Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a kövér és csúnyább nőkből a média a 21. századra társadalmi hőst csinált, akkor a vékony és átlagos pasikból mikor fog?
Mint tudjuk ezek a nőket "felmentik" minden hibájuk alól, folyamatosan szajkózzák, te így is szép vagy, fogadd el a tested, mert te megérdemled, erről te nem tehetsz, te így is értékes vagy.
(Félreértés ne essék, a problémám azzal van, hogy ők, mint társkeresésben hátrányos egyébként helyzetű csoport ezen mantrák által hiszik, topmodell szintről indulnak, ha pl az alakjukat nem nézik.
Pl.: Oké, túlsúlyos vagyok, de nézd milyen szép az arcom, kedvesen mosolygok és szép hosszú hajam van, én GYAKORLATILAG tökéletes választás vagyok.)
Falun van egy mondás.
Mangalicának kolbászban betöltve a helye, felfüstölve.
Nos mikor a kövérkés lányok nők két számmal kisebb ruhákban mászkálnak, nekem mindig a mangalica jut eszembe.
Nem a média csinálta.
Esetleg szólj férfi társaidnak, S ferfi termékek gyártóinak, hogy nyeszlett vagy hajas férfiakkal reklamozzon.
Mellesleg a kufutokon pont hogy nem férfias férfiak szoktak vonulni.
Nem a férfiakba a sulykoljak, hogy csak a kulsejuk számít. Nem félmeztelen szexi férfiakkal akarnak eladni csavarhúzótol az agytakaroig mindent. Nem a férfiakat szoktak szexuális tárgykent megjeleníteni.
Szóval gondolkozz már egy kicsit, meg ha nehezédre esik ism
A nem ronda, vékony férfiaknak azért nincs társkeresési gondja! Tudod kiknek van? Az olyan férfiaknak akik magukat átlagosnak mondják, pedig 100 kilós dosznó testük van. Na az egyértelmű hogy nem kell senkinek.
26/N
Ezzel valamennyire próbálkoztak a ferfiaknál is.
Pldaul az úgynevezett aputest-tel.Mielőtt Mackenzie Pearson ,egy 20 éves amerikai kislany ki nem találta,addig senki nem foglalkozott ezzel.
Amibe gyakorlatilg minden belefér,legalabbis elég tágan értelmezik egyesek.Megsem lett merce,sem divat belőle.
Maga a definiciója is egy baromsag.Apa,aki előtte edzett,de mostmar komoly teendői mellett nem csinál xart se,csak a csaladdal foglalkozik,es pizzat is meg meri enni.
Aki csinal valamit,az is megehet egy pizzat,es meg csaladja is lehet.Vagy nem.Szval egy kategorizált ,teveszme.A lenyegen viszont nem valtoztat.
Ettől meg ahogy elöttem is írtak:Nem fogja megvaltoztatni egyik sem az ízleseket.
Nekem modhatják a reklámok,hogy egy szárazföldi bálna egyedi,meg szép és kívánatos.Attol nem lesz a szememben vonzóbb,mert a tv ben ezt trendként szeretnék terjeszteni.
Attól még, hogy minden utcasarkon reklámozzák a spenótot, nem fogsz spenótot enni, ha nem szereted. Legfeljebb megkóstolod, aztán kiköpöd.
(Kövér nőként írok, még mielőtt megsértődne valaki :D)
Mint tudjuk ezek a nőket "felmentik" minden hibájuk alól, folyamatosan szajkózzák, te így is szép vagy, fogadd el a tested, mert te megérdemled, erről te nem tehetsz, te így is értékes vagy.
Elég csak felmenni facebookra, átlag alatti nők képei alatt van 100+ like, hogy gyönyörű vagy....Máris megvan az egonövelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!