Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A maguknál 5-10 évvel idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A maguknál 5-10 évvel idősebb férfiakat is kereső nők a koruknál fiatalabbnak kinéző férfiakat szeretik, vagy akik annyinak vagy többnek tűnnek mint ahány évesek?

Figyelt kérdés

Tegyük fel egy 22 éves el tudná képzelni 30 éves férfival is. Akkor neki olyan 30 körüli férfi tetszik, aki mondjuk kinéz 25 évesnek is, mert kölyökképe, babaarca van, vagy olyan aki kb 30-nak néz ki, vagy olyan aki akár még többnek is 30-nál?

(Többnek a korodnál nem csak kövérség vagy rossz gének miatt nézhetsz ki, hanem vannak olyan emberek, akiknek túl férfias/nőies vonásaik vannak, ezért néznek ki többnek (pl 20 éves srác/csaj 25-nek a férfias/nőies vonásai miatt), vagy férfiaknál pl az arcszőrzet is ugyanígy tud öregíteni, de az sem feltétlen rossz értelemben.)

2021. márc. 5. 10:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez nagyon tul van gondolva. ha valaki tetszik, vonz es szimpatikus, akkor most nem azon fogok agyalni, hogy 35 evesen 35-nek nez ki, vagy 30-nak vagy 40-nek.
2021. márc. 5. 10:21
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem csak rendes kor és összkép szerint szelektálnak, nem aszerint, hogy a korukhoz képest mennyinek tűnnek.

Legalábbis, ha így működne, még egy jó 10 évig szingli lehetnék, mert kb 7.-esnek tűnök, pedig idén fogom kezdeni az egyetemet😅

2021. márc. 5. 10:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Éppen azért vonzanak az érettebb férfiak, mert a gondolkodásuk komolyabb, nem érdekel a külső. A férjem 11 évvel idősebb, nem tudatosan kerestem, így alakult, egy baráti társaságból ismerjük egymást. Nem néz ki fiatalabbnak, nem is várom el.
2021. márc. 5. 10:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
30 vagyok, kb 23-nak szoktak nézni, de ha esetleg megtetszem egy 20 éves csajnak, és megtudja a koromat, már egyből nem akar semmit. Engem ez kifejezetten dühít, mert a kor csak egy szám.
2021. márc. 5. 11:10
 5/10 anonim ***** válasza:
40%

Utolsó, nekem pl nagyon nem lenne mindegy az a +-7 év.

19 éves vagyok, egy 23 éves még nem olyan idős, hogy ne adják neki esélyt, ha szimpatikus. Ugyanakkor egy 30 éves pasi már házasulandó, gyermekvállaló korban van. Ha nem akar valaki gyereket soha, az baj, ha viszont 5-6 éven belül várná el valaki, hogy szüljek, az is problémás lenne, mert egyrészt tanulok még (egyetem, majd talán mesterképzés), másrészt nem érzem magam elég érettnek hozzá.

Erre mondható, hogy "de, 40-45 évesen is lehet valaki apa", igen, lehet, de a férfiak alapból korábban halnak, nem szeretnék 10+ évet szinte garantáltan özvegyként tölteni. Illetve apám 35 volt, mikor születtem, 38, mikor öcsém, és nem mondom, hogy öregember, mert nem az, de a Boomer és X generáció határán született és néha úgy érzem, nagyon messze vannak egymástól a nézeteink, és talán a korkülönbség az egyik ok, amiért anya és apa viszonya nem működött (bár hozzáteszem, apa öregnek gondolja anyát, hiába fiatalabb nála 7 évvel 🙄)

Szóval én ilyen gondolkodás, tapasztalatbéli különbségek miatt mondanám azt, hogy max 5 év korkülönbség kéne nekem. Úgy kb 10-ig nem ítélkezem, 15-bél felhúzom a szemöldököm 20 vagy afelett meg kb rámjön a hányinger a gondolattól, hogy én és egy 40 éves csóka😅

Bocsánat, hogyha megbántottam ezzel valakit, csak próbáltam leírni kb a 20 éves lány oldalát, hogy miért is utasíthat vissza.

2021. márc. 5. 11:29
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
ÉN 39 éves vagyok, de még soha nem feküdtem le 40+ pasival. Nem szándékosan, csak így alakult. A volt férjemtől is akkor váltam el, amikor 39 éves lett. De ez sem volt szándékos. Általában csak fiatalabb pasijaim voltak, lehet fura lenne összejönni egy 45 évessel. Bár láttam már olyat, aki jó pár évet letagadhatott volna, és szívesen össze is jöttem volna vele.
2021. márc. 5. 13:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a kor kérdés jelentősen túl van tolva ezen az oldalon. Itt mindenkinek beugrik egy kép, amikor 30-as, 40-es nőkről vagy férfiakról van szó és ez alapján lehet fikázni, lehúzni a másik nemet és bizonygatni, hogy "márpedig én mennyivel fiatalosabb vagyok a korombelieknél". Aztán ha találkozol egy szimpatikus ellenkező nemű emberrel, akkor a sokadik helyre fog sorolódni a kora.
2021. márc. 5. 16:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az 1-sel. A férjem 8 évvel idősebb nálam, de nem ez alapján választottam. Csak pont annyi éves, nincs jelentősége. Amúgy ránézésre abszolút nem látszik a korkülönbség, mert ő jóval fiatalabbnak néz ki a koránál, nagyon sokan ledöbbennek, hogy mennyi idős (45, de kb.egy tizest letagadhat, genetika), én meg koravén vagyok, szóval tök mindegy.
2021. márc. 5. 20:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy szép kérdés!
2021. márc. 6. 17:14
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
elég erős a kérdés tényleg. nem akarnék belenézni abba a valóságba, ahonnan ez jött. olyan lehet, mint cthulhu agyában
2021. márc. 14. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!