Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy csúnya fiatal nő, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csúnya fiatal nő, akinek nincs önbizalma, hogy tudja magát ismerkedésre alkalmas állapotba hozni?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat bántottak eddigi életem során, ezért visszahúzódó vagyok, kissé tartok az emberektől. Jártam pszichológushoz, és valamennyire fel tudtam dolgozni a "traumákat", de az ilyen fiatalkori élmények maradandó torzulásokat okoznak az ember személyiségében.

Sajnos valóban nagyon előnytelenül nézek ki, de nem gondolom, hogy kiérdemeltem volna az említett bánásmódot. Szeretnék párkapcsolatot, végre egy olyan férfit, aki a "külsőm mögé" lát, de őszintén nem tudom, van-e erre esély. Nem szoktak udvarolni, szerintem még senkinek nem tetszettem, az utcán maximum furcsán néznek rám, ha egyáltalán rámnéznek. Igazából azt sem tudom, mennyire lennék alkalmas egy kapcsolatra, mert érthető módon elég gátlásos vagyok, de lehet, hogy éppen az dobna sokat az önbecsülésemen, ha valaki elfogadna és szeretne. Magamban egyébként elrendeztem a dolgokat és el tudom fogadni magam, inkább más emberekkel, emberi kapcsolatokkal vannak még problémim.

2021. jún. 10. 10:07
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

Jó tegyük fel tényleg csúnya vagy, azt írtad elfogadtad magad, akkor reálisan látod, hogy mi az, amin tudsz változtatni. Sminkkel, fodrásszal, hízással/fogyással/edzéssel, megfelelő ruhatárral stb., ezekkel nagyon sokat dobhatsz az önbizalmadon.

Az emberi kapcsolatok a nehezebb kérdés, gondolom nincsenek barátaid, pedig a gátlások úgy oldódnak a legkönnyebben, ha elfogadó közegben vagy. Úgyhogy keresned kellene ilyet, ez lehet sport, tánc, hobbi, nyelvtanulás, társasjáték, mindegy, csak személyes találkozást igényeljen, nem online ismeretségeket.

2021. jún. 10. 12:49
 22/46 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudom semmin változtatni. A plasztikai műtét egyelőre anyagi okok miatt nem opció, de azt se tudom, hol kezdenék neki. Semmi szép nincs az arcomon, egy orrműtét vagy ajakfeltöltés nem sokat dobna rajtam, radikálisabb változtatásra lenne szükség.

Van egy-két barátom, de ha velük nagyobb társaságba mentem, távolságtartóan viselkedett velem mindenki, pedig alapvetően szerintem kedves voltam és igyekeztem, lehetett velem beszélgetni. De például volt olyan, aki megjegyezte, hogy ne legyek ilyen látványosan irigy a szebb barátnőmre, mert ez mennyire gáz. Pedig ilyesmi meg sem fordult a fejemben ott abban a helyzetben.

2021. jún. 10. 12:59
 23/46 A kérdező kommentje:

Vagy arra is volt példa, hogy a barátnőm megdicsért egy pasi előtt, és az rögtön megijedt, hogy össze akarják boronálni velem, szóval kijelentette, hogy "bocsi nekem nem tetszenek az ilyen lányok", és az este további részében tartotta a távolságot tőlem...:D

A szociális életem tehát egy kudarc.

2021. jún. 10. 13:02
 24/46 anonim ***** válasza:

"Egy csúnya fiatal nő, akinek nincs önbizalma, hogy tudja magát ismerkedésre alkalmas állapotba hozni?"

Erre akkor lehet válaszolni, ha megírja vagy megmutatja, mi csúnya rajta.

2021. jún. 10. 13:08
 25/46 A kérdező kommentje:
Nem külsőleg értem az ismerkedésre alkalmas állapotot (ha eddig nem derült volna ki), hanem pszichésen, önbizalmat illetően.
2021. jún. 10. 13:10
 26/46 anonim ***** válasza:

Akkor keress egy jó sminkest, és mondd el a problémáidat neki, és kérd meg, hogy mutassa és magyarázza el, hogy mit miért csinál. Ha tetszik a végeredmény, vagy legalább látsz változást az első hobbid a sminktanfolyam lehet.

A barátaidat kérdezd meg, hogy hogyan tudnál jobban beilleszkedni a társaságba, mert szeretnél változtatni. A látványosan irigykedő megjegyzést tevőtől nem kérdezted meg, hogy miből gondolja ezt?

2021. jún. 10. 13:12
 27/46 A kérdező kommentje:
Tudok sminkelni szerintem elég jól, sokták dicsérni a sminkemet, főleg a tusvonalamat, szemöldökömet. Egyébként a túl erős "instagram" smink egyrészt nem is áll jól (és élőben elég hülyén néz ki), másrészt a férfiakat nem fogom sminkkel átverni, a többség nem is szereti.
2021. jún. 10. 13:18
 28/46 anonim ***** válasza:
Nem tusvonalra, szemöldökre gondoltam, hanem az alapozás, árnyékolásra, stb. mivel azt mondtad a vonásaiddal van baj, azzal rengeteg dolgot lehet korrigálni.
2021. jún. 10. 13:30
 29/46 A kérdező kommentje:
Tudok kontúrozni is, és tényleg valamivel kisebbnek tűnik pl. az orrom, de aszimmetrikus az arcom és az állam is borzalmasan ronda.
2021. jún. 10. 13:31
 30/46 anonim ***** válasza:
Moslékkal is lehet tüzet oltani, szokták mondani.
2021. jún. 10. 13:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!