Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak beszélgetni a férfiak? Netes ismerkedés során azt tapasztalom, hogy nem találunk közös témát, én kérdezősködöm, de rólam nem kérdeznek semmit, így pár alkalmas rövid beszélgetés után meg is szűnik az ismerkedés! Mi erre a magyarázat?
A GYIK-es lányok szerint a diplomás pasik a nyerők.
Diplomát a férfiaknak! Azok a legjobbak
[az persze, hogy egy komolyabb szakon már az elején kihullik a férfiak és a nők férgese, nem számít, csak legyen valami pszichológia vagy ehhez hasonló szar BSc és te vagy a nyerő]
mert két erogén zónájuk van: az,a mire elsőre godnoltál és a szemük. HA nem láthatnak, nem látnak, nem küldesz képet, nem találkozol aznap vele, akkor...
Másfelől egy szervezeti-társadalmi tanuláson vagyunk túl: a beszélgetés, szövegértés nem megy - így ritka az, akivel tudsz beszélgetni
Harmadikként: a cél a szex, s ha ez nem jön, akkor minek tegyen bele energiát.
Segítettem?
Sajnálom, hogy sok ilyennel találkoztál, legyen élményed olyannal is, aki nem ilyen!
44/F
Én meg a nőknél tapasztalom ugyan ezt. Bármit kérdezek, nagyjából ennyiben kimerül sokszor, 10-ből 9 esetnél a válasz:
"rendben, jó, oké, értem, azigen, naja, xddd"
Semmi visszakérdés, érdeklődés. Szinte manipulálni kell a beszélgetést olyan kérdésekkel, hogy magáról is kinyögjön valami információt.
Bár akkor meg nem értem, mivel ez van élőben is, miért mondanak igent a randira?
Férfiként:
- Nem érdekli a nőket a nekem tetsző, és engem érdeklő dolgok. Pl.: hüllők, órák, fegyverek, nők, öltönyök, szivarok, autók, küzdősportok, rasszizmus,...
- Engem nem érdekelnek a női dolgok. Pl.: török/latino sorozatok, celebek, kpop, kutyulik, divat, Szabó-Kohelo-Oravecz marhaságok, az anyja, a melója, ...
- Neveltetésem/kiképzésem. Katonaként megtanultam anno, hogy rövid, tömör kommunikációt folytassak. Én egy "Igen."-ből is megértem, hogy igen, nem kell 30 percig dumálni róla. És ha azt mondom "Nem!", az egy nem, és én sem fogok róla egész nap magyarázkodni.
#7-es: A kultúrált, jól kommunikáló férfiakra sincs feltétlen igény, én azt látom a környezetemben. Egyszerűen nincs értéke ennek manapság.
Ugyan úgy, ahogy rengetegen semmibe veszik a nőket, csak a külsőségeket értékelik bennük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!