Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy esküvő alkalmas az ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy esküvő alkalmas az ismerkedésre?

Figyelt kérdés
Van itt olyan aki ott ismerte meg a párját? Hogyan történt?
2018. máj. 14. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne? Az esetben, ha találsz ott valakit, aki nyitott lenne rád, akkor természetesen szabad a pálya. Ez nem a körülményektõl függ, bárhol lehet ismerkedni, ahol akad veled-ismerkedni-szándékozó személy.
2018. máj. 14. 14:09
 2/4 csudavigyeel válasza:
100%

Az egyik barátnőm a nagynénje esküvőjén ismerkedett meg egy fiúval, nagyon megkedvelték egymást, találkozgattak, aztán kb 1hónap után hazavitte bemutatni... egy szó mint száz, kiderült hogy másodunokatesók

Szóval lehetséges, hajrá, csak azért elötte ellenőrizd a eokoni szálakat :)

2018. máj. 14. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Pont ezt akartam írni, utolsó. :D De másodunokatesóval kezdeni talán már fehér emberek körében sem annyira necces. :D
2018. máj. 14. 21:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem mindenki jár föltétlenül csak rokona esküvõjére, én eddig inkább közeli barátaimén voltam, mintsem rokonokén. (pl. megsem voltam születve, amikor nagynénjém házasodott, nem tudom más hogy van vele)
2018. máj. 15. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!