem ez mindent elárul rólad.
Hát, evvel a hozzáállással keresned se igazán érdemes. Vagy ha találsz valakit is, becsüld meg, és örölj, hogy összeáll veled.
Biztosan kitüntetésként éli majd meg, hogy "lealacsonyodsz" hozzá! Ja, nem...
"Ha diplomás vagyok érdemes diplomás barátnőt keresnem inkább mint alacsonyabb társadalmi osztalybelit?" Ha diplomás vagy, ha nem, érdemes a magyar nyelv szabályaival megismerkedned. Van ez a központozás nevű jelenség, amit te teljesen figyelmen kívül hagysz, Kérdező. Akkora májer még te sem vagy, hogy a grammatikai szabályokat felülírd.
Időszerű a párkeresésed? Miből következtetsz erre?
gondolom, most vegeztel el frissen valami bufeszakot es odaig vagy magadert. elso szakom nekem is egy ilyen bufeszak volt es elarulom, minden ostoba, kozepszeru gyoker kepes volt igy vagy ugy elvegezni, allitom, nemelyik sokkal butabb, mint pl. egy szakacs vagy futar vagy akarmi. tehat a diploma onmagaban semmire sem garancia.
illetve eleg eletszerutlen lenne, ha ugy szurned a noket elso korben, h van-e diplomajuk. es ha kiderul, higy nincs, akkor felallsz es otthagyod az amugy aranyos, ertelmes lanyt?
valoszini, soha eletedben nem volt meg nod, ha ezt a kerdest feltetted.
Barátnőnek bárki megfelel.
Feleségnek pedig olyat válassz, akivel megértitek egymást.
Ez aranyos.
A végzettség nem szabja meg, hogy te emberileg milyen erkölcsi magasságban jársz sem azt, milyen vagy egy kapcsolatban. Eq és iq sem jár a papírhoz.
A cím olvasásából nekem nagyképűnek tűnsz, aki sokat gondol magáról🤷
Tudod hány..."magasabban képzett" ember egy erkölcsi nulla, akivel normálisan sem lehet kommunikálni és lép le a következő partnerre, amint van lehetősége?
Rengeteg diplomás csajjal ismerkedtem, akik egy mondatot nem tudtak rendesen megfogalmazni, totális csőd a belső értékük és isznak, mint a férfiak...
Miért baj, ha isznak, mint a férfiak? Ez csak a férfiak kiváltsága, vagy mi?
Leendő orvosként mondom, hogy nagyon gáz ez a mentalistás. Inkább senkid se legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!