Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya fiatal nő, akinek nincs önbizalma, hogy tudja magát ismerkedésre alkalmas állapotba hozni?
Nagyon sokat bántottak eddigi életem során, ezért visszahúzódó vagyok, kissé tartok az emberektől. Jártam pszichológushoz, és valamennyire fel tudtam dolgozni a "traumákat", de az ilyen fiatalkori élmények maradandó torzulásokat okoznak az ember személyiségében.
Sajnos valóban nagyon előnytelenül nézek ki, de nem gondolom, hogy kiérdemeltem volna az említett bánásmódot. Szeretnék párkapcsolatot, végre egy olyan férfit, aki a "külsőm mögé" lát, de őszintén nem tudom, van-e erre esély. Nem szoktak udvarolni, szerintem még senkinek nem tetszettem, az utcán maximum furcsán néznek rám, ha egyáltalán rámnéznek. Igazából azt sem tudom, mennyire lennék alkalmas egy kapcsolatra, mert érthető módon elég gátlásos vagyok, de lehet, hogy éppen az dobna sokat az önbecsülésemen, ha valaki elfogadna és szeretne. Magamban egyébként elrendeztem a dolgokat és el tudom fogadni magam, inkább más emberekkel, emberi kapcsolatokkal vannak még problémim.
Nem volt még kapcsolatom, az általános- és középskolai éveim alatt piszkáltak.
Jártam pszichológushoz évekig.
Én úgy gondolom, hogy az, hogy az adottságaid esetleg nem a mai trendnek megfelelőek az nem a te hibád, ezért hívják adottságnak. Aki pedig más adottságát fikázza, az pont ezt nem érti.
Próbálj meg olyanokkal lenni, akik a személyiséged miatt szeretnek és leszrják a többit, amúgy meg a média és a közösségi oldalak hazugságait végképp nem kell általánosnak gondolni.
Úgy hogy kiirod ide és válogatsz az ezer privát közül ...
Én is jelentkezek.
38/182/94 Bp
ismét kérdés...mi a csúnya? nem lehet, hogy csak magadat látod annak? Vagy baromi jófej, jó ember vagy? Mindenkiben van érték.
Amúgy pszichológus tud neked segíteni.
Miért akarjátok belé beszélni, hogy nem csúnya, így látatlanba? Ha azt mondja, hogy csúnya, akkor fogadjátok el és így próbáljatok segíteni!
Mit tehetsz? Külsődből hozzad ki a maximumot (irány fodrász, kozmetikus, vegyél csinos ruhákat, legyen jó parfümöd) és járlál olyan helyekre, ahol sok emberrel fogsz találkozni, lehetőleg rendszeresen. Ott ismerkedj minél többükkel, csak haveri alapon. Gyakorold a társalgást, hagyjad, hogy idővel megismerjenek. Ebből a közösségből lesz majd aki jobban meg akar ismerni, csak legyél figyelmes a jelekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!