Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak beszélgetni a férfiak? Netes ismerkedés során azt tapasztalom, hogy nem találunk közös témát, én kérdezősködöm, de rólam nem kérdeznek semmit, így pár alkalmas rövid beszélgetés után meg is szűnik az ismerkedés! Mi erre a magyarázat?
12.-re, a kérdezőnek.
"... másra viszont szinte egyáltalán nincs lehetőség!"
Annyiszor olvasom ezt itt az oldalon, és ilyenkor mindig 2 dolog ugrik be:
1.: A net előtt nem is ismerkedtek és nem is szaporodtak az emberek?
2.: Máshol miért ne lehetne ismerkedni? Nekem is megy, meg sok normális embernek. Utca, bolt, rendelő, hivatal, vagy mint a múlt hónapban, a benzinkúton jöttem össze egy anyucival. Nektek miért nem jó a tetves életben való ismerkedés???
14.-re.
Na igen, sok pasi csóró, hogy csajozzon, meg sok nő is tüskés. De azért a nő is adhatna néha-néha jelet, egy mosoly, egy "Tudna segíteni...", vagy egy gesztus sokat jelentene a sok nyomorult srácnak.
Egyszerűen nem a megfelelőt fogtad ki. De attól van még normápis férfi es nő is. Olyanok akik tudnak és akarnak is kommunikálni.
Bár a 9es mondandójában is van igazság.
Mindenesetre ne add fel.
Aki nem tud beszélgetni-legyen az férfi vagy nő - alacsony intelligenciaszintre utal. Aki tudna de nem akar, őt pedig nem érdekled.
Nagyon kevés kommunikatív, mások iránt érdeklődő, önálló véleménnyel rendelkező, széles látókörű ember szaladgál a bolygón.
Szerencsére én nem vagyok ilyen, bár én sem vagyok már mai gyerek.
Jelenleg ez a trend. Valóvilág, socialmedia, semmitmondó insta influencerek, legyél agymosott narancs-birka. A mai világban minden és mindenki eldobható, nincs idő minőségi dolgokra, a mennyiség a szempont. Minél jobbat, többet, minél gyorsabban.
Én értékrendem teljesen más, nem vagyok trendi-menő, nem is kívánok ebbe a világképbe beleilleni.
"17/17 anonim ***** válasza:
Aki nem tud beszélgetni-legyen az férfi vagy nő - alacsony intelligenciaszintre utal. "
Akkor menj le nagyfateromék falujába, ott majd mindenki zseni, gondolom, mert egész nap ülnek a házuk előtt a padon, és dumálnak. Heti 5-6 napot is, ha jó idő van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!