Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Titeketek zavar, ha egy nektek szimpatikus, átlagot kereső (250 k) 30-as férfi diplomás férfi, miként nincs elég pénze, így a kis másfél szobás lakásában mindent maga rak fel (pl csempék, parketták) és emiatt csili-csálé, hézagos, szabálytalan?
Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 11:56
11/17 anonim válasza:
Mivel otthon édesapámtól azt láttam, hogy igényes a munkájára, ezért igen, zavarna. De nem akkora, hogy akadály lenne kapcsolatban, pláne, ha meg tudjuk beszélni, hogy legközelebb, ha valamihez nem érzi magát elég jónak, akkor hívunk szakértőt. Aki lehet ismerős is. Nálunk is a festést párom és a tesója simán megcsinálták és tök jó lett, de a burkoláshoz hívtunk szakembert.
"nettóban annyit mondtam, főleg h én nem pesti vagyok, keleten élek."
Pesten se másabb, ha nem multinál dolgozol. Államigazgatásban egyetemi végzettséggel 30 körül ennyit kapsz, tanárok vagy az egészségügyben dolgozók meg talán még ennyit sem.
12/17 anonim válasza:
Mivel nagyon nehéz szakembert találni, egy férfinak ma már mindenhez érteni kell. Nálunk a férjem mindent megcsinál, és akár még szebben is, mint a szaki. Szerintem meg lehet csinálni igényesen, szépen, akkor is, ha nem ez a szakmája valakinek. Persze ehhez is kell érzék, én magam béna lennék hozzá, de sajnos a mai világban ez van.
13/17 A kérdező kommentje:
Csak ugye PEsten szinte már mindenki aki-él és mozog és tud kettőig számolni, az multinál dolgozik ismerősi körben, sok helyen diploma sincs, csak aktát tologat nettó 320 ért gimivel.
2021. máj. 16. 17:57
14/17 anonim válasza:
#13: ha ennyire faj, akkor fel kell koltozni pestre es netto 320-ert aktat tologatni. ki akadalyoz meg?
15/17 A kérdező kommentje:
14. Nem fogok. Itt lakom vidéken, itt van lakásom. Ugye nem mindegy, hogy itt 16 millióért vettem egy másfél szobás totál felújított lakást venni nagyvárosban, még a fővárosban ez inkább 25, de inkább 30 nál kezdődik.
2021. máj. 16. 18:20
16/17 anonim válasza:
12: Még a végzett szakemberek egy igen nagy része (és hatalmas tisztelet a kivételnek) is úgy dolgozik, hogy minden, csak nem minőség amit csinálnak. Én inkább kifizetem, de a kontár és gánymunkát felejtsük el. Youtube videókból ez pláne nem fog menni.
17/17 anonim válasza:
16- hát ez igaz, sajnos a legtöbb szakember azért ment szakmunkásképzőbe, mert csak oda vették fel, és még ott sem volt kedve tanulni. Ezért úgy is dolgoznak. Már 15 éve is nehéz volt jó szakit találni, most meg már képtelenség, aki jól dolgozott, már kiment külföldre. Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!