Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy csúnya fiatal nő, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csúnya fiatal nő, akinek nincs önbizalma, hogy tudja magát ismerkedésre alkalmas állapotba hozni?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat bántottak eddigi életem során, ezért visszahúzódó vagyok, kissé tartok az emberektől. Jártam pszichológushoz, és valamennyire fel tudtam dolgozni a "traumákat", de az ilyen fiatalkori élmények maradandó torzulásokat okoznak az ember személyiségében.

Sajnos valóban nagyon előnytelenül nézek ki, de nem gondolom, hogy kiérdemeltem volna az említett bánásmódot. Szeretnék párkapcsolatot, végre egy olyan férfit, aki a "külsőm mögé" lát, de őszintén nem tudom, van-e erre esély. Nem szoktak udvarolni, szerintem még senkinek nem tetszettem, az utcán maximum furcsán néznek rám, ha egyáltalán rámnéznek. Igazából azt sem tudom, mennyire lennék alkalmas egy kapcsolatra, mert érthető módon elég gátlásos vagyok, de lehet, hogy éppen az dobna sokat az önbecsülésemen, ha valaki elfogadna és szeretne. Magamban egyébként elrendeztem a dolgokat és el tudom fogadni magam, inkább más emberekkel, emberi kapcsolatokkal vannak még problémim.

2021. jún. 10. 10:07
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
0%
KamuuuuuuuumaK
2021. jún. 10. 18:10
 42/46 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kamu, de nyitott lennék egy elbeszélgetésre, ahol kiderül mi a gond, mert így eléggé mondva csinált.
2021. jún. 10. 23:28
 43/46 anonim ***** válasza:
Gondolom neked is csak a magas sportos jóképű stb. férfiak kellenek.
2021. jún. 11. 11:52
 44/46 A kérdező kommentje:
#42, ha nyitott lennél egy elbeszélgetésre, írj egy kulturált hangvételű privátot és szívesen mesélek, de képet nem küldök.
2021. jún. 11. 12:01
 45/46 anonim ***** válasza:

Szívesen beszélgetnék,ismerkednék veled ha más nem alakulna akkor egy jó barátság. Viszont nem hiszek benne hogy vissza írnál őszinte legyek írtam egyszer hasonló lánynak simán barátkozni akartam de nem válaszolt.

Engem is rengeteget bántottak,szintén nem vagyok túl társasági ember.

ha van kedved ismerkedni (ezek ellenére:160 cm 78 kg vagyok mackós,félénk,visszahúzódó,)kérlek írj rám. Tudom fura hogy nem én kezdeményezek de így legalább nem várom a válaszod úgy hogy biztos nem írsz.

2021. jún. 13. 08:35
 46/46 anonim ***** válasza:

Mintha rólam írtál volna.:(

Engem is rengetegen bántottak,a férfiak mindig semmibe vettek,közösségi oldalakon is tiltanak.

Hiába állítják itt sokan,élő példa vagyok rá én is,hogy attól,hogy nők vagyunk nem lesz még semmi sem jobb.Én is csúnya vagyok,a kb "nem is szexelnék vele" kategória,ez pedig egy idő után megmérgezi egy nő lelkét.

Kérdező,nem ismerlek,a szépség relatív,és hidd el,tőlem csakis szebb lehetsz.:)

Arról nem beszélve,hogy összeszedetten fogalmazol,normálisan írsz,bizonyára intelligens vagy és normális gondolkodású.

Ha nagyon kevesen is,de azért vannak normális férfiak is,akik nemcsak a külsőt nézik.

Remélem megtalálod egyszer a társad,Kérdező! 24/N

2021. szept. 26. 00:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!