Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlag felett kereső nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlag felett kereső nők, mekkora jövedelemkülönbséget tartanátok elfogadhatónak, ha a férfi keres kevesebbet?

Figyelt kérdés

Akár összegben, akár a jövedelmetek százalékában kifejezve érdekelne a számotokra vállalható különbség. És még inkább az, hogy milyen körülmények között tartanátok ezt vállalhatónak? Alulfizetett, de nagyobb tiszteletet érdemlő hivatások esetén? Fiatalon, mikor még előttetek az élet és együtt felépíthettek egy életet? Vagy egyedülálló szülőként, félve a magánytól?

Ha éltetek ilyen kapcsolatban, mit tapasztaltatok? Egyenrangú felek tudtatok lenni, vagy a partneretek rosszul viselte? Esetleg megpróbált kihasználni? Sokan gondolták, hogy a pénzetekért van veletek? Esetleg ti magatok is néha? Az esetleges negatív tapasztalatok megváltoztatták a hozzáállásotokat?

2021. jún. 14. 21:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
100%
3-as voltam, lényegesen jobb, de inkább a szüleinek, nem neki. Erről fogalmam sem volt sokáig, nem a pénzért repültem rá. Ő egyetemista volt még. Most kb ugyanannyit keresünk
2021. jún. 14. 21:40
 12/71 anonim ***** válasza:
81%

Azért minimum 400-at keressen a közös programok miatt. Szeretek utazni, viszont pasinak nem finanszírozom. Illetve ha gyesre megyek, nem mindegy miből élünk. Bár mehet ő is gyesre.

Illetve számít az is, mik a tervei, mennyire talpraesett, mert a jelen állapot változhat, ha igyekvő, törődik a karrierjével akkor kevesbbe nézem a jelent.

2021. jún. 14. 21:51
 13/71 anonim ***** válasza:
86%
Egyebként, mit ertünk atlag feletti kereseten? (480 netto az már az?)
2021. jún. 14. 21:52
 14/71 anonim ***** válasza:
22%
480 az atlagos (majd minden kozgazdasz ismerosom megkap ennyit). Kb 1 millio felett atlag feletti.
2021. jún. 14. 22:08
 15/71 anonim ***** válasza:
79%
Akkor én nem vagyok átlag felett keresőa 480-al, ugyanakkor szamos férfit elutasitottam amiatt, mert ennek az összegnek a felét, vagy még azt sem keresték meg.
2021. jún. 14. 22:15
 16/71 A kérdező kommentje:

Sajnos a magyar valóságban szerintem a 480 000 már átlag feletti keresetnek számít.

De igazából az aránytalanságok, és az azokkal való megbírkózás érdekelne.

2021. jún. 14. 22:16
 17/71 anonim ***** válasza:
79%

nem érdekelne mennyit keres, mert nem költözök össze senkivel sem. Nincs közös kassza.

Közös programokat fizetem én, ha a pasit ez zavarja, akkor ő nem jön.

960at húzok be nettóban havonta, ha elvárnám, hogy legalább ennyit keressen a pasi, sose lenne többé kapcsolatom...

2021. jún. 14. 22:22
 18/71 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem egy 100-150 ezerrel lehet lejjebb de helyzete válogatja. Ha én 500-at keresek, a pasim pedig 400-at szerintem nem gáz. Lehet olyan a szakmája, hogy ilyen lehetőségei vannak és kész, pl. Tanár vagy szociális munkás. Ők 200 ezer körül jó ha keresnek. Ha egy kelendobb diplomája van a nőnek, egyből többet keres. Anyukám majd 2x annyit keres mint apukám és nincs belőle probléma.
2021. jún. 14. 22:23
 19/71 anonim ***** válasza:
41%
17: "960at húzok be nettóban havonta," Mérnökként keresek 330-at nettóban. Mivel lehet 960 nettót keresni? OnlyFans? :D
2021. jún. 14. 22:41
 20/71 anonim ***** válasza:
30%

#19 hát nem vagy egy karrierista az már tuti :D jó szar helyen dolgozol..

az meg a te intelligenciádat bizonyítja, hogy szerinted egy nő csak kurválkodással tud sok pénzt keresni.

2021. jún. 14. 22:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!