Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudnak beszélgetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Era50 kérdése:

Miért nem tudnak beszélgetni a férfiak? Netes ismerkedés során azt tapasztalom, hogy nem találunk közös témát, én kérdezősködöm, de rólam nem kérdeznek semmit, így pár alkalmas rövid beszélgetés után meg is szűnik az ismerkedés! Mi erre a magyarázat?

Figyelt kérdés

2021. febr. 24. 10:43
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
56%
8. Nő vagyok. Engem érdekelnek a kocsik a katonás dolgok a hüllők a számítógépes dolgok stb. Nem nézek latin sorozatot nem vagyok nyavajgós picsa. Anyámmal nem tartom a kapcsolatot.Mégis nem tudok normálisan komunikálni egy pasival sem. Mert nem érdekli őket az én véleményem.5.voltam
2021. febr. 24. 11:38
 12/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az a baj egyre inkább úgy érzem már én sem tudok és akarok emiatt kommunikálni. Amikor a feltett kérdésekre egy igen, vagy nem a válasz, kérdés nem érkezik, akkor honnan tudjuk meg a másik fél mit akar, milyen kapcsolatra vágyik! Kezdem megérteni azokat, akik leszavazzák az internetes ismerkedést, másra viszont szinte egyáltalán nincs lehetőség!
2021. febr. 24. 11:41
 13/30 anonim ***** válasza:
60%

12.-re, a kérdezőnek.

"... másra viszont szinte egyáltalán nincs lehetőség!"

Annyiszor olvasom ezt itt az oldalon, és ilyenkor mindig 2 dolog ugrik be:

1.: A net előtt nem is ismerkedtek és nem is szaporodtak az emberek?

2.: Máshol miért ne lehetne ismerkedni? Nekem is megy, meg sok normális embernek. Utca, bolt, rendelő, hivatal, vagy mint a múlt hónapban, a benzinkúton jöttem össze egy anyucival. Nektek miért nem jó a tetves életben való ismerkedés???

2021. febr. 24. 11:47
 14/30 A kérdező kommentje:
13-as, igazad van én sem vagyok mai csirke, tudom hofy régen nem így ment ez a dolog! Csakhogy megvaltoztunk, mi emberek is, a minket körbe vevő világ, és maguk a kapcsolatok, és a szerepek is. Neten meg csak- csak megkockáztatom a kezdemebyezést, de utcán, boltban stb.helyen nem hinném hogy megtenném, pasi meg kevés ilyen van ezek szerint mint Te sajnos!
2021. febr. 24. 11:53
 15/30 anonim ***** válasza:
82%

14.-re.

Na igen, sok pasi csóró, hogy csajozzon, meg sok nő is tüskés. De azért a nő is adhatna néha-néha jelet, egy mosoly, egy "Tudna segíteni...", vagy egy gesztus sokat jelentene a sok nyomorult srácnak.

2021. febr. 24. 11:58
 16/30 zol56 ***** válasza:

Egyszerűen nem a megfelelőt fogtad ki. De attól van még normápis férfi es nő is. Olyanok akik tudnak és akarnak is kommunikálni.

Bár a 9es mondandójában is van igazság.

Mindenesetre ne add fel.

2021. febr. 24. 12:27
 17/30 anonim ***** válasza:
64%

Aki nem tud beszélgetni-legyen az férfi vagy nő - alacsony intelligenciaszintre utal. Aki tudna de nem akar, őt pedig nem érdekled.

Nagyon kevés kommunikatív, mások iránt érdeklődő, önálló véleménnyel rendelkező, széles látókörű ember szaladgál a bolygón.

Szerencsére én nem vagyok ilyen, bár én sem vagyok már mai gyerek.

2021. febr. 24. 12:35
 18/30 anonim ***** válasza:
78%

Jelenleg ez a trend. Valóvilág, socialmedia, semmitmondó insta influencerek, legyél agymosott narancs-birka. A mai világban minden és mindenki eldobható, nincs idő minőségi dolgokra, a mennyiség a szempont. Minél jobbat, többet, minél gyorsabban.

Én értékrendem teljesen más, nem vagyok trendi-menő, nem is kívánok ebbe a világképbe beleilleni.

2021. febr. 24. 12:45
 19/30 anonim ***** válasza:
12%

"17/17 anonim ***** válasza:

Aki nem tud beszélgetni-legyen az férfi vagy nő - alacsony intelligenciaszintre utal. "

Akkor menj le nagyfateromék falujába, ott majd mindenki zseni, gondolom, mert egész nap ülnek a házuk előtt a padon, és dumálnak. Heti 5-6 napot is, ha jó idő van.

2021. febr. 24. 12:47
 20/30 anonim ***** válasza:
79%
Kerdezo a statisztika pedig azt mondja, hogy mara az interneten talaltak egymasra a kapcsolatok feleben. Visszaszorult a munkahely es az iskola a masodik, harmadik helyre. Egy masik felmeres szerintaz interneten egymast valasztok kevesebben valtak, mint a megismertuk egymast valahol es osszejottunk kategoria. Ugy latszik az eloszurt embereknek megis van hozadeka. Jobban es gyorsabban kell szelektalni, hogy megtalald a megfelelot. Ha fel ev alatt 2 randira mesz, az nyilvan keves lesz. Ha akadozik a kommunikacio, akkor engedd el. Koncentralj a jo alapokra, kommunikacio, turelem, kedvesseg, humor stb, a tobbit pedig eloben. Masok is igy csinaljak.
2021. febr. 24. 12:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!