Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak beszélgetni a férfiak? Netes ismerkedés során azt tapasztalom, hogy nem találunk közös témát, én kérdezősködöm, de rólam nem kérdeznek semmit, így pár alkalmas rövid beszélgetés után meg is szűnik az ismerkedés! Mi erre a magyarázat?
Nem igazán tudom kifejezni magam, nőkkel végképp nem tudok beszélgetni. Nincs közös témánk.
Meg alapvetően társaságban többnyire hallgatni szoktam a többieket, nem nagyon szólok közbe.
31F
Én mit mondjak férfiként, amikor mindig olyan nőket fogtam ki, akik nem tudtak kommunikálni, vagy mellesleg szörnyen néztek ki?
A kedvencem a csaj aki kis jelekkel, képes ábrákkal "beszélgetett", csak nekem gőzöm nem volt róla mit akar mondani. Rákérdeztem, és akkor sem volt képes elmagyarázni, persze hamar meguntam az ilyet.
Hölgyek, segítsetek!
Mik azok a témák, amik titeket érdekelnek? Hujidzsa és Simiri szerelme a Törökország külső című sorozatban? A gyerekvállalás? Elméleti fizika? A 16. századi flamand festészet? A koi halak tenyésztése és szaporodásbiológiája? Vagy mi?
Nehéz kérdés: én férfi vagyok, nekem is ez nehezen ment, talán, mert nagyin régóta egyedül vagyok, így csak a saját magamét tudom.
Van, amikor már kifásul az ember az emberi érzelmekből, nem érdekli a másik, nincs igazi motivációja. E mellett sokaknak az élet nehéz, és nem tudnak a saját gondjukon tovalendülni.
"Netes ismerkedés során azt tapasztalom, hogy nem találunk közös témát, én kérdezősködöm, de rólam nem kérdeznek semmit, így pár alkalmas rövid beszélgetés után meg is szűnik az ismerkedés!"
Szerintem a nőknek fogalmuk sincs arról, hogy a férfiak ezt kb. állandóan tapasztalják tőlük, és már normálissá vált.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!