Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, kellene nektek egy kicsit butácska (érződik rajta), de legalább jól kereső kamionos, átlagos kinézetű (mellben azért elég jól el van eresztve, 11 percnél látható) hölgy?
Jézusom, nagyon nem. Vén, dagadt, ronda, buta és igénytelen az életre (kamionos).
30/F
Csak belenéztem, de kifejezetten jó csaj szerintem, messze-messze jobban tetszik, mint az átlag. Nem érdekel, ha butácska, csak legyen kedves, ki lehessen vele jönni, ne legyen folyton dráma.
(Az elmúlt 15 évemet három 150 IQ fölötti nővel töltöttem, mindegyik egy egoista hisztikirálynő volt - így utólag sokkal jobb lett volna helyettük egy átlagos vagy akár butácska, de jó természetű csaj.)
Amúgy ő mitől buta? :D Vagy a beszédére gondolsz? A Szeben megyei rendszám és a millió meg egy román felirat, úgy gondolom, elég egyértelműen jelzi, hogy határon túli, vélhetően túlnyomóan román közegben felnőtt magyar. Az #1 és a #4 nem tudom, ugyanazt a videót nézte-e, amit én.
Egyébként engem legfeljebb az zavarna csak, hogy ő valószínűleg jobban tolat nagy járművel, mint én, ami rettenetesen sértené az egómat. :D Nem teljesen vágom, hogy lett meg a C-s jogosítványom, mondjuk nem is dolgozok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!