Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudnak beszélgetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Era50 kérdése:

Miért nem tudnak beszélgetni a férfiak? Netes ismerkedés során azt tapasztalom, hogy nem találunk közös témát, én kérdezősködöm, de rólam nem kérdeznek semmit, így pár alkalmas rövid beszélgetés után meg is szűnik az ismerkedés! Mi erre a magyarázat?

Figyelt kérdés

2021. febr. 24. 10:43
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt tapasztalom ,hogy hiába írok bármiről szinte úgy,hogy lehessen rá válaszolni sőt sokszor olyan témákat hozok fel amiről sokáig lehetne beszélni még sem partnerek benne a nők! 25f
2021. febr. 24. 15:26
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán tudom kifejezni magam, nőkkel végképp nem tudok beszélgetni. Nincs közös témánk.

Meg alapvetően társaságban többnyire hallgatni szoktam a többieket, nem nagyon szólok közbe.

31F

2021. febr. 24. 16:10
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ennek csak annyi az oka, hogy két idegen ritkán tud beszélgetni. Simán ha barátkozol, akkor is megáll a beszélgetés. Nem tudod, mennyire lehetsz saját magad, mivel sérted meg a másikat.
2021. febr. 24. 16:28
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Én mit mondjak férfiként, amikor mindig olyan nőket fogtam ki, akik nem tudtak kommunikálni, vagy mellesleg szörnyen néztek ki?

A kedvencem a csaj aki kis jelekkel, képes ábrákkal "beszélgetett", csak nekem gőzöm nem volt róla mit akar mondani. Rákérdeztem, és akkor sem volt képes elmagyarázni, persze hamar meguntam az ilyet.

2021. febr. 24. 17:08
 25/30 Sunshinedoll ***** válasza:
68%
Ez én sem értem, a pasik félbeszakítják a nőket, miközben semmi érdemi mondanivalójuk nincs. Meg lehülyézik a nőket aztán elkezdenek a horgászatról beszélni úristen???
2021. febr. 24. 18:45
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Akik tudnak jol kommunikálni azok hamar elkelnek nagy Szerencs kell hozzá hogy az interneten ilyenbe fuss bele.
2021. febr. 24. 20:24
 27/30 anonim ***** válasza:
33%

Hölgyek, segítsetek!

Mik azok a témák, amik titeket érdekelnek? Hujidzsa és Simiri szerelme a Törökország külső című sorozatban? A gyerekvállalás? Elméleti fizika? A 16. századi flamand festészet? A koi halak tenyésztése és szaporodásbiológiája? Vagy mi?

2021. febr. 24. 20:39
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kérdés: én férfi vagyok, nekem is ez nehezen ment, talán, mert nagyin régóta egyedül vagyok, így csak a saját magamét tudom.

Van, amikor már kifásul az ember az emberi érzelmekből, nem érdekli a másik, nincs igazi motivációja. E mellett sokaknak az élet nehéz, és nem tudnak a saját gondjukon tovalendülni.

2021. febr. 24. 22:17
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

"Netes ismerkedés során azt tapasztalom, hogy nem találunk közös témát, én kérdezősködöm, de rólam nem kérdeznek semmit, így pár alkalmas rövid beszélgetés után meg is szűnik az ismerkedés!"

Szerintem a nőknek fogalmuk sincs arról, hogy a férfiak ezt kb. állandóan tapasztalják tőlük, és már normálissá vált.

2021. febr. 25. 01:59
 30/30 A kérdező kommentje:
Hát én nőkkel valóban nem ismerkedem, úgyhogy tényleg fogalmam sem volt erről.. De a válaszokból úgy látom van még remény mindkét oldalon, csak ne adjuk fel, bármilyen nehéz is!
2021. febr. 25. 11:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!